2010 PIC (beszélgetés)
Gyertek, ha minden jól alakul.Jó lenne találkozni, Zolikát is megnézném szícesen. Norka tegnap este elkezdett köhögni és holnap kéne mennünk oltásra lehet, hogy máskor kell mennünk.
Szia!
Majd ott találkozunk! Nagyon szeretnék menni, az 5 éves lányom pedig a programot is élvezni fogja.
dóri
Még nem tudom hogy alakul, de én is szeretnék menni.
Mi ugyan nem ismerjük egymást személyesen, de mi biztos hogy megyünk! :) Talán akkor megismerkedünk prsönlich is! :)
Szia:) Sajnos nincs túl jó idő, szóval kihagytuk:( Pedig már hetek óta akarunk menni..
Szia Zsuzsi!
Voltatok a Kopaszi-gáton sétálni? Ha igen szerinted jó a találkozóra a helyszín?
Én szeretnék menni 4-én a SOTE programra. Ki jön még???
Jobbulást Lilikének, kitartást Erikának, és pusziljuk őket!
Sziasztok!
Nagyon ritkán jelentkezem. :-(
Mi jól vagyunk, Lillával minden rendben, szépen fejlődik. Hetente járunk Dévényre, egyre ügyesebb. Lassan elérjük az 5 kilót, hossza 60 cm. Most 4,5 hónapos, úgyhogy egyelőre még mindig csak anyatejet kap és ezt szeretném is fél éves koráig tartani. Akkor persze kezdjük a hozzátáplálást, már alig várom!
Most látom, h találkozót szerveztek, mi is szívesen megyünk! Nekem is a Városliget a legjobb, de ha a többség máshova szeretne menni, benne vagyunk.
A Sote rendezvényre nem mindenki jön? :-(
Timi gyertek! Pont azért h találkozzunk! Úgy szeretnék mindenkit látni! Ok, a programok valszeg nem a mi minijeinknek lettek kitalálva (majd jövőre), de én azt is várom, h a nővérekkel, orvosokkal találkozzunk. De leginkább, hogy egymással!
Lilikét nagyon sajnálom, szegény Erika.:-( De gondolom ettől a kezeléstől meggyógyul(t)?
üdv mindenkinek
Szilvi
A kopaszigátra már régóta akarunk menni sétálni, lehet hogy holnap meg is tesszük ha jó idő lesz. Majd lecsekkolom;) A pünkösd sajnos nekünk sem jó.. Mit szóltok a május 28-hoz? Mi tegnap mértük a gyerkőcöket, Julcsika 7000 g, Andriska 8400 g, és mindketten olyan 67 cm körül vannak. Még mindig nem kaptak semmit a tápikon meg a vízen kívűl, de mostmár muszáj lesz. Újabban 11 órát alszanak éjjel, a maradék időben ha 5x etetem őket, akkor sokszor inkább nem kérik a hamit, ha 4x, akkor meg túl sok idő telik el két evés között.. gondolom köztesnek jó lenne egy kis almalé vagy zöldséglé.. Keresem a megoldást hogy kényelmes legyen nekik. Egyelőre egyik nap 4x esznek, másik nap 5x, attól függően hogy mennyit alszanak nappal. (ha 10-kor éppen alszanak, akkor inkább 11-kor ebédelünk, és kimarad a "tízórai"..) Nagyon furi, hogy eltérően fejlődnek, ikresek, nálatok hogy van? Julcsika már nagyon magasra felnyomja magát fekvőtámaszba, nézelődik és elég sokáig elvan így, kényelmes neki. Andris ezt kevésbé szereti, egy idő után elfárad és inkább lerakja a fejecskéjét. Ő viszont hamarabb elkezdte megfogdosni az odalógó plüssállatkákat, és már a szájába is veszi. Julcsikát még annyira ez nem érdekli.. Május végén megyünk a fogadott neurológusunkhoz, kíváncsi leszek mi a szakvélemény..
Az a Pünkösdi hosszú 7 vége, szerintem sokan elutaznának, köztünk mi is.....
Ma beszéltem Erikával. Sajnos 1 hét alatt sok minden történt. Lilikének vannak anyajegy fajta pöttyei, amit gyógyszeresen kell kezelni. A Heim Pálban voltak, vérvétel katasztrófa, kiderült, hogy Lilikének D vitamin hiánya van, és be is kellett feküdni, de 7 végére hazaengedték őket, és hétfőn mennek vissza, hogy szerdáig beállíthassák a gyógyszert. Úgyhogy Erika kicsit kivan, de Lilike hősként tűr mindent! Tartom bennük a lelket.
Igen-igen, sok puszi Erikának!
Találka mondjuk június 11? Többiek?
Én pár korty almalevet igen.
A Kopaszi-gátat én is szeretem, baba-mama-barát kávézó is van. Időpont van már? (Bocsánat,lehet, h figyelmetlen vagyok.) Ma sem intéztük el a GYES-t :( -olyan, mint egy mumus lassan...
Adott valaki négy hónaposan (korrigált 2) gyümölcslevet a babának?
Szia!
most 5870g és 60cm Nori. A gyógyszert még kell szednie Jövő héten kedden megyünk vissza kontrollra és oltásra is. Van még tejem szerencsére bőven, így én még nem kezdtem meg a hozzátáplálást. csak néha adok neki egy kicsi almát, banánt, krumplit. Sokat beszélget "e, eő, aja-aja, gü"
Nagyon mosolygós sokat kacag. Csak most ez a fogzás, szerencsére éjszaka alszik. Talán, akkor nem fáj neki vagy annyira elfárad napközben.
persze nem munkanélküli szabi, hanem fizetésnélküli -hihihi
Sziasztok! Emma ma 4 hónapos :). Mi továbbra s járunk Dévény-tornára Dévény Annához preventiv jelleggel, Emma van, amit élvez, van, amitől sir, de alapjában véve szeret, "beszélget" Panni nénivel. Itthon egyáltalán nem tornázunk, nem is szabad a Dévény-módszer mellett. Még mindig szoptatom, nagyon nagy csoda, hogy tudom igy etetni, mindeketten nagyon szeretjük :) :) bár az elmúlt napokban kevesebbet evett, és megijedtem, hogy elfogy a tejem, de most már minden megy, ahogy eddig. A doktornéni azt mondta, hogy lassan adhatok neki reszelt alma-levét. Én még várok vele kicsit, mert elég a tejem, szépen fejlödik, hizik - akkor meg minek. Vasárnap megkereszteltük, nagyon édes volt, végig ébren vigyorogva, facebookon vannnak fenn képek. Egész nap beszélni kell hozzá... Már éertem, miért vannak a mondókák :) -ezt nem lehet szóval birni... Van egy óriási mondóka-gyűjteményem, több, mint 400 mondóka, vers, én szedtem össze innen-onnan. Minden nap kiteszek a falra 3-4et, aztán monogatom. Ma megyünk GYES-t intézni, eddig nem jutottunk hozzá, kicsit parázom is...bonyolult helyzetem van: munkanélküli szabi, külföldi munka stb... A találkozó jó lenne!
Eszembe jutott még a Kopaszi-gát! Szerintem ez a legkultúráltabb hely!!!!!!
Szerintetek?
Sziasztok!
Nálunk volt a Pethő intézettől egy konduktor, és megnézte egy hónapja. Megmutatta, hogy mit kell csinálni. Egyszer-kétszer megmutattam neki, és utána már magától csinálta.
Nekünk most a legfontosabb feladatunk, hogy kinyissa hason is az öklét. De úgy veszem észre, hogy egyre többet nyitogatja. Nektek azért mondták, hogy feszesek az izmai?
Van még rendesen tejed? És beszélget már?
Kell még szedni a gyógyszert? Voltatok azóta?
Mekkora most?
Erzsi
Mi most szenvedünk a fogzással mára be is lázasodott, a gyerekorvos megnézte és nincs szerencsére más baja. Kicsit folyik az orra és folyik nagyon a nyála. alig alszik pár perceket. Most az ölembe ül talán el is alszik.
Erzsi!
Zolika nagyon ügyes. Norival most járunk gyógytornára. mert feszesek az izmai így nehezebben megy a mozgás. eddig a hátáról az oldalára fordult át.
Dóri
Pici só és nagyon kevés fűszer volt benne. Igazából 3-4 kanállal evett még csak. Norka még csak anyatejet eszik, nem főzök neki külön még.
Dóri
az lenna a jó, ha mindenki megírná, a számára legmegfelelőbb időpontot, és helyszínt! aZUTÁN PONTOSÍTANÁNK!
ÍRJATOK!!!!!!!
Nekem a Városliget lenne jó, de ha a többségnek a hajógyári, akkor nekem az is megfelel. Más ötletem nincs, szerintem is ezek a helyek, amik megfelelnének.
Ja, és holnap lesz a szülcsinapja! Felhívom mindenképpen!
mindig beszámolok neki mindenkiről aki ide ír.
Ő is puszil mindig mindenkit, és már várja, hogy lásson Titeket!
Valami olyan hely kéne, ahol van zöld füves rész is, meg árnyék is, és akkor piknikezhetnénk. No meg az sem baj, ha az autó közel tudna állni, mert biztosan vannak olyanok ( mint mi is), hogy a kajcsit meg kell melegíteni.
Pl: Hajógyári-sziget, Városliget ( de ott sokan vannak), Margitsziget ( ott fizetős a parkoló és sokan vannak) Talán a Hajógyári a legjobb, és nem is szoktak olyan sokan lenni ott.
Más 5let?
Ja, és ha beszélsz velük legközelebb, akkor üdvözöljük őket!
Erzsi
További ajánlott fórumok: