2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Olgi!
Igen,a kamilla tea az jó!!Én is azzal szoktam kúrálni magam!Hol fáztál így fel??
Jó reggelt! Tegnapi napon ismét hólyaghurut, úgyhogy 3-4 liter folyadékot megittam, kamilla tea, fokhagyma. Nem akarok gyógyszert szedni. De ma már lényegesen jobb.
Csak a párom nem bírja a fokhagymás szagomat:)
Azért igyatok folyadékot amennyit bírtok kismamik, mert sajna a meleg és az egyre nagyobb baba miatt előfordul ilyen.
Én egyre kevésbé alszom jól hajnalban.:(
Ági mi az a klio kúra??
Olyat mindenki kap???
Én csináltam bodzaszörpöt,pár napja lett kész és most párommal azt nyakaljuk:-))amugy nem tudok túl sokat inni,mert ugy feszül akkor a hasam:-(
Meg ha tudom,hogy megyek ügyeket intézni,akkor meg nem is nagyon erőltetem az ivást mert nem mindenhol van wc:-((
Jó reggelt!
Engem kidob reggel mindig az ágy!De legalább éjjel tudok(még)aludni!
csajok,köszi a kömmenteket,ugy döntöttünk,hogy a pelenkázóst meg a szekrényt asztalossal csináltatjuk a kiságyat meg megvesszük,mert az lenne a 210ezerből a legdrágább,mert azzal annyi munkája lenne!láttam itt a neten 110-ért már szobaszettet,csak mi szekrényből és kómódból strapabírót szeretnénk(sok évig jó legyen)
lorenda megnéztem amit ajánlottál,az is szép!de én olyan válogatós is vagyok,hogy pl. a natur fa szín nem tetszik:-((
Bettus,örülök,hogy végül együtt tudtatok lenni pároddal:-)Nagyon megérdemeltétek!!Mit mondott milyen most a helyzet?Javult?
müzmüz rátok még akkor nagyon sok dolog vár,egy költözködés is,az nehéz...
Nita!Gondolok rád!!!++++++
Ági! Bettusnak is már írtam,hogyolvastam,hogy ilyenkor megnő a koleszterinszint valamelyik hormon miatt!!Hál istennek,sógornőd már jol van:-)
Hazajött ma hajnali 3 után.
Ma kivettem 1 nap szabit, 10-ig aludtunk.
Aztán autókáztunk, tök jó volt ez az idő, nem szeretek ilyenkor a panelban ülni.
Jó éjt!!!
Sziasztok!
ma tényleg nagyon meleg volt!!
voltam ma dokinál,de nem vizsgált meg,csak a szokásos kikérdezés.Megkértem,hogy szeretnék nála szülni,elvállalt:-)
én szülésznőt nem akarok fogadni mert sajna nálunk csak dokival együtt lehet megfogadni,és annyi pénzünk meg nincsen:-(így marad csak a doki.
Én is szeretem a meleget, de amikor már csurog rólam a víz akkor már szenvedek, de nem panaszkodom, mert ezt az időt vártam már a sok esőzés után.
Pároddal mi újság?
Szia Ági!
Mindig is napimádó voltam! Százszor a meleg, mint egyszer fázzak, persze most az állapotom miatt nehezebb, néha légszomjam van, de még így is élvezem. Nagyon szeretm. És Te?
Szia Bettus!
Hogy bírod a meleget?
Szerintem nem kell mindkettőt fogadni, elég vagy ezt vagy azt.
Én úgy hallom mindenhonnan, hogy inkább szülésznőt érdemes, mert ő van veled végig, végülis 90%-ban ő vezeti le a szülést, a doki csak vág, varr.
Ennek ellenére én dokit fogadok, mert meg vagyok vele elégedve a rendeléseklen. Legközelebb 29-én megyek hozzá, akkor megkérem, hogy ő legyen bent, ha szülök.
Nekem a dobos tortás jégkrém a kedvencem a sok pörköltcukor miatt. :-P
Te aztán ínyenc vagy!
Holnap jövök és mesélek!
Köszönöm lányok a drukkot!
További szép estét Mindenkinek!!!
lorenda! Megy a drukk neked is :)
Akkor már nemsokára készen vagytok :) Nagyon kiváncsi vagyok a babaszobára,remélem majd hogyha készen vagytok akkor csinálsz képet :)
Nálunk most lomtalanitás van és kipakolják végre a baba szobát.
Még semmit sem vettünk de rengeteg mindent kaptunk,babakocsi hiányzik és még sok kis aproság.
Ha már nem tudnék válaszolni, akkor elnézést, de valószínűleg elmentem takarítani a konyhát.
Vigyázz magadra, holnap mesélj!
Mindenkinek pussz!
Szia!
Nagyjából igen, szóval már minden a helyén van, ki is van takarítva, csak kisebb munkák vannak, meg a babaszoba, azt direkt hagytam utoljára, azt nagyon alapos ki fogom takarítani és még hányszor addig!
Amúgy "rég láttalak" vettél már valamit a babádnak?
Mi is még csak a babakocsit vettük meg, de mert csak megtetszett, jó áron is volt.
Én is szivesen aludnék hason de babokám nem engedi.Söt mostanában egyáltalán nem alszom valami jól este. Kb 1.5 liter vizet iszok naponta nem tudok semmi mást inni.
Judy! Kész vagytok teljesen?
Hát ez az,még én sem tudom, hogy lenne jó.
Majd beszélek erről a dokival.
Mennem kellene takarítani, de elég volt már pedig belőle, de még van mit csinálni.
A barátnőm császáros volt, neki volt fogadott orvosa, meg fogadott szülésznője is.
Nyilván a sz. nő kevesebb pénzt kapott, de azt hsizem talán szabadnapos lett volna, és csak azért ment be, neki annyi volt a dolga, hogy előkészítette a műtétre.
Persze amikor megfogadták, akkor még nem tudta, hogy császáros lesz, utána meg már nyilván nem mondta vissza.
Látom írtatok is.
Én is nagyon gondolkodok a szülésznőn, annyi mindent mondanak, hogy de ő is kell, mert ő csinál egy csomó dolgot, stb, stb.
Na majd lesz valahogy.
Én 1 litert biztos megiszok naponta. Ásványvízből. Bár ma meg tegnap fél literes nestea-t is ittam. Városba voltam és nem vittem magammal inni.
Én mondtam a páromnak, hogy ha sikerül kijutnia még szülés előtt akkor tuti hogy megkérem azt a dokit akinél Verát szültem, mert talán ő emlékszik az én császáromra. Anyósom ma mondta is hogy ne mszabad hagynom, hogy klion kúrát gyorsan abbahagyják, mert sógornőmnek ezért lett tályogja. Én Veránál viszont elég sokáig kaptam infuzióba.
Szülésznőt mi nem fogadunk, de az orvost már az elején fogadtunk(10 héten).
Csak mentes víz max. 1,5 litert iszok egy nap több még ebben a melegben sem megy le a torkomon!
Az orvos akihez járok, nyilván őt kérem majd meg, hogy bent tud-e lenni.
De szülésznőt is kell, hogy fogadjak, ha már van fogadott orvosom?
Ki hogyan csinálja?