2010 októberi babák (beszélgetés)
Nekem még 57 nap, de szeretném, ha egy picivel kevesebb lenne...
Nem is tudom, mit csinálok, ha pont a kiírt időpont körül szülök, és nem lesz itthon apuci... :(((
Úgyhogy programozom az agyam, meg a babám agyát, hogy picit korábban jöjjön, de csak picit, mert túlhordani se nagyon szeretném :)
Aztán úgyse én döntök, de bízom abban, hogy minden jól fog alakulni :)
És nekem csak jövöhéten jön a festő:S Remélem tényleg bennmarad végig:)
Láttátok, hogy a tegnapi zaklató írt a szeptemberbe, hogy feltörték a regjét, és már ki is regisztrált.
Szia! nemsoká itt a finis :) izgi lesz
Basszus elsírtam magam, ahogy beleolvastam a szeptemberibe:)És még volt 11 napja:) (nekem 44 ó te jó ég)
Holnap megyek végre én is uh-ra, izgi! :)))
Szia! Köszike, és legyen igazad! :)
Jó reggelt! Mano kellemes utolsó munkanapot!!!Ki tudja, lehet ma este már be is jelentkezel otthonról, mert megön a kütyü, a szerelő meg ijedten szalad bekötni:)
Az a baj, hogy valami kütyüt rendelni kellett, és nem tudom, az mikor érkezik meg. Elvileg mára igérte, de hát sok mindent szoktak ugye igérgetni... :-S
pihenjél csak!
Én meg előbányászom a varrógépet...
álmos vagyok. kicsit vissza alszom.
szerintem ha elmeséled Mano hogy milyen merényletet tervezünk a netes fiú ellen rögtön megy szerelni.
előre már nem tudok rúgni de oldalra még megy...
remélem hamar beköti a netet és nem kell bántanunk!
Na ez mégjobb, egy nagy pocakú karatézó kismami! :DDDD
én nem sodrófával mennék!10 évig karatéztam(most a baba miatt hagytam abba) úgyhogy én puszta kézzel esnék neki...:-)
:DDD
Ezt most elképzeltem, ahogy rengeteg hatalmas pocakú kismami sodrófával közelít a srác felé... :DDDDDDDD
Minden tiszteletem azoké akik végig dolgoznak. Én nem lennék képes egész nap a számítógép előtt ülni. Igaz én már az ebédlő asztalnál sem tudok 10 percnél többet ülni:-(
Értem. Igy azért más. de vigyázz nagyon magdra, meg a picikére is!
Nagyon jó lesz. Ez a legnagyobb élmény az meg hogy a férjeink írogatnak, hogy megvan a kicsi... anyuciék még a kórházban..;-)
Tekintve, hogy tulaj vagyok, úgymond abba sem hagyom. De ha nem vagyok jól, úgyis pihenek majd.
Olvastam hogy az egyik már szül, a másik lánynak meg elment a nyákdugója. Olyan izgalmas!!
Nem sokára mi is erről írogatunk már.
Lehet, hogy ma már nem leszek sokat, aztán meg majd igyekszem zaklatni a netes srácot, hogy igyekezzen mááá! :)))
További ajánlott fórumok: