2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
én mondjuk csak a terhesgondozásra,meg az uh-ra járok ugyanahhoz a dokihoz,de privátba nem megyek el hozzá!
Még azért is fogok pénzt adni,mert ha esetleg lesz mégegy gyerekem,akkor se szarjon le.
Amugy ,igen,ennyi erővel mindenkinek lehetne pénzt adni:szülésznő,ápolók..stb...de hát azt ki bírná?
Szia Judy!
Nekem pénteken lesz vérvétel AFP-re.
Remélem hogy tényleg minden rendben lesz mindenkinek a babájával.
Szia!
Várjuk ám a beszámolót!!!
Sziasztok!
Szorítunk Adr, hogy minden rendben legyen, sajnálom, hogy át kellett élned ezt a vizsgálatot..
Örülök Kadrika, hogy rendben volt az AFP-d, nekem is megjött, vagyis ma mentem érte, nekem is jó lett hál istennek, úgy látszik ettől mindenki tart egy picit.
Mgagi ez a rohadt nátha, sok meleg tea, pihenés, C vitamin!
Esett szó a dokiválasztásról.
Sajnos nekem is volt két vetélésem, úgyhogy én ezért is szerettem volna fogadott orvost. Meg is bolondultam volna szerintem, ha nem ellenőrzött volna az elején, szóval nekem óriási megnyugvás volt, hogy fejlődik a picikém.
Szóval az előzmények miatt kerestem elsősorban dokit.
Természetesen előre én sem adnék semmilyen pénzt, csak utána. A másik ugye az a szülésznő kérdés, hogy kell-e vagy nem, mert annyi mindent mondanak, hogy melyik is a jobb, a szülésznő-e, ha fogadott, vagy ha orvos.
Természetesen mindketten elvégzik akkor is a munkájukat, ha fogadottak, ha nem.
És az biztos, hogy ha valaki még fizet is érte, egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk jobban odafigyelnek bárkire is, bár ha valakihez járunk 9 hónapon keresztül, csak megismerjük annyira, hogy a szüléskor nem hagy magunkra.
Majd meglátjuk hogyan lesz...
Ha valaki szeretne fogadott orvost, azt is megértem - ha nem lett volna több vetélésem lehet én se fogadtam volna - azt is megértem, ha valaki fogad, mert azért ennek is van előnye.
Egy a biztos, vagy így, vagy úgy de hamarosan megtudjuk kinek milyen tapasztalatai lesznek, de jóóó lesz!
Sziasztok!
Nagyon náthás vagyok. Most melegítem az arcom. Este nem igazán aludtam jól.
Megyek vacsit késziteni nemsokára itthon lesz apa :D Holnap jövök :D További szép napot Mindenkinek !!
cupp
De jo :D Naprol napra nagyobb a baba és igy sokkal jobban fogjuk érezni a rugdosását :)
sajna sok rajtam a felesleg igy én lehet,hogy csak a 20 héten fogom érezni,de már mindjárt itt van :D
Én úgy kétnaponta esténként érezgetem a picit, ha erősebet ficánkol, talán ma volt az első, hogy napközben is érzetem őt!:-)
Talán már kezd egyre erősebb lenni, és így mindennap fogom már érezni. holnap kezdem a 19. hetemet, így itt az ideje, hogy kezdjem éregetni őt!
Sziasztok Kismamik!
Örülök hogy lassan mindenkinél eljön az uh, és megnyugodhatunk h minden rendben a babáinkkal!
Én is akkor leszek 20 hetes :D
Én is hallottam,hogy nem mindig jo az Afp és akkor a genetikán minden rendben lesz.
Akkor én is igy állok hozzá.:D
Hát sajna most sehogy ,nem érzek semmit :( tegnap amikor hallgatoztunk egyfolytában hallottunk valami más zajt is olyan dobbanás szerüt,szerintem akkor babocám mocorgott.
És nálatok?:)
ne aggód minden rendben lesz, nekem is mindenki azt mondta hogy az AFP a kismamák 70-ánál rossz az eredmény, de én azt mondogattam magamnak, az én babám eredménye jó lesz!:o)
És így is lett, úgyhogy ne aggód, bizz a picurkádban! :o)
Amúgy hogy állsz a mocorgásokkal?