2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
hát az nem jo de igy legalább tudod hogy a picur miatt van:)de szeretnék már én is itt tartani:)
Hát most éppenséggel hányingerem van. Mélyen lélegzek most, hogy jobb legyen.
köszönöm megvagyok és veled minden rendben van?
Sajnos az nem tudom, hogy milyen, de a remény hal meg utoljára.
Szerintem tégy egy próbát. Amíg nem mész dokihoz, próbálj meg beszélni hozzá sokat. Hátha mégis jobbá fordulnak a dolgok. Hallottam már ilyet. Én is szoktam a babámhoz beszélni. Igaz még nem láttam.
Teljesen ellapult és szakadozott szélű a petezsák. Ebből én semmi jóra nem következtetek. A diagnózis várható missed.ab.
Biztos hogy beteg lesz ha meg is marad?
Hát ahhoz nem kis csoda kéne, hogy megusszam az abortuszt. De lehet hogy a jó Isten és a természet tudja a dolgát és tényleg beteg szegénykém. Nem mondom hogy örülni fogok, de ez számomra a kisebbik rossz.
Drukkolok, hogy ne kelljen elvetetni a babát. Beszélj hozzá addig sokat. Hátha történik vmi kis csoda.
Sziasztok lányok.
Túl éltem a mai napot, miután anyukám jött és elmondtam neki a dolgot, már azt se engedte hogy ölbe vegyem a fiam, annyira féltett, most ment csak haza, de teljesen nyugtalan, hogy nehogy valami baj legyen.
Most nem fáj semmim, csak a cicijeim majd szét durrannak. Most már türelmetlenül várom a keddet, hogy eldöljön végre a sorsom.
Na sziasztok csajok!2 napig megint nem leszek!Jók legyetek!Rosszullét mentes napokat kívánok!
Ma nem vagyun valami aktívak lányok!Én olyan lusta vagyok,majd elalszom itt a péztárban!
Hát nem könnyü közölni, hogy mégsincs baba, miután mindenki annyira örül neki... Mi is most aggódunk a Papa miatt, mert talán ő várja nálunk a legjobban, hogy legyen még egy unoka, két hete ő is korházba került a szivével, és megfenyegettem, hogy vigyázzon magára, mert jön az unoka. Na most ha még sincs, szegénykém talán még sirni is fog..
holnap reggel aztán doki, ha -
Szegénykém!Tudom milyenek ezek a rosszul létek.Neked meg még rosszabb,mert ott a picikéd és nem akkor pihensz amikor akarsz!
Akkor meg vegyél egy másikat vagy menj el orvoshoz!Így látatlanban senki nem tudja megmondani terhes vagy e!
Na lányok megvolt ma az 1. délelőtti rossszullétem. A kislányomat akartam megetetni a babakajájával, de most apa eteti, mert majdnem kitaccsoltam a szagától. A kislányommal sosem voltam rosszul délelőtt. Nem tudom szegény gyerek mit fog enni amikor apa nem lesz itthon?!
vacus a corax isforgalomban van a hibás leírásával...:)
amúgy mér régen vettem csak megmaradt
Jajj,mostmár csináld meg ha már megvetted.Semmivel nem rosszabb az a teszt mint egy másik.Ha rossz lenne nem is lenne forgalomba!
sziasztok! :)
nem csináltam meg a Lily-t - bár még lehetne - annyi rosszat olvastam róla a neten és nem szeretnék megint csalódni, gondolom tudjátok, ngyon rossz érzés volt...
viszont a cicim kész van ...olyan furi érzés, nem az hogy konkrétan feszül, vagy ilyesmi, hanem olyan furi, mintha belül valami nem is tudom mit csinálna
Nem könnyű helyzet az biztos!Nem is tudok és nem is lehet ilyenkor mit mondani!Kitartás!
További ajánlott fórumok: