Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 PIC fórum

2010 PIC (beszélgetés)

765. tassy kriszti (válaszként erre: 764. - Pkzmoni)
2011. jún. 23. 19:05

Háát, sajnálom :(

KITARTÁS, ÉS SOK KALAPPAL HOLNAPRA!!

764. pkzmoni (válaszként erre: 763. - Tassy kriszti)
2011. jún. 23. 11:06

Köszi Kriszti. Én is összeszedem magam általában. De sajnos Ádi mégsincs jól. Holnap be kell vinnem a II. Sz. Gyerekklinikára a Tűzoltó utcába. A doki néni szerint a foga miatt, de jobb ha megnézik, hogy mi van a vérében: van e vírus vagy baktérium vagy semmi. Remélem semmit nem találnak.

Remélem hamar túljutok ezen a holtponton.

Tetézi a rosszkedvemet, hogy a akásunkben lett egy csomó hangya, így a kevés szabadidőmben hangyátlanítok. Lehet ki kell cserélni a két szobában a parkettát, mert lehet opnnan jönnek.

763. tassy kriszti (válaszként erre: 762. - Pkzmoni)
2011. jún. 23. 11:00

Na hali!!!

akkor írom a saját magam biztatóját is!!! :)

először szerintem iszonyat meló az amit mi itt, ikres anyukák csinálunk. persze 1gyel sem egyszerű, pláne kettővel!

ez a betegség még biztos tetőzte az amúgy sem kis fáradtságot és kimerültséget (mert fél év kialvatlanság és 24 órás készenlét azért kicsit lemeríti az embert). én a műtét után voltam így, hazajöttünk, és akkor jött ki rajtam. kb. percenként jött rám sírógörcs, és nem tudtam a jó oldalt nézni. szerencsére egy napig tartott!!! azt hiszem beraktam egy cd-t és elkezdtem énekelni, ez lendített át! sokszor van olyan, hogy csak ülnék meg bámulnék, de Ők fittek, úgyhogy aktivizálnom kell magam, úgyhogy mostanában rászoktam az éneklésre, dúdolásra, mesélésre, így velük is foglalkozom, és én is 'beszélgetek'!!!

aztán bevallom azt is, hogy mindig úgy várom haza a Ferit, mint a messiást; és Ők is. a panaszkodásuk akkor újra átvált beszéddé és kacagássá, és akkor új lendülettel Ő veszi át a terepet!!

Nekem nagyon sokat jelent, hogy hétvégente mindig megyünk valahová, mert nagyrészt hétköznap mi is itthon vagyunk, ezért is lesz jó "hazamenni" Szabolcsba. Ott még sokan is leszünk :)

Szoktam arra is gondolni, hogy Ők mennyit dolgoztak azért, hogy most itt tarthatunk, (ez főleg akkor jut eszembe, ha a fejőgépre nézek, vagy épp oda kell ülnöm) és akkor az is könnyebbé válik kicsit.

Végezetül, Móni én azt szoktam mondani, a fejésre, hogy szívatom magam... :)

Az egyik legnehezebb dolgot csináljuk a világon, és ugye ha már csináljuk, csináljuk jól. Ebbe elfárad az ember lánya (néha) :)

ÚGYHOGY FEL A FEJJJJJELLLL!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS NEM VAGY EGYEDÜL!!!!!!!!!

762. pkzmoni
2011. jún. 23. 08:34

sziasztok,

én minden képet megkaptam, köszi. Olyan jó volt látni.

Ádi már jobban volt tegnep, még alszanak, remélem ma sem lesz már hőemelkedése.

Kicsit magam alatt vagyok mostanság. Kezdem magam nagyon egyedül érezni és most valahogy megtorpantunk. Még nem kezdtek el forogni és most még a játékok sem annyira érdekesek. A fogzásra fogom, remélem nincs semmi baj.

Írjatok valami bíztatót, nagyon hiányzik a társaság :-(

2011. jún. 22. 21:48
Küldök majd képeket is, mondókákat is, csak most el vagyok havazva a sizgethalmi nyaralás után meg a német biztositótársaságok bürökratikus útvesztöjében...
760. Szilviemma (válaszként erre: 759. - Tassy kriszti)
2011. jún. 22. 21:47
Mi megkaptuk! Nagyon jók!!!! Köszi! Fogyóznom kell...
2011. jún. 22. 21:22

Nekünk is plüss van, semmi bajuk nem lesz, nem hosszú szőrű!! :))) vagy Hajni, borotváld meg :)))

Mindkét gyerek mindkét forgás pipppa!!! :D

Küldtem képeket, légyszi jelezzetek vissza, hogy megkaptátok-e, mert annyi hibaüzenet jött,h csak na!

758. PICZsuzsi (válaszként erre: 757. - Tóvölgyi Hajnalka)
2011. jún. 22. 15:28
Nekem nem tűnt fel, viszont örülök, hogy könnyen ki lehet mosni:)
757. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 756. - PICZsuzsi)
2011. jún. 22. 15:23

A plüssből, ha megrágcsálja, nem eszik meg vele ilyen mikroszálakat?

Az a bajom a mostan kapható játékokkal, hogy tele vannak apró mikroszálakkal, amit Kata baba előszeretettel lenyel.

756. PICZsuzsi (válaszként erre: 755. - Tóvölgyi Hajnalka)
2011. jún. 22. 13:30
Olyat vegyetek, ami színes, plüss és csörgős, imádják! Andrisnak ez volt az első játék ami érdekelte, azóta is a kedvence! :)
755. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 754. - Timi555)
2011. jún. 22. 12:50

Kata is oldalrafordulva szokott mostanság aludni, meg játszani is szeret így! Ha neki ez kényelmes......., ám legyen így!

Mi is kiabálgatunk, éjjel is ha kajcsizunk. Hason fekve játéknál ő is szépen nyúl a játékok után, kezébe veszi, meg minden. Néha két kézzel is, akkor hasizomból tartja magát. Jó erős hasizma van. Én is veszek neki kislabdát!

754. timi555
2011. jún. 22. 11:04
Oldalra fordulva nálunk is szeretnek játszani, sőt Panna már aludni is csak úgy hajlandó. Amikor megun minket akkor fogja magát és befordul a fal felé és úgy alszik reggelig. Hogy nem zsibbad el a keze?
753. timi555
2011. jún. 22. 11:03
Nálatok csinálnak olyat hogy hasonfekvés és ha odatartasz valami játékot (de nem teszed le teljesen) akkor egyik kezével felnyúl érte? Mi most legutoljára ezt a tanultuk a tornán hogy ezt a fittlabdán hogy lehet gyakorolni, de úgy veszem észre pár napja már maguktól is csinálják, nyúlkálnak fölfelé.
752. tassy kriszti (válaszként erre: 750. - PICZsuzsi)
2011. jún. 22. 08:41

nálunk Dani az oldalra fordulós művész, mindent csak úgy, nem is akar átfordulni, jó neki oldalt :) és úgy szépen körbe 'pörög', kúszik, egyszer itt a feje, egyszer ott.

apjuk hozott egy színes kis textil labdát, kimosom és én is odaadom nekik, kíváncsi leszek. :)

szerintem szűk már nekik a pihenőszék, az enyémek is max. 10 percet vannak el, utána minden bajuk van, egy jót még nyújtózni sem bírnak. szerintem ezért 'másznak ki'.

nálunk felfedezték,h tudnak kiabálni, sikítozni, és hangosan kacagni (ez a legjobb)! egész nap megy a dumaszínház, ami estefelé már inkább panaszkodás, de be nem áll a szájuk, még ha mesélek nekik akkor sem.

751. tassy kriszti (válaszként erre: 749. - Timi555)
2011. jún. 22. 08:35
hihetetlen!
750. PICZsuzsi (válaszként erre: 749. - Timi555)
2011. jún. 22. 07:44
Hú de komoly! Okos a kiscsaj! :) Én már egy ideje bekötöm nekik a biztonsági övet, mert levergődik magukat.. Csak simán mint egy kukacka, egyszer csak azt veszem észre hogy a földön fekszik hanyatt.. (amelyik éppen a kék pihenőágyban van, a másik nem ennyire "veszélyes") Nálunk tegnap voltak újdonságok, Julika hasonfekve gurította a labdát jobbra-balra és követte a s szemecskéjével! Perceken keresztül ezzel játszott oda-vissza. :) Andriska meg oldalrafordulva játszik.. Nagyon cukik! :)
749. timi555
2011. jún. 21. 22:01
Pannám mai legújabb mutatványa hogy kimászik a pihenőszékből. Nagyon tetszik neki ez az új kihívás úgyhogy mostmár le kell kötni :( Úgy csinálja hogy emelgeti a fenekét így elkezd egyre lejjebb csúszni. Amikor már jól lent van akkor oldalra fordul majd hasra, akkor már a lába leér a földre. Ott lök egyet magán így már a pihenőszék lábánál térdel, majd ebből még pördül egyet így majdnem sikerült a fejét odavágni a konyhakőhöz, de szerencsére figyelemmel kísértem az eseményeket és megfogtam a fejét ahogy kiterült a földön. Eddig el mertem menni pisilni ha a pihenőszékben ültek, mostmár nem. Egyszerűen nem hiszem el hogy képes erre.
2011. jún. 21. 13:11
Ha valaki tervez szabolcsi túrát júliusban, szívesen látjuk!!! Ezt teljesen komolyan írom. Pl. nyíregyházi vadaspark (szerintem legjobb az egész országban), Tisza tó.... stb. Lent leszünk szinte egész júliusban a gyerekekkel, van nagy udvar, több szoba, MI... :)
747. tassy kriszti (válaszként erre: 745. - Tóvölgyi Hajnalka)
2011. jún. 21. 13:00

Nálam most is volt! :D

Nekünk jó az egész augusztus, kivéve :) a 13-14, akkor ált. szülinapi party-n vagyunk.

746. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 744. - Tassy kriszti)
2011. jún. 20. 22:15
igen, más lett volna a hangulat, és nem olyan futószalagszerű ha a Kopaszin tudtunk volna PICnikezni!
745. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 740. - Timi555)
2011. jún. 20. 22:13
Nincsen kitúzve az augusztusi időpont! Valamikorra a legvégére kellene tenni, mert akkor már mindenki kinyaralta magát.és tutira itthon lesz! Szerintem! És viszünk 220-as cumisüvegmelegítőt, meg mindent, úgyhogy nem éesz probléma ha kajcsizni kell a gyerkőcöknek!
744. tassy kriszti (válaszként erre: 740. - Timi555)
2011. jún. 20. 22:08

Timi, nem maradtál le semmiről!! :)

Augusztus jó ötlet, tényleg kellene még talizni, lehetőleg most már a kopaszin. (annyit dicsértétek már, hogy lehet kiugrunk oda csak úgy). Nekem olyan futószalag feelingem volt, mindenkivel hamar, gyorsan, épp csak megnéztem az anyákat, babákat, aztán a fele brigád 2 perc alatt lelépett :( na bummm...

majd próbálunk (megint) pontosan érkezni :))))

Timi, mi majdnem éjfélig maradtunk, fél 10re értünk haza :o

na jó, ott csak fél 7ig voltunk :)

2011. jún. 20. 21:44
Nagyon köszi a képeket! Küldöm majd én is a mieinket, csak most még Szigethalmon "nyaralunk". Alig várom, hogy otthon legyünk! Emma ok nélkül sirdogál, szerintem most már tényleg gyüngyüngyün a foga. Jelenleg 3 német betegbiztosítóval és valami hasonló hivatallal állok levelezésben, hogy ugyan küldjenek már nekem egy igazolást, hogy biztosítva voltam ki, hogy végre megkapjam a TGYÁS-t, meg a GYES-t (vagy mi van a tgyás után...). Még egy fillért nem kaptam... Most is irt egy biztosító, hogy egy másik hivataltól kérjem. Kértem. :)
742. dancsonedori (válaszként erre: 740. - Timi555)
2011. jún. 20. 20:55

Sziasztok!

Tényleg jó volt találkozni. A következő találkozóra sietünk. Köszi a képeket, nagyon aranyosak a gyerekek.

741. timi555 (válaszként erre: 733. - Pkzmoni)
2011. jún. 20. 17:13

Nagyon édes ez a versike!

Fiaid jobban vannak már?

740. timi555
2011. jún. 20. 17:11

Ez az augusztus vége időpont ki van már tűzve? Lehet én lemaradtam valamiről.

A találkozó szuper volt, nagyon jó volt látni Benneteket! A helyszínt is jól kitaláltátok. Pedig először az én férjem is úgy reagált mint Krisztié hogy nehogymár ilyen időben és egy plázába elinduljunk. Aztán mondtam hogy naaaa az én kedvemért és végül azt mondta nagyon szupi volt, kár lett volna kihagyni.

Még annyit hogy a következő talira is próbáljunk pontosan érkezni, mert a végén már azért nem tudtam nagyon beszélgetni Krisztivel meg Dórival mert az én lurkóim már megéheztek, benyűglődtek. Tartották magukat a megbeszéltekhez hogy 3-tól 5-ig nem eszünk, nem alszunk, de utána már muszáj volt hazamenni :) Pedig én szívesen maradtam volna még éjjfélig :)

2011. jún. 20. 10:50
Én is nagyon örülök, hogy láttalak titeket!!! Nem tudjátok, hogy a Jancsó Györgyihez melyik számon lehet bejelentkezni? Egészen pontosan lemondani szeretnék időpontot (elég nekünk egy neurológus), de azon a számon ami az ambuláns lapon van, össze-vissza kapcsolgatnak és fogalmuk sincs hova kell.. Pedig már egyszer májusban sikerült őket felhívnom, most nem tudom mi van...
738. tassy kriszti (válaszként erre: 733. - Pkzmoni)
2011. jún. 20. 09:49

;)

soha nem gondoltam volna, hogy ikreim lesznek!

soha nem gondoltam volna, hogy ennyire boldog leszek!

737. Tóvölgyi Hajnalka (válaszként erre: 736. - Erzsi PIC)
2011. jún. 20. 09:10

Augusztus végén újra tali, remélhetőleg már ténylegesen PICnikezhetünk a Kopaszin, és akik most nem tudtak jönni azokat is látjuk majd!!!!!!

Hát, jól megnőttek a Minimanók!!!!!!!!!!!!!

2011. jún. 19. 22:18

Csatlakozom én is az előttem szólohoz!

Jó volt látni benneteket!

Augusztusban újra megpróbálhatjuk összehozni a Kopaszi gátat! Hátha akkor sikerül!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook