2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hello! Nálunk még mindig az esti lefekvéssel küzdünk. 11 előtt nem tudom letenni. Már fél 9kor fürdünk, mert így csak 2 órát kell altatni, nem 4et.:(
Amúgy utána mostanában 4-5 órát alszik. 1x aludt 6ot, de az oltás után. Aztán még 2t kb.
Napközben alig. Kb. fél órákat, esetleg séta közben 1et.
Mammi én is örülnék, ha egyszer 8 órát aludhatnék. Részletekben se bánnám.
helló!
közben megjöttünk a sétából,de mindjárt kel a lány enni,aztán én meg tűz vásárolni.
végülis mégegyszer megetettem...ki tudja miért sírt,lehet,szomjas volt...
Mondjuk napközben Anna is csak olyan fél órákat alszik evések között.
Amúgy szerintem ne aggódj, én elhiszem, hogy nehéz, nem is tudom, hogy bírnám, de szerintem egyszer csak hipp-hopp változik a dolog.
Nálunk ezt napközben csinálja! Nagy nehezen elalszik, egyszer csak fájdalmasan felsír! Kicsit megnyugtatom aztán megpróbálom még visszaaltatni. Általában nem sikerül.Napközben 1-1 órácskát alszik csak!
Este 1/2 8-kor fürdés, utána szopi, majd alvás. Van amikor éjfélig alszik. Aztán 2-3-szor kel reggelig.
Anna este 8-tól reggel 6-ig aludt. :-) És nem volt hasfájás.
Nektek csinál olyat a babátok, hogy éjjel egyszer csak elkezd sírni. Olyan, mintha rosszat álmodna vagy felriadna valamire. Anna rendszeresen. De elég neki, ha bemegyek, megsimizem, beszélek hozzá és már alszik is tovább.
Neked is kell pihenned az biztos.
Nálunk is változó, van hogy csak 6 órát alszik, van hogy 7-et. És ez volt az első amikor 8-at.
Most már mindegy:-(
Egyébként itt meg azt mondták, hogy ha hőemelkedése van, akkor is nyugodtan adhatok, sőt a gyógyszertáros olyan kúpot akart adni, amelyikben nyugtató is van, de mondtam sztem nem kell, végülis nyűgös volt, de 10kor elaludt, 3kor felébredt, evett, aztán aludtunk fél 8ig.Ez így remek, mert akkor felkeltem megetettem, tisztába tettem stb.. és indulhatott a nap, most megint alszik:-)