2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Rebi!
Itt mifelénk van két kismama, tegnap mindegyik kint kapált, füvet nyírt, igaz nem első kisbabájukat várják, ők jobban tudják mennyit szabad.
Én nem vállalok semmi kerti munkát, kicsit félek, mert korábban barnáztam és a doki azt mondta, jobban vissza kell venni.
De az igazság az, hogy én nem nagyon rajongok a kerti munkáért, még a kertbe se nagyon szeretek kimenni.
Szia!
Örülök hogy nálatok is minden rendben.
Gondolkoztam a pizzában, de holnap terhesgondozás és az nyomna a mérlegen. Most takarítok, aztán lehet hogy a hétvégén elhívom pizzázni:) De majd még estig úgyis kiderül. Egy biztos, most nem pizzázunk.
Sziasztok CSajok!
Végre volt pár nap pihi:-) Igaz azóta folyamatosan munka meg a munka, de igyekszem nem túlzásba vinni:-)
Jah és jó kismamának lenni, mert mindenki kímélni akar szerencsére:-)
Bár így is marad bőven munka nekem.
Hál Istennek apukám is hazajött már múlt héten a kórházból, így kicsit tényleg lazább a dolog.:-)
MGAGI!Örülök, hogy végre hazajön a páros és együtt lehettek:-)))
Készülsz valamival? Finom vacsi, süti, meglepi?:-)
helló!
iglo,vacus jelentkezzetek,hogy mi volt az uh-on!!!
Szorítok 20-ára :)
A mocorgás nagyon nagyon finom kis vibrálás, alig érezhető, én sem érzem mindig.
Én túlsúllyal indítottam, nekem is nagyon fájnak az izületeim, a térdeim szinte begyulladnak egy-egy takarítás után, guggolni alig bírok, a térdem 10 percnél tovább nem bírja, inkább térdelek. Esténként nem bírok elaludni úgy fájnak néha.
Sziasztok!
Most ritkábban tudok írni, mert rengeteg itt bent a meló:-( De azért olvasgatlak titeket. Ma jelentkeztem be, 20-án megyünk UH-ra, megismétlik a genetikait, meg lesz 4D is. Meg megpróbálunk bekukkantani a lába közé:-) Már várom nagyon.
Két napja esténként úgy zuhanok be az ágyba, hiába próbálom figyelni, hogy mocorog-e Prücsök, elalszok:-( Napközben néha megpróbálok pihizni és figyelni őt, de annyira intenzíven még nem érzem:-( Este aktív, amikor lefekszek aludni:-) De szerintem pár nap, és nő akkorát, hogy érezni fogjuk napközben is:-)
Sziasztok csajok,mizu,merre vagytok?
Én most reggel sokkal erőteljesebben éreztem picurit:)
Most lettem kész az ebéddel,palermói csirkemellet csináltam nagyon fini:)
Ki kellene menni a kertet rendbe rakni..Kertesházasok,szerintetek mennyire szabad kapálni,ültetgetni?
Sziasztok!
Ez itt úgy látom, a fiúszakasz. :-) Egy picit el voltam veszve, de visszaolvastalak Titeket.
Mgagi: Jobbulást!
Szandi: Ne aggódj, elvileg a Baba úszkál a magzatvízben és nem érez semmit.
Házasélet téma: Nekünk nem volt tiltva, de az első három hónapban nagyon keveset voltunk együtt, mert mindig fáradt voltam. Mostanában sokkal többet, de igénylem is. :-) Lassan majd új pozicíókat kell keresnünk, de Párom nagyon figyelmes, vigyáz, hogy nehogy elnyomja a hasamat, meg ilyenek,
Választott orvos: Nincs még, akihez járok UH-ra (nem fizetős), kérdeztem, vállal-e szülést, azt mondta, térjünk vissza erre a kérdésre egy kicsit később. Párom szerint meg kellene kérjük, de én egyre bizonytalanabb vagyok.
Mocorgás: Nem minden nap és inkább csak teljes nyugalmi állapotban.
Bocsi, ha hosszú voltam, de pótolnom kellett.
IGEN!!
sajna ti nem lehettek akármikor együtt:-((