2010 októberi babák (beszélgetés)
Párom épp itthon volt és elmentünk kiválasztani az ágyunk színét az asztaloshoz.Ezen rövid idő alatt anyósom kiadta a parancsot a festőnek hogy fesse a folyosót/nkat narancssárágra!Szó nem volt ilyenről és a folyosó lett volna az utolsó amit festetünk és nem ilyen színűre!Hazaérkezésünk után párom ezt észrevette oltári leosztást rendezett hogy az a miénk lesz és mi köze hozzá mamának?
Mama kiakadt és elvonult úgyhogy asszem leállítva egy időre!
Hát én még tavaly szóltam szeptemberben mikor kiderült, hogy lombikozunk hogy mit fogok csinálni és hogy tp-re megyek és hogy gondoskodjanak emberről. Úgyhogy én már decemberig betanítottam és most szépen melózik. Bár sokat segítek be itthonról neki. Hát gondolom neked sincs már sok türelmed senkihez sem:-(
Na mi történt tegnap? Mesélj!!
ha így folytatja a hölgy akkor még egy hetet sem bírok amúgy szept .10 az időpont de már nem rajtam múlik:-)
Majd dokinéni megmondja
Mano van már helyettesed?Nincs nekem már türelmem az ilyen tudálékos utódhoz!
Ja tegnap kiborult a bili otthon végképp!
:-)) jó neked!
hányra mész holnap dokihoz? én holnap 16-ra megyek.
lányok Laura lábfeje a gyomromban:-( baromira fáj és ég a gyomrom ám...
Na akkor jól megleszel áldva!!!
Na nem baj majd jössz amikor tudsz!!
Meddig melózol még?
sziasztok lányok,
voltam védőnőnél, olyan jó volt, mert rengeteg dolgot meg tudtam kérdezni és mindenre kaptam választ! holnap megyek dokihoz.
én ma megyek kikérni a házassági anyakönyvi kivonatot :)
nekem is van egy két csík a mellemen :S a héten vettem észre pedig a 14. héttől kezdve azt is kenem "visi"-vel és nem is nőttek meg, kicsik maradtak, talán csak picivel teltebbek lettek.
Na jól megszívtam csajok!
Hétfőtől a nyakamba varrták a helyettesem /valakinek a seggevége/és állandóan itt tudálékoskodik mögöttem úgyhogy nuku fórum vagy csak ha nincs itt!De majd megoldom ne aggódjatok!
Úgyhogy bocsi ha később válaszolok de neki ezt nem igen kéne látnia:-)
itt volt a barátnőm és dumáltunk egy nagyon:-)
most meg odarakom a levest főlni.
Igen, már gondoltam is erre :)
De azért megnézném, miket tornázik odabent, mert olyan lehetetlen helyeken dudorodok néha, hogy ezért bizonytalanodom el sokszor, hogy is fekszik odabent :D
hahaha
én meg szabályosan érzem a lábait a bordáimnál meg a gyomromnál ahogy húzza erre- arra.
Nekem is csuklik már Laura:-))
A csíkokról: a mellem már nekem is csíkos mint a zebra:-)) a pocimon még nincs, de nem akarom elkiabálni.
Szia! Érezheted, én is kb. azóta érzem :)
Én úgy tudnám leírni, hogy rendszeresen, elég sűrűn, szinte kétmásodpercenként huppanik egy nagyon picit a pocim alul. Nem nagyon, eléggé oda kell figyelnem rá. Ennyit nem rúghat pont ugyanoda és ilyen szabályosan a baba :)
Sziasztok lányok!
Az milyen érzés ha csuklik a babóca? 28 hetesen érezhetem?
Gergő is csuklott ma már :)
Épp egy fél órája :)
az enyém is... de a hasamon semmi még, na majd lesz ott is.
Nem adtál semmi fincsit Matyinak és kéri?