Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 PIC fórum

2010 PIC (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
3405. dancsonedori (válaszként erre: 3402. - PICZsuzsi)
2012. márc. 11. 18:19
Minden este van fogmosás nálunk, amióta kijött az első foga. Először én dörgölöm meg utána Nori mossa magának. Fogkrémet is használunk az elejétől.
3404. pkzmoni
2012. márc. 11. 15:17

mi is használunk fogkefét és fogkrémet.

visszajöttünk Debrecenből.

nagyon jó volt, az alvással volt egy is gond. de a végére helyreállt minden.

Holnap megyünk a korai fejlesztőbe az egy éves kontrollra. Remélem megdícsérik a fiúkat :-)

hogy áll a tabló és az ajnándék?

kinek mennyit kell fizetni?

jó lenne már egy babás találkozó.

a kisbetegek meggyógyultak?

3403. Erzsi PIC (válaszként erre: 3402. - PICZsuzsi)
2012. márc. 11. 11:50
Én már használok fogkrémet! Szerintem ennyi fogacskához már lehet használni, meg találtam olyan fogkrémet, ami egy éves kortól kimondott tejfogakra. Szerintem ha létezik ilyen akkor lehet, bár én nem kérdeztem meg senkit! Az anyai ösztön ezt diktálta.
3402. PICZsuzsi
2012. márc. 11. 10:05
Ti hogy álltok a fogmosással? Kaptam régebben egy készletet a tesómtól, amiben többfajta babafogkefe van, most a középsőt "használjuk", aminek egész kicsi keféje van. De sajnos nem rendszeresen, egy csomószor eszembe se jut:( Amúgy szeretik, jó lenne rendszeresíteni, hogy megszokják, de egyelőre össze-vissza csinálom. Jár valakihez védőnő? Mit mondanak erről? Mikortól kell fogkrém?
2012. márc. 9. 22:37
két ujjal fogja a ceruzát, bocsi
3400. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 3394. - Dancsonedori)
2012. márc. 9. 22:37

Aranyosak lehetnek így együtt. A kicsi meg a nagy!

Kata is szeret rajzolni. Nagymamánál van ceruzakészlete, a végét fogja két kézzel, nagyon ari. Neki is a cipő a kedvence, gondolom, hogy menjünk már el otthonról. Beszél már eztazt ( apa, anya, mama, papa, baba, elment, acca, busz, keksz, kád...), de most a kedvenc, hogy hozza a kis szöszöket a kezében, és mondja, hogy kukába! IMÁDOM!!!!!!

Ő is mindíg rosszban sántikál!

Ma elvittük a szemetet a nagy kukába

3399. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 3393. - Timi555)
2012. márc. 9. 22:30

meg amikor majd egymást dobálják vele..... ;-)

De kell ez! Mi is így nőttünk fel!

3398. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 3392. - Timi555)
2012. márc. 9. 22:28
Kata egyszer régen már lefejelte az asztalt, kicsit vérzett a szája. Úgy sajnáltam szegénykét!!!!
3397. PICZsuzsi (válaszként erre: 3394. - Dancsonedori)
2012. márc. 9. 14:02
Hú de jó lehet, ilyenkor azért irigykedem, hogy nincs kertünk.. Kénytelenek leszünk többet menni nagymamázni üllőre:)
3396. PICZsuzsi (válaszként erre: 3393. - Timi555)
2012. márc. 9. 14:01
Hú de jó nektek! Olyat majd én is szeretnék, vagyis nem biztos hogy pont olyat.. A sógornőméknek volt egy olyan változat amivel a teraszon játszott a gyerek, na nekünk olyan kell! :)
3395. PICZsuzsi (válaszként erre: 3392. - Timi555)
2012. márc. 9. 14:00
Nekünk is volt, Julika törökülésbe ült a játék kisasztalon és fejjel előre bukott a földre. Felvettem, elég sokáig nem lehetett megvígasztalni, utána láttam, hogy folyik a vér a szájából. Na akkor jól megijedtem, de aztán kiderült, hogy egy icipici karcolás volt az ínyén, hamar el is tűnt. Ijesztő de muszáj hagyni hogy próbálgassák magukat.. Ez egy 20 cm magas asztal volt kb..
3394. dancsonedori (válaszként erre: 3391. - Timi555)
2012. márc. 9. 11:09

Köszi jól vagyunk. A homok evésen már túl vagyunk. Norka tegnap a szenet kóstolta meg, amikor el akartam venni tőle sírni kezdett.

Nálunk a ceruzának van most nagy slágere.

Adok neki papírt ceruzát és képes órákig rajzolgatni, ha a papírt már telerajzolta akkor a fehér padló lapot szokta firkálni.

Igen kreatív.

Utána szoktam adni a kezébe törlőkendőt és takarít a firka nagy részét el is tünteti.

Udvaron imád kint lenni van cica, kutya, labda, dömper, traktor, seprű mi kell még! Amikor öltözünk rohan az ajtóba, hogy induljunk végre ki és monda, hogy pá.

Sajna vérzés már nálunk is volt elesett és egy kicsit megharapta a nyelvét, én ezt már megszoktam alig van egy-két nap nálunk, hogy ne legyen puklija. Egyébként megijedek én is, de ő ilyen kis szélvész királylány, állandóan siet és rosszban sántikál. Amit a Naditól lát ő is szeretné kipróbálni.

3393. timi555
2012. márc. 9. 10:40
Képzeljétek vettünk homokozót. Még nincs beüzemelve, de nagyon jól néz ki. 1 méter-szer 1 méteres és van egy fel-le engedhető teteje ami a nap ellen is véd ha meg leengedem akkor az eső és kosz ellen. Már csak a homok és a homokozójátékok hiányoznak. Persze lehet hogy később nem fogok örülni a dolognak mert már előre látom ahogy megeszik a homokot, illetve hogy milyen szép lesz a ruhájuk tőle...
3392. timi555
2012. márc. 9. 10:38
Volt már valakinél vérzéses baleset? Nálunk most ezek mennek, múltkor Panna a kanapéról arcraesett jó kis orrvérzéssel, tegnap Balázs az állára és rá a könyvre amit cipelt, neki picit a szája vérzett. Leírni nem tudom azt a szívdobogást ami ilyenkor van rajtam. Már előre rettegek mi lesz nyáron a kertben a kövön...
3391. timi555 (válaszként erre: 3389. - Dancsonedori)
2012. márc. 9. 10:36
Hát igen nálatok nagyobb a veszély minden betegségre mert az oviból bármi hazajöhet. Azért remélem jól vagytok!
3390. timi555
2012. márc. 9. 10:35
Köszi már jobban van Balázs, szerencésre elég gyorsan lezajlott a dolog. Mivel csak egyszer hányt a többi hasmenés volt ezért nem kellett kórházba mennünk, meg persze annak köszönhetően hogy inni legalább ivott. Mostmár eszik is, sőt többet is a kelleténél, gondolom próbálja behozni a lemaradást. Egyet-kettőt még kakkant de már láza sincs.
3389. dancsonedori (válaszként erre: 3387. - Timi555)
2012. márc. 6. 18:47

Hogy vagytok?

Balázsnak jobbulást!!!

Nálunk az oviban volt most hányás, hasmenés szerencsére mi megúsztuk.

3388. pkzmoni (válaszként erre: 3387. - Timi555)
2012. márc. 6. 12:43
jobbulást Balázsnak, remélem mára jobban lett.
3387. timi555
2012. márc. 5. 20:33
Nagy tervem volt a mai kertben sütkérezés erre éjszaka Bazsika hányás, fosás, láz :( Nálunk ez volt az első hányásos eset. Szegénykém egész éjszaka és egész nap lázas volt, csak rövid időre megy le neki. Azt hiszem holnap doki. Egy dolog nyugtat csak hogy többször ivott tápszert meg teát is szóval jó sok folyadékot. Enni csak egy pici főtt krumplit volt hajlandó meg sok Tuc kekszet. Azt hittem ilyet majd csak évek múlva fogok nekik adni de eszembe jutott hogy velem mindig sós ropit etettek ilyenkor, gondoltam egy kis sós keksz is megteszi és azt tényleg jóízűen megette. Szorítsatok hogy éjszaka már ne legyen lázas.
3386. PICZsuzsi
2012. márc. 5. 16:37
Móni, megnéztem az elefantent, szerintem az is tök jó! Nekünk a korai fejlesztőbe javasolták a salust. Szerintem azt vedd meg amelyik előbb szembejön:)
3385. pkzmoni
2012. márc. 5. 13:43
a liliputi cipő alatt a pedipedre gondoltam, csak ezeknek nem magas a száruk, nem fogják a bokát. Gondolom az fontos, hogy a bokát is fogják, nem?
3384. pkzmoni
2012. márc. 5. 13:40

vagy a liliputi cipő?

Ezek a cipők annyira drágák :-(((

3383. pkzmoni (válaszként erre: 3377. - PICZsuzsi)
2012. márc. 5. 13:27

felhívtam dr Lengyel Zsuzsanna ortopéd orvost és azt mondta, hogy még puhatalpút vegyek, pl Elefanten puhatalpú ( [link]

De ennek ellenére nekem is jobban tetszik a Salus. Most nem tudom mit vegyek végül. Ádi már stabilan jár, Bencus sokat gyakorol, még pár hét és ő is stabilan fog menni. ma megyek megnézni a boltban ezeket.

3382. pkzmoni (válaszként erre: 3378. - Timi555)
2012. márc. 5. 13:23
a mai napon nem altattam délelőtt, nagyon nyűgösek voltak már 12 órakor, az ebédet sem ették már meg csak félig. Próbálom jobban lefárasztani őket
3381. pkzmoni (válaszként erre: 3380. - Szilviemma)
2012. márc. 5. 13:23
szia, nálunk ÁDi utánozza a halacskát (még buborékot is fúj), Bencus pedig az oroszlánt :-) még jó hogy ketten vannak :-)
2012. márc. 5. 11:09
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hú, de rég nem voltam!! A faliképek nálam vannak, majd csinálok fotókat, és elküldöm. Hohy vagytok??, Azzaz: mindjárt elolvasom, hogy hogy vagytok :) !!! Nálunk netnélküliség, fogmizéria, most dédizünk Szigethalmon. A hétvégén meg 2x1 napot kettesben voltunk Marcival, anyu bevállalta Emmát, voltunk moziban is :)!!!! A doktorimat ebben az évben nem fogom írni, úgyhogy felfüggesztettem a frankfurti kutatást. Nagy megkönnyebbülés, hogy eldöntöttem, nincs az a nyomasztó érzés, hogy jajjdekénecsinálni. Emma felváltva utánozza a halacskát és az oroszlánt. Hát ilyesmik nálunk.
3379. timi555
2012. márc. 4. 21:35
Annyira szép idő van, sokkal jobb a hangulatom. Már látom az alagút végét hogy nem bezárva kell lennünk napokig hanem végre irány a kert és remélhetőleg már nem 25 ruhadarabbal. Szerintetek egy gyerek mikor tud lemenni egyedül a lépcsőn? Felmászni már most is fel tudnak én csak jövök utánuk.
3378. timi555 (válaszként erre: 3375. - Pkzmoni)
2012. márc. 4. 21:32
Móni nálunk ugyanez volt 3 napig, totál értetlenül álltam a dolog előtt. Eddig Pannát lefektettem, becsukta a szemét vagy nézett, hallgatta ahogy énekelek és kb 10 perc alatt elaludt. Aztán egyik este betettem, nem volt hajlandó ott maradni, üvöltött, kétségbe volt esve végül a kezemben aludt el. Előtte vidám volt, biztos vagyok benne hogy nem volt semmi fogfájás, éhség, szepara, semmi. Ez 3 este így volt, ma visszatért a régi kerékvágásba és szó nélkül lefeküdt elaludt. Elképzelésem sincs hogy mi volt vele. Ja és ha én fogtam akkor apukájához akart menni, ha ő fogta akkor hozzám, ha felvettem le akart menni ha letettem fel akart jönni. Hát ennyit erről :)
3377. PICZsuzsi (válaszként erre: 3375. - Pkzmoni)
2012. márc. 4. 19:28

[link] Itt vettem, és azért ezt, mert meggyőző róla a leírás! :) Jó volt, bementünk, megmérték a lábukat egy eszközzel, mindkettőnek 21-es kell. Aztán felpróbáltuk és azt mondták, hogy akkor jó ha még egy ujjunk befér hátul. Befért:) Szeretik, nekünk bejött!

Nem az a baja Ádinak, hogy nem otthon vagytok a megszokott környezetben? Vagy Debrecenben is megszokta már?

Ezen a héten Andris is elég sokat nyűgösködött, biztos a meleg front;)

3376. pkzmoni
2012. márc. 4. 15:02
Kriszti, most az ikreseken van egy jó babakocsi, Hauck micimackós 27 e Ft. Gondoltam szólok, hátha érdekel
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook