2010 PIC (beszélgetés)
teljesen egyetértel Erzsivel alvás tekintetben, semmit sem szabad erőltetni. És tényleg mindig változnak.
Most Ádi kicsit elkezdett szörtyögni, nehezebben kap levegőt. Kíváncsi leszek mi lesz szegénykémmel éjjel.
Én biztos nem tudok menni a tablóátadásra, nehezen tudok kimozdulni Dunaharasztiról :-(
Hétvégén is mehetünk, nekem az is jó! Mármint nem most hétvége, mert most készülnek el a képek, és még nekem is meg kell csináltatnom a tablót. Meg most írtó hideg lesz. Egyenlőre szerintem mit szóltok a jövőhét hétvégéhez? és majd meglátjuk, hogy milyen lesz az idő
Többiek?
Akkor eddig Timi, Dóri és én mennénk?
Sajnálom, ami veletek történt.
Szeretnék én is bemenni a PIC-re,de nekem is inkább kedd délután és a hétvége jó. Ha tényleg olyan idő lesz most, mint amit mondanak, akkor sajna lehet, hogy nem tudok menni. Kocsival egyedül nem merek elindulni.
Szerintem tegyük időjárás függővé, mert autó nélkül ilyen nagyon hidegbe nem szívesen mászkálok annyit a gyerekkel. Ti hogy vagytok ezzel? Meddig tart ez a nagyon hideg?
Nekem a hétfő és a szerda kivételével bármikor jó! Utána héten meg bármikor!
Erzsi, annyira sajnálom ezt a betörést. minket is kiraboltak régebben a nászútunk alatt. Szar érzés.
Altatás. Nekünk is volt egy ilyen időszak, hogy Bencus csak úgy aludt el, ha ott voltam mellette. Egy hétig tartott, de a gyógypedagógus a koariban azt mondta hogy inkább így, mint hogy hagyjam sírni. És a szeparációs szorongásra fogta, mert a Bencus iszonyat bújós lett és az idegenektől és idegen helyzetektől is fél. Ádám nem ilyen.
Nekem azt mondták, hogy ez a szepara többször is visszatérhet és akkor jobb ha nem hagyjuk magára a síró babát. Nehéz sokszor eldönteni, hogy a szepara miatt sír vagy csak mert már túl fárdat, vagy mert nem kara aludni.
Majd adj Erzsi egy bankszámlaszámot ahová utaljuk a pénzt, vagy majd személyesen?
Hát igazából még nem tudjuk, mert minden dobozt, és zsákot kiborogattak, így nem nagyon látni mi hiányzik. Az már biztos, hogy nincs meg az erősítő, számítógép, expárom összes szerszáma... ezeket láttuk elsőre. De mivel a helyszinelőket azóta is várjuk nem pakoltunk még össze.
Mi is gondoltunk már rá, hogy esetleg a nagyon rendes apósom keze van a dologban, de nem tudjuk. Az biztos, hogy valaki kifigyelte, mert szombat délután vittük oda a cuccokat, és hétfőre már fel volt törve.
Kata is nagyon bújós mostanság. Több foga jön egyszerre, én erre fogom.
Ö még minden éjjel köztünk alszik, elaltatom, az ágyában kezdi az alvást, aztán éjjel átjön hozzánk. Most arra szokott, hogy hajnaltájt iszik egy kis tápszert mert szomjas,és a tea, víz nem tetszik neki, aztán azzal reggel 8-9-ig alszik.
Majd egyszer én is lelkierőt veszek, és megtanítom erre az egyedüli alvásra.
Jobbulást Nektek?
Hol van ez a szupi doki??????
Talonba elraknám az elérhetőségét!
Jaj Erzsi!
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
Mit vittek el????????
Ki lehetett? Esetleg nem ismerős?????
Akartok egy jót röhögni, mert ezen én már sírva röhögtem a barátnőmmel!
Elköltöztünk, és oda ahova azokat a cuccainkat vittuk, amire most hirtelen nem volt szükség, és majd apránként áthozzuk, na azt a lakást feltörték és kipakolták! :) Nincs gond a sok cuccal! Megoldották nekünk, hogy hogyan rakjunk el 100nm-re való cuccot 36nm-re! Szerintetek már a gödör alját kaparom, vagy még jön valami???,
Mert már kicsit soknak érzem!
Szilvi!
Valamelyik nap taliznunk kéne!
Akkor megcsináltatnák a tablót, és megejtenénk a kávézást!
Hogy és kik adják át az ajándékot????
Nekem eddig semmi gond nem volt az alvással, de most nem alszik el ha nem vagyok ott mellette. Ha előbb megyek el onnan ahol ő alszik akkor feláll és ordit. Így most meg kell várnom míg elalszik és csak utána tudom ott hagyni. Nagyon bújós lett!
Kár, hogy ilyen áron, mégis nekünk, többieknek jó,hogy tudunk erről a sárkányról.
Timi! Kitartás! Nálunk az esti elalvással már nincs gond, éjszaka is leginkább cumi miatt kelek néha. Viszont a nappali altatás miatt valószínűleg előbb-utóbb rá kell szánnom magam erre a kimenőkés módszerre. A cumit is elvetted a gyerekektől?