2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Ági!
Én jól birtam volna szerintem hogyha nem lett volna ez a fini löttyös ital :(
Ti hogy birjátok?
Sziasztok lányok!
Hogy bírjátok a meleget?
Most van a 2.fordulós állásinterjú.
Úgy néz ki eldőlt.
Én mondatm, hogy ezt a csajt hívjuk vissza, de mindenkinek szimpi. Végülis nem akartam beleszólni, elvégre én nem is fogok vele együtt dolgozni.
De kérdezték a véleményemet, én meg őt mondtam. Másfél évvel iősebb nálam, 8 éve van barátja, de még nem házasok. Hát, a főnököm most reméli is, hogy babát sem akar ebben a 2-2,5 évben, amíg engem helyettesít.
Sziasztok!
Bettus!! Jobbulást a férjed mamájának!!!!
Én ma voltam a löttyös cukros izén :( iszonyat rosszul voltam de csak amikor már elindultunk haza addig semmi bajom nem volt,de azota szédülök és hányingerem lett :(( Remélem jó lesz az eredmény végre.
Én elöször a zsömlés megoldásnál 7.2 lett a cukrom
:(
Lana! neked mennyi lett a zsömlésnél és utánna a löttyösnél??
Jön a párod hozzánk is? Ó szegény:(
Én úgy tudom, hogy csak a 25. hét környékén van vércukor terhelés.
Nekem most azt mondta a dokim, hogy biztos hogy nem vagyok cukros, mert az általános vérvételen a glükóz alacsonyabb lett.
A doki mondta nekem is hogy lesz még egy terheléses vizsgálat . Söt én a védönötöl még a legelején kaptam egy papirt amin rajta van melyik héten mire kell menni.
32 hét III . vérkép Se-vas - vérszegénység szürés
Rh ellenanyag vizsgálat-kontroll vizsg .
Tesztreggelis vércukor -cukorbetegség szürése
Toxoplasma vizsg. -ellenörzö szürés
Nálunk legalábbis ezek lesznek a 32 héten .
Szandi, Lana, Ági! Köszi!!!
Darinka!
Tényleg menni kell a 32. héten is terhelésesre? Ezt nem is tudtam.
Szandi!
Talán javult már az árvíz helyzet, a férjem nagyon kiborult a szervezetlenség miatt. Nagyon durva volt, de végre itthon van, most meg rebesgetik, hogy megint menni kell (Szegedre vagy Szolnokra) nem tudom.
Bettus!
Sajnálom a férjed nagy mamáját, de ne adjátok fel a reményt. Ha elég erős a mama akkor még megélheti a dédunokája születését.
Nem értem hogy nálatok miért ilyen alacsony a vércukor határ. Nálunk 3 évvel ezelőtt 7 volt a határ, de most 7.8 és ahogy olvastam a többieket mindenhol ennyi a határ.
Szia Bettus !
Én nagyon sokat olvastam itt a neten a terheléses cukor értékem miatt . / nekem is 7.5 lett / .
Mindenhol 7.8 -at ir hogy az a határ ! Söt nekem a doki is ezt az értéket mondta .A 8 az már magas de még az sem vészes .A 32 héten lesz még egy terheléses cukor vizsgálat arra kell majd jobban odafigyelni ,addig kerülni kell a szénhidrátot .
Nálatok furcsálom ezt a 6.6 határértéket . Ha jól tudom az éhgyomri 6.1 lehet . Bocsi hogy leirtam a véleményem de sztem ,
ahogy én észreveszem az eü -ben sincsenek tisztában valojában mik is a határértékek . /ez saját tapasztalat /
Nagyon sajnálom férjed nagymamáját ,de ilyen esetben mindig bizakodni kell !Idös korban veszélyes a tüdögyulladás de van aki le tudja gyözni !
Bettus csupa rossz hír:-(((
Nagyon sajnálom,nem is tudom mit mondjak...kitartás!!
Sziasztok!
El vagyok keseredve, mert magas lett a terheléses cukrom.
Az éhgyomri jó, de nálunk a terhelésesre 6.6 a határ, és nekem 7.5 lett.
Holnap fel kell hívnom a dokimat.
És a koleszterin is duplája a normálisnak.
És a férjem most hívott, hogy a mamája kórházban van tüdőgyulladással, és azt mondta az orvos, hogy 1-2 napja van.
Úgy sírt szegény. Öreg már (92 éves), de akkor is.
Nem fogja megérni a kis dédunokája születését!
Tudtam, hogy ez lesz. Mindig hallok ilyeneket, hogy ha van születés egy családban, akkor valaki meghal. :-(
Még a cukrom miatt is idegeskedem, el sem mondtam a férjemnek, majd diétázom "csöndben".