2010 októberi babák (beszélgetés)
holnap teszek fel 27 hetest.
de ne várjatok csodát
nekem sztem majd épp szülés előtt lesz majd valami
az a baj, hogy fogalmam sincs mire készüljek, csak az ismerősökre/könyvekre hagyatkozik az ember így első babásan.
képet raksz majd fel valamikor?
én meg átestem a ló túloldalára, mindenki azt mondja milyen óriási a pocakom, és mikor mondom hogy még 2 hónap van hátra elcsodálkoznak. kezd bosszantó lenni. miért nem foglalkozik mindenki a saját dolgával??!? grrrrr
Ritkán érzem hogy mocorog!Na majd este ha meghallja apa hangját!
Sziasztok!
Biztosak vagytok ezekben a tena betétekben? Szerintem nem kellenek. Nálunk a kórházban jár egy csomag betét, Hartmann Samu. Ilyet vettem én is még anno. Az enyémet ki sem bontottam. Mondjuk én nem véreztem durván a császár miatt. De elég az éjjeli extra nagy eü betét is.
persze, hogy nem lesz baj!!!
nektek fürgék ma a bébik?
nekem ma lustább
Én midig elolvasom a szüléstörténeteket olyan jókat tudok rajt pityeregni!Én félni még nem félek inkább kíváncsi vagyok de ez biztos megfordul egyszer!
viszont még most sem mondanátok meg hogy babás vagyok,nem látszik egyértelműen.
pedig mérete minden kornak megfelelő
már kezdek megnyugodni,biztos nem lesz már baj.
holnap már 27 hetes leszek,elrepül már ez a 2 hónap
értem, köszi! akkor próbálok női patikushoz menni :DDD
szia Dórika!
akkor ne is netezz sokat, a lényeg hogy sokat pihenj.
hogy érzed magad?
jól vagyok már,elmúltak a keményedések és görcsök.
arra gondoltam,hogy lehet volt vmi gyulladásom,mert mióta elszedtem az antibiotikumot,azóta vagyok jól
Egy fiatal gyógyszerészfiútól vettem!Szegény olyan zavarban volt!Tena éjszakai betét és 1500 Ft körül volt!
én is!! az ember nem tudja mi vár rá.
legjobb, ha nem olvasgatunk szüléstörténeteket, mert én azóta félek.
nem maradok sokáig mert csak ülve tudok netezni
Sziasztok csajok!Hogy vagytok?Úgy látom, már nektek is a szülés jár az eszetekbe, hát nem vagytok egyedül. Nekem folyamatosan és el sem tudom terelni a gondolataimat sem. Hát csajok én eléggé félek tőle!Ti hogy vagytok ezzel?
én patikában fogom szerintem
hol vettétek ezeket a Tena betéteket?
Én néztem a Dm-ben de nem volt. Mi a pontos neve??
egyre inkább kezd ráállni az agyam a szülésre. Fura, eddig nem igen gondoltam rá.
Anélkül el sem szabad indulni meg egy pár zacsit is viszek hozzá!Tegnap elnézegettem azokat a Tena betéteket hát!Rájöttem hogy nem csak a babát hanem saját magunkat is bepelenkázhatjuk:-)
nekem is meg kellene kérdeznem a védőnőt, hogy nálunk adnak-e rucit.
ti viszitek a mellszívót is?
Nálunk ruhácskát adnak a kórházban .A szülésznő mondta hogy ne is vigyek mert csak eltűnik vagy nyoma vész!Nálunk csak hazahozós cuccokat kell készíteni nehogy apának kelljen!
eddig két textil pelust, kettő body-t, és egy tipegőt, meg egy kissapkát készítettem.
Nekünk az minden beszerezve egy kupacon ugyanis pároméknál még mindig ugyanúgy van minden se fürdő szétbontva se gyerekszoba csinálva sőt még a mi szobánkba bútor sincs!Ja tényleg még olcsó literes bugyikat be kell szereznem meg sötét törölközőt!
arra gondoltam, hogy úgyis benn leszünk 3 napig, apukának oda készítem a mózeskosárba a hazajövősöket
na azt én sem tudom.
meg hogy egyáltalán milyen ruhát vegyek hazajövős ruhának. nem tudom mekkora lesz, milyen lesz az idő, stb...
További ajánlott fórumok: