2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Panini! Nekem szülés előtt 3 nappal 3100 gr-ot mértek, és a fiam 2700 gr-mal született! Tudod mennyire pontatlanok ezek a mérések...
Ne aggódj!!!
akkor meg biztos nem probléma, ha az lenne, javasolt volna valamit
nyugodj meg!
1 hét múlva meglátjátok mennyivel gyarapodik
mit csinált Lili ultrahang közben? :)
hát tudod mennyire pontosak ezek az uh-k, de Lilinél mindig sokat mérnek, most is többször megnézett mindent.
nem tanácsolt semmit.
1 hét múlva megyek újra.
még elég sok van hátra és, ha hetente "csak" 200grammot gyarapodik, akkor nagyon nagy baba lesz
bizti jól mérte?
nem akarja, csak elmagyarázta, ha már most ennyi a BPD és ez még nő, nem tudom hogy a csudába fog átférni...
teljesen tanácstalan vagyok mi legyen. gondolom Lilinek sem lenne kellemes egy 100-as Bpd-vel megszületni.
amúgy minden rendben?
de nem akarja előbb beindítani a szülést, ugye?
szia
mennyi?
már most?
bakker 14 oldalt olvastam vissza, nem semmik vagytok :))))
megjöttünk az dokitól, Lili már most 3,5 kiló, a doki felvillantotta a császár lehetőségét. :(
Sziasztok!
Van valaki?
:( Köszi ... Akkor írok Csillunak, hogy tud-e valami újat!
Puszi
szia
nincs sajnos
Sziasztok!
Megint csak egy gyors kérdés erejéig vagyok!
Nikiről van valami újabb hír?
lehet :)
én megyek, mert csomó házifeladat van :) de komolyan! és el kell kezdjek tanulni, pár tantárgyból előre le szeretnék vizsgázni, még szeptemberben.
jók legyetek :)
Dr. Spock írása annyiból tetszik csak nekem, hogy őszinte a fájdalommal kapcsolatban. DE tényleg nagyon orvos-szagú.
A beavatkozásokkal kapcsolatos része baromság, ahogyan a hang kiadásával kapcsolatos rész is.
Kitolási szakban a nők ha hagyják őket befelé figyelni általábna igenis adnak ki hangot. Egy jó bába már onnan tudja, hogy kitolási szakba lépnek, hogy megmélyül a szülő nő hangja és a kinyomás alatt "anyaoroszlán módjára bőg". Persze nem sikoltozásról van szó, hanem egyszerűen nyomás közben ad ki hangot, ahogyan a harcművészeetknél is adnak ki hangot az ütések közben. Ez nem veszi el az energiát.
Persze vannak olyanok is, akik a férjeiket szidják, hogy "miért csináltá főőő Jóska" :D de nem róluk beszélek :D
én azt ajánlom, hogy a who ajánlását olvasgassátok és dugjátok akár a doki elé is, ha valamit szeretnétek belőle bevenni a "szülési tervetekbe"
csak az a baj, hogy valószínúleg ő majd elkezdi megmagyarázni, hogy miért nem megvalósítható és jó ez szerinte... blabla
pécsiek figyelmébe ajánlom, hogy állítólag ott vettek szülőszéket, ki kell kunyizni még jóelőre!