2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Gratula!Látod mi mondtuk.:)
Köszi az ötleteket, én azt gondoltam naivan, ha az elején (4hetesen) nem volt semmi, akkor már nem is leszek talán rosszul, err most a 6 héttől.. De hát ez van. Kitartás.Nálam ami még előjött az a sírás, szinte minden nap elpityeredek valamiért, aztán megkönnyebbülök.
Meg a fáradság. Tegnap egész nap feküdtem, csak 4 kor keltem fel, átsétáltam a szülőkhöz, és ennyi.Ma is tudnék aludni. Mindegy remélem mindegyikünk hamar túl lesz ezen a hányingeres,émelygős időszakán.
Gratulálok! Csak ott az a baba! Csak lehet még korai volt a teszt.
reggel ismét - teszt, most Lily...
voltam dokinál...hááát, látott valamit. . . :)
3 mm-es petezsákot, de 1 hét múlva vissza kell mennem, és akkorra lesz eredmény, ha szívhang is lesz, akkor :)))
meg valami embriótestről is magyarázott az asszisztensnek, de arra már nem tudtam figyelni :D
a méhem kb normál méretű, de mivel nincs viszonyítási alapja - korábban nem látott - lehet hogy nálam ez már nagyobb - azt mondta ilyen vékony testalkatnál előfordul
Sziasztok.hú de elkéstem:Dma nagyon későn keltünk fel:D
Hogy vagytok?
Álliólag a 12.hét után jobb lesz,de most olvasgattam az agusztusi babásokat,nekik is tart még böven.Szóval kitartás!:)
Szia Timi!Magne B 6 jo állitólag,én szedem 3*1-et de nem vettem észre hogy jobb lenne.én is borzasztó hányingerre ébredek hajnalban már legalább 5.napja.
Mit mondtatok,m i jó hányinger ellen?
A B vitamin?
Jó reggelt mindenkinek!
SZiasztok!
Képzeljétek engem is elkapott az émelygés, hányinger,pénteken kezdődött és azóta tart, ez tényleg meg lesz a 12. hétig?Vagy azért már elöbb enyhülni fog?
na én megyek is holnap felnézek jo legyél vigyáz magadra jo éjt :)
megprobáltam értelmezni már másik melohelyed van de az elözönél vagy gyesen
?
hát nem is tudom ha olyan a melod ugy is táppénzre fognak küldeni nem?
Van egy állásom ahonnan eljöttem szülni, de még gyes alatt vagyok. Márciusban telik le a gyesem. De mivel nincs szándékomban visszamenni oda így kerestem egy másik munkahelyet és még gyes alatt ott dolgozom. De mivel közbe jött a baba így nem tudom, hogy mit csináljak, hogy kapjak is vmit ha megyek szülni.
Még nem tudom, mert van egy kis bibi a munkával kacsolatban. Nem tudom, hogy tudsz e nekem segíteni.
hála akkor nem fogok izgulni és meddig trevezed meddig fogsz melozni?
Ha baba lesz megfog maradni ez tuti. Verát én is szoktam emelgetni.
hát kivi leszek ugye én töltö vagyok és sokat emelek
Igen. Emlékszem a munkahelyen azon a héten épp én mostam, és szédelegtem, és állítólag fehér voltam. A gondozó néni is megkérdezte amikor mentem Veráért hogy jól vagyok e.
hát igen aki már egypárszor csalodik hogy megjön meg minden nem tudja mire gondoljon.
Szerintem egyén függő. De én akkor nem is gondoltam arra, hogy esetleg baba lehetne.
akkor az hamar volt nem akkor ha van valami vagysikerült valami jövöhéten elvileg már érezhetnék valamit?
Hát olyan 1 héttel rá. De csak egy kis hányinger meg szédülés. Az sem minden nap. Azt hiszem csak 1-2 napig volt.
jaj az tök jo hogy telik az idö 7 hetes nem semmi ez nagyon jo neked aktus után mikor voltak leghamarabb jeleid?
Nem tudom. Remélem 2-án megyek dokihoz. Hogy lesz e uh azt nem tudom, de örülnék neki, mert akkor már majdnem 7 hetes leszek.
hát reménykedem már nem sok van addig azért örülök mert azon a teszten rögtön kijött mind a kettön a 2 csik ugy higy bizti akkor volt petérés mikor kell menned uh-ra?
Igen tudom, és viselem a rosszullétet.
Ha ügyesek voltatok akkor lehet hogy hamarosan te is érezheted.
További ajánlott fórumok: