2010 októberi babák (beszélgetés)
szia!
nekünk a háziorvos adott róla tájékoztatót, ez nem kötelező vizsgálat. azt mondták, mikor felhívtam őket időpontért, hogy 5 hónapos kor körül ajánlott elvégeztetni.
sziasztok! :)
Nemmaci, mi pont ma voltunk védőnőnél és érdeklődtünk látásvizsgálatról, de azt mondta, csak 1 éves korban küldenek oda.
Nálunk is esik.
Szerintem azért is aludt most 2órát.
Sziasztok!
Nekünk a szokásos volt az éjszakánk. Este 8-kor beájult, és reggel 6.30-kor kelt.
Esik a hó, úgyhogy ma nagyon nyűgös napunk lesz:(
sziasztok!
Dorkának most kértem időpontot látásvizsgálatra, márc. 18-án megyünk.
én már pár hete reggel h a öltöztetem,napközbe ha nagyon jó kedve van illetve,fürcsi előtt torna és hasra fordulás,de nem megfordítom,hanem a lefekszem mellé és a túlsó kezét a kezembe adatom,addig könyörgök neki,és szép lassan húzom magam felé,régen 1percig se lehetett hasra fektetni,ez már haladás.
Meg reggel ha felébred nagyon jó a kedve és húzom az időt a kiságyba,beszélgetünk,megnézzük,h.mi van körülötte és utána ott viszon és fordítom hasra,hisz el se férne gurulva.És megnézi a játékait,aztán már mikor nehéz úgy lenni,jelez.
Különben elképesztő egy gyerköcök az ekkora babák,h.hietetlenül gyorsan fejlődnek,nagyon ügyik.
Bowris hát ti már régóta fordultok nem?Múltkor azt írtad ha jól emlékszem.
Tegnap volt itt a védőnő,de aztán hátára kellett tennem,de sírás lett belőle,utána hasára,na akkor az se tetszett neki,nyögött nagyokat,de az istenért se tette le a fejét.
Nem tudom,h.mit csináljak vele,h.ha elfáradna tartani,tegye le,helyette inkább nyög és utána sír.
szia!
hú, de ügyik vagytok!!
sziasztok!
Mi este fél 10-kor ettünk és éjjel fél 1-kor aludt el,turbón volt.Képzeljétek a laptopon meséket nézett,pl.gumimacik,kacsamesék és a Bambit, tökre érdekelte,de már nem tudtam mit kitalálni,mert ha letettem ordítás,és az új hír,tegnap a babahordozóba is beletettem este,és mérgében 2-szer átfordult hasra benne,secka perc alatt.Az ágyon nagyon próbálkozik,de ott még csak hátról hasra,de hasról hátra még nem megy.
egy sms szerintem nem zavaró. ha tud válaszol ha nem tud nem... Lehet azóta már babázik vígan;-)
most ettünk pelusoztunk és játszik a szőnyegén.
na, akkor Levi is kért még egy kicsit éjfél előtt :)
képzeld, még mindig nincs hírem a barátnőmről, tudod, aki most szült volna.
nem merem felhívni, meg üzit küldeni, nem akarom zavarni, de már nagyon aggódom...
Jaj szegénykém :( jól teszed, lássa orvos, legalább ír rá valamit!
Dorka felkelt este 11-kor enni, pedig nem szokott, viszont így még utána 7-ig aludt :) majd nemsokára megint visszaaludt és még most is durmol :)
nektek hogy telt az éjszakátok?
hogy aludtatok? mi újság van?
Képzeld a kis karja Levinek olyan mintha ekcémás lenne. :-( leviszem du a dokihoz...
Jó reggelt!
Na, úgy látom, én vagyok itt az egyetlen koránkelő?!
Lotti játszószőnyegen, én meg itt mellette...éberedezek.
mi is voltunk megnézni pár babaúszást, de még nem döntöttünk.Amit megnéztem, az magánháznál volt, kimondottan babamedence...én mégsem olyanra gondoltam.Szóval még keresgélek.
Megfázni nem fog...pont ellenkezőleg...edzi a szervezetét a babáknak!
Én azt hallottam, hogy az uszit legkésőbb 9 hónapos korig érdemes elkezdeni, mert addig van meg a babának a búvár reflexe.
Ismerősök közül többen is járnak, és nagyon szeretik, nem szoktak megfázni. Eddig egy kislány volt akinek nem jött be, és abbahagyták. Nem tetszett neki.