2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ha kapálózik a lány, nekem is van, hogy kevesebbet mutat, mint szopi előtt.
Képzeld, ma egyszer sem mértem, de 1 óra múlva lesz még egy kajcsi (most épp alszik), akkor lemérem.
De szerintem jóllakott mindig, mert jól volt utána.
Luca evett?
Tekla alig :( a mérlegem megint hülyeséget mutat, tegnaphoz képest 5 dekával kevesebbet, hülyét kapok tőle!!!! :(((
Mi is kancsalítunk kicsit, ha közelre nézünk, nem?
Feltettem a bandzsítós képet!!! :-D
Luca is bebandzsít, ha közel nézi az öklét.
Teszek fel egy ilyen képet, nézzétek meg, szerintem aranyos így is azért a lány. :-)
Csanett!
És ezt Te honnan tudod? Ki mondta? És nektek is barna? Mit csináltál vele?
Nem is, negyedszer, csak rosszul számoltam.
A barátnőm is így csinálta és a fia már elmúlt 1 éves és szép egészséges baba :)
:D Én már alig várom!Olyan jó hogy minden nap mutatnak valami újat!Csak úgy repül az idő!Olyan hamar megnőnek!
Ma beleolvastam a régi beszélgetésekbe mikor még mind a terhesség elején voltunk!Olyan furcsa volt!
Hú Anna úgy kancsít olyankor. :-) És már nemsokára fognak vele. :-)
Azt nekünk is csinálja és ma észre is vette kétszer, nézegette egy pát percig kétszer is!Szerintem most fedezik fel e kezüket!Először az ízét utána a külalakot!:)
Ez jó. :-) Anna meg újabban a szájába veszi a kezét, de annyira, hogy elkezd fuldoklani tőle. Na olyankor frászt kapok.
Hallod tegnapelőtt reggel kitalálta hogy a hangját nem kifelé engedi ,hanem visszafelé szívja!Mint aki nem kap levegőt!Ő nagyon élvezte a dolgot ,folyamatosan ismételte én pedig készültem volna az orvoshoz hogy biztos asztmás a gyerekem!Úgyhogy én is paramama lettem!
Hát a szuri nálunk kilőve, nem most volt, de a pocija simán lehet. Most megevett 150-et, úgyhogy éhen halni talán nem fog. :-) Olyan parás lettem. :-(
Szuri miatt étvágytalanabb, fáj a hasa és hát ez a növekedési ugrás kicsit megcsúszva !3 napig tartott!
Lehet lefagyasztottra ráönteni frisset???Én úgy tudtam nem!De ezek szerint rosszul!
Én 140-150es adagokat gyüjtők, nem mindig jön össze egyből. Beteszem a mélyhűtőbe és másnap kiegészítem.
Tekla is most eszik harmadszor, de túlzás ha azt mondom hogy most eszik :(
Ne aggódj tényleg!Velem eljátszotta ugyanezt Beni!Olvastam nagyon aggódsz!Kérdezd meg a dokit de szerintem azt kapod amit én!
Anna is nyűgösebb most kicsit, meg az étvágya sem túl jó.
Szia Bettus!
Kb. 1 nap alatt jön össze csak. Nem is minden szopi után fejek, ma még talán fogok 1-et, azt még beleöntöm, most olyan 120 ml lehet benne, még hozzájön egy kicsi, úgy megy a mélyhűtőbe.
De nem tudok sokat lefejni egyszerre, szopi után szoktam, tehát soha nem kimaradt szopit fejek ki, kb. 20-40 ml tudok lefejni, így kb. a nap végére összejön a teli Aventes pohár.
JAj nekünk tegnap volt ilyen nyűgös napunk, ma minden nagyon szupi volt!Tuti jön az idő amúgy!
Sziasztok!
Viki Márk is nagyon nyűgös volt ma, sírdogált is délelőtt.
Lorenda szerintem jól eszik a babád, már 5 perc alatt képesek kiszívni a tejcsi kétharmadát. (védőnő mondta.) ne aggódj!
Nekünk is kellet Bettus lápiszolni!Köldökgomba miatt szokták használni!
További ajánlott fórumok: