2010 októberi babák (beszélgetés)
Csajok, tettem fel pocakos képeket! Akit érdekel,az nézze meg!
nekem is elküldöd, ha nem gond!kíváncsi vagyok rá!
nekem a védőnő sima tampont javasolt. én csak saját medencébe fürcsiztem, de az meg klórozva van és állítólag az sem jó. úszni inkább nem úsztam, csak űztattam magam :)
Lerövidült a méhnyak, de a méhszáj zárt! Ezt jelenti.
Na én pont strandon fürödtem, Kiskunmajsán, de nem lett bajom. Természetes vízbe még nem mertem bemenni. De ha a doki azt mondta, akkor fürödj nyugodtan!
Nekem legutóbb írt fel egy hüvelykrémet a dokim, ami nem tartalmaz gyógyszert, csak helyreállítja a hüvelyflórát. Ezüst, c vitamin és egyéb vitaminok vannak benne. Vitagyn c a neve.
niki, panini és szöszi küldtem a videot...
Még egy körkérdés. Tudom, hogy már kérdeztem, de ugye szerdától aktuális lesz. Ki fürdött mióta terhes (mármint strandon:))? És lett valami baja? És használt esetleg úszó tampont? És valaha valaki használt úszó tampont? Ér valamit. Nem szoktam elkapni semmit ugyan, de most kicsit para vagyok, annak ellenére, hogy a dokim határozottan javasolta, hogy fürödjek.Hozzáteszem; természetes vízben, néplavorba (medence)nem megyek.
:)), hú nekem is nagyon bejön :))), olyan profi
Köszi az infokat!Maradt a favorit helyen.
könnyen, biztonságosan illeszthető :))
8 kerék (nem tudom milyen :(, sztem tömör ) , bolygósíthatóak, a markolat 8 pozícióba állítható
89000-ért néztem én is:))Akkor jó!
Ühüm..Mi is az az izo fix?:)
Tömör a kereke, vgy levegős? Lehet a tolókart átfordítani?
sajnos nem sikerült még feltölteni a kis sztár filmet :)), ismeretlen okok miatt...na ez sokat segített...megpróbálom újra
nagyon tuti!!!! teljesen elégedett vagyok vele, szuper könnyű, jól irányítható, minden van hozzá, a babhordozó/babaülés izo fixes.
szerencsém volt, mert egy pártól vettem meg 38.000-ért, akik ugyanilyet kaptak anyóséktól is és ezt eladták. megkaptam a számlát is, ők 89.000-ért vették.
ha gondolod keresgélek neked, hátha lelek alkalmi vételt...
Guapa mennyiért vettétek a babakocsit?????Én is pont ezt néztem ki!!!!!Jó???????
Nekem az a CG 3000 volt múlt héten és azt mondta a doktornő hogy tökéletes!Már csak a hüvelykenet eredményét várom!A linket majd kérem én is had mozizzunk!
Nem a zártság, hanem a szülés előtt a méhnyak megrövidül, aztán el is tűnik. De nézd meg, dórikánál is ez van, ezért fekszik.
Csajok, szokott keményedni a hasatok?Mert nekem már pár napja nagyon gyakran, egy kicsit idegesít, de az orvosom, úgyis azt mondaná, hogy normális.
Szia!Majd nekem is átküldheted, kíváncsi vagyok.:-)
Nekem is küldd majd át légyszi.
Csajok tudtok vmit,Geráról?Mostanában nem volt.
okszi :)
kb. fél óra, addig csipegetek vmit :DD
én is szoktam ilyent csinálni.
de szerintem az a méhszáj zártságát mutathatja,mert a 2hónapban 3000 volt,gondolom nyílt azóta,
lefilmeztem a kicsi Bia mocorgását egyik nap, nem semmi már most mennyire ugra-bugrál. most próbálom feltölteni a youtube-ra, ha sikerül küldöm a linket, akit érdekel :)
cg2000-ret írta a papírra,és a neten rákerestem és az volt írva,h.1cm-rel kövidült
sztem a méretek miatt ne aggódj. nekem a 26. héten mondta a doki, hogy a poci az 28. hetesnek, a méretek 30. hetesnek felelnek meg. Most meg azt mondta minden 28. hetes...ki érti őket?
További ajánlott fórumok: