2010 októberi babák (beszélgetés)
úgy legyen!
Neveljük meg férjeinket!!!!!
megint csepegek... kell a melltartóbetét....
Te szegény!
Én mondjuk mondhatnám azt, hogy nem engedem ki vadászni, mert szerencsére mindig megkérdezi, de nekem meg nincs szívem kalitkába zárni, ő nagyon erdőben csavargós típus, nem bír megmaradni sokáig a négy fal között. Na meg eleget dolgozik, ez a hobbija, nem tilthatom meg neki, meg nem is akarom, így elviselem. Max ha már nagyon besokallok, sírok és akkor itthon marad, de cseszhetem, ha olyankor meg duzzog :)))
Amúgy én is szoktam vele a réteket járni, csak most már nincs erőm kilómétereket sétálni...
Sziasztok!Gondoltam bekukkantok.
Ti mennyit bírtatok ma is írni,elképesztő.Holnap egész nap nem leszek,nem tudom,h.holnap este nekiálljak-e visszaolvasni,eddig mindig visszaolvastam.
Ahogy olvastam mindenki jól van,ennek örülök.Mi is jól vagyunk.
lehet, hogy a terhesség miatt van?
talán már ő is nagyon várja a babát és addig próbálja valahogy elfoglalni magát.
Férfiak...
az enyém sem különb...
bár a múlt hétvégi kirohanásom után már hajlandó a szennyes edényt a mosogatóba tenni. több nem de haladás.(tegnap is azt mondta, én most háziasszony vagyok és minden az én dolgom...)
hiába minden.
neki rengeteg dolga van mindig azt mondja. már sírtam, kértem, könyörögtem, zsaroltam. semmi eredmény.
Én is így vagyok a férjemmel, neki meg a vadászat a mániája, most is épp vadászik, és jó ha este 10 után hazajön... Gondolhatod, hogy utálom én is... :(
De ez van, így szeretjük őket, nemigaz? :)
Örülj neki! :)
Nekem még egy árva csepp sem hagyta el a cicimet... :-S
nem mond semmit. szerintem soha nem térül meg.
minden idejét ott tölti el. már nagyon - nagyon únom, hogy még hétvégén is egyedül vagyok. nem elég hogy egész héten egyedül vagyok de még hétvégén is.