2010 októberi babák (beszélgetés)
A 34-36. héttől kezdve, napi 2-3dl málnalevél tea elfogyasztása megerősíti, ugyanakkor kellően el is lazítja a méh simaizomzatát, ami a későbbiekben jelentősen segíti – meggyorsíthatja - a vajúdást.
Egy teáskanálnyi szárított málnalevelet öntsünk le 2-2,5 dl forró vízzel, 10 perc után szűrjük le a főzetet, majd hagyjuk kihűlni.
Szia!
Én úgy tudom, hogy 2dl vízhez kell egy kanál teafű. Amikor a ciklusbeállításra ittam akkor ez volt a koncentráció. De ez van a zacskóra is írva.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Nekem ez most a 34. hét, és szeretnék gátvédelemmel szülni. Ezért tegnap már elkezdetm a gátmasszázs olajat "alkalmazni", viszont a málnalevél tea készítéséről 2 variációt is olvastam. Az egyik az, hogy 2dl vízhez egy kanálnyi levél, a másik az, hogy egy liter vízhez 2... Szerintem nem mindegy, mert a második variáció kétszeres adag és azért csak nem mindegy mennyit iszik az ember lánya. Nem tudom melyik legyen. Tud valaki esetleg segíteni?
sziasztok!
vettem textília frissítő spray-t. Nagyon finom az illata és a kanapém minden rossz szagát elvette!!!!!!!!!!!!!
Vettem pelenkát is Laurának a kórházi csomagba, meg hálóingeket és pizsamákat.
Bugyit majd pénteken a piacon vagy a kínaiba nézek olyan mamásat mint Beri!!! Meg always éjszakai betétek fogok venni még vagy két csomaggal.
Kiságy holnap érkezik meg.
Hogy vagytok?
Sziasztok csajok!
Túl éltem a mai napi banki okítást.
Az agyvizem is 1000fokon van,búcsú lesz nálunk mármint ahová valósi vagyok és a páromat kiírták dolgozni.De a főnöke is odavalósi,nem tudom,h.hogy lehet annyi esze.
alapból rossz, de így még inkább.. :((
tegnap olyat olvastam a neten, h ha szeretnéd h X napon megszülessen a baba, akkor előtte 2-3 nappal kevesebbet kell enni, mint általában és akkor ki akarj bújni hamarabb a baba :) szóval csak egy tipp :) tudom, olcsó vigasz..
Képzeljétek csajok, úgy néz ki, férjemnek pont október 20-22 között kell elutaznia Németországba munka ügyben... 22-re vagyok kiírva...
Ez a mi formánk... :((((((
hát komolyan kérdeztem :) azt hittem van vmi spec. bugyi, amit fel kell húzni szülés után
(mert úgy a jó vagy mittom miért), csak én nem tudok róla :DD
sziasztok, újra itt :) meg van a házassági kivonat :)
Mano, sok sok pihi meg sok sok magnézium!! hú én nem tudom mi lenne velem, ha nem tudnék ledőlni pár percre amikor csak akarok :s kemény csajok vagytok, akik még dolgoztok!!
Lyana, én szerintem sima betét fogok venni. bugyit meg veszek pár franciát, abba jól bele lehet tenni, amiket most hordok, azokba semmi nem fér :)
Meglehet...
Csak nem akarok kényeskedni... :)
az üléstől van.
szerintem ideje lenne tp-re menned.
Na most már jobban vagyok, már csak szimplán keményedek.
Azt hiszem ilyenkor jön el az a pont, amikor már szenvedek... Délelőtt még jól elvagyok, de délután már minden kényelmetlen és mindenem elkezd fájni... :-S