2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Voltunk másfél órát sétálni, de lehet, hogy lemegyünk még, mert csodaszép idő van, csak feljöttünk, mert szopi idő volt 3-kor.
Most evett a lány (nem mértem most le), és úgy beszart, hogy ilyet még nem láttam. :-)
Jaj értem akkor ezért csúsztatok egy hetet???
A csípő jó lett?
a 2 hóst?
7-én volt 2 hónapod, de aznap volt a csípő uh is, így nem akarta a dr. nő, hogy 1 nap alatt ennyi minden legyen neki.
Csajok van egy kérdés amiről érdekelne a véleményetek!
Bébikomp??????
kösz
i csajok!
Most megyek,lezuhanyzom,a meleg jót tesz neki,aztán megszopiztatom belőle a kiscsajt,majd kiszívatom a fejővel ha maradt benne.majd jövök az eredménnyel.
Igen!
ebbe bele kell rázódnunk,és azért az egy hosszú folyamat!Talán,ha már nagyobbak lesznek a gyerkőcök,könnyebb lesz.
Én hétvégén szoktam takarítani,mikor apa itthon van,mert ilyenkor nem merek nekiállni,mert ha felhúzom a gumikesztyűt,tuti 5 perc múlva bőg a gyerek.
hát tegnap ez elmaradt,és most ez is frusztrál:-(
Ja,pénteken megjavította a szerelő a mosógépet,erre ma megint folyat!!
Peches periodusban vagyok megint!!
Ja ja mi is ma kaptuk!Én majdnem el sírtam magam!Mi mindkettőt kaptuk!A kötelező nem is fájt na de a másik!Akkor volt visítás igaz csak pár percig, de megviselt nagyon!
Ti hogy hogy most kaptátok?
Sajnálom nagyon Szandi!
Szoritok hogy ne fertőzés legyen!
Olvastam a naplód-fel a fejjel,legyél nagyon erős és kitartás!!
Nem tudom,én mindig ugy érzem,hogy kiüríti!!mert mikor szopi után megnyomom a cicim,alig jön ki egy csepp.ebből gondolom,hogy kiüríti,de akkor ezek szerint nem???
meg hát még én mondtam(írtam)hogy beáll a cici a gyerek igényéhez:-S
Szóval nem tudom!!!
Vagy rosszul van mellen Nóra!Ő sosem kapja be a bimbóudvart,éppen csak egy kicsit belőle.Sokat sírtam tegnap-ma emiatt.
Vagy fertőzés.
Hu Szandi én is sajnálom:(
Sokat hagy benne Nóri baba vagy miért jött ki?
Hazajöttünk a 2 hós oltásról, nem volt semmi gond eddig. Pont aludt, mire odaértünk, ugye le kellett félig vetkőztetni, erre ébredt fel, ezért sírdogált, a szurit megkapta - 2-3 másodperc - kitoltuk és már aludt is.
Én inkább a mellékhatástól "félek".
A pneomacoccus ellenit majd a 3 hóssal együtt kapja.
Más is ment ma ugye? Talán Ági, meg Anett?
Sziasztok!
Szegény Szandi, gyere helyre gyorsan!
Mikor jött ez ki?
sajnálom...
Szia Ági!
Tegnap én is ezt csináltam:masszíroztam,borogattam,meg mindig arra a mellemre tettem először Nórát.De ugy félek,hogy valami fertőzésem van:-(
Ághi,te minden szopi után lefejed a melled?már amiből szoptattál.
Sziasztok!
Tegnap egész nap feküdtem,tejlázam volt:-( Még a gyerekhez sem tudtam felkelni,párom hozta oda az ágyba szoptatni.
A bal cicim begyulladt.Ma elmentem dokihoz,kaptam antibiotikumot.nagyon fáj.Valaki itt írta(asszem Ági?)hogy neki is volt hasonló!Hogy kezelted?
vettem fejőgépet is,hogy ezentúl lefejjem a maradékot,amit Nórika nem szív ki.
csüt-ön lesz meg az eredmény,hogy van e fertőzés.
Nem örülök,hogy megint antibiotikumot kell szednem,de nagyon fáj.