2010 októberi babák (beszélgetés)
mire végre rendbejöttünk szexuálisan, addigra terhes lettem újra :D és most ráadásul az zavar, hogy tök jól érzem magam a bőrömben, ha belenézek a tükörbe, nem látom magam viszataszítónak, nincsenek sehol felesleges kapaszkodók vagy friss striák (Sacival nagyon tigris lett a fenekem meg a cicim)
és szexinek is érzem magam, ő miért nem akarja??? :( bocs, h így korán reggel kifakadtam.
nekem szexet ide. Állandóan azzal álmodok, ne beszéljünk róla, főleg így reggel :(
komolyan kiborít ez. És félek, hogy utána csak rosszabb lesz, mert nekünk Sárival is az volt.
Majd beszámolok ha megjöttem Lyana,annyi időt szánok a gép előtt ülni,mert utána meg megyek el.
Kész vagyok,majdnem már csak a neheze van hátra az öltözködés,h.mit is vegyek fel???!!!Ez a legnagyobb gond mindig.Köd van kint,de szerintem jó idő lesz,talán.
nem volt gond Laurával, ő aludt. rendes kislány volt!!!
velem volt és van a bajság:-(
Most akkor Levin a sor hogy elbeszélgessen Laura fejecskéjével!Ő jó kisfiú volt a ébresztőórára ébredt és éjjel is rendben volt. Úgyhogy felbiztatom a kislányodhoz!!!
Hátha segít.
sziasztok!!!
jó reggelt a babáknak mamáknak!
Jó reggelt!
Szöszi várunk a doki után a hírekkel!
Én a hétvégi jó alvás után borzalmas éjszakán vagyok túl. Fél tizenkettőkor elaludtam, fél kettőkor, háromkor, négykor és végül ötkor ébredtem. Mindenem fáj, hányingerem van, sírógörcs kerülget.
Tele van a hócipőm.
Remélem nektek jobb éjszakátok és reggeletek van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Mindenki jól aludt remélem.Én csak gyorsan benéztem,mert ma 8-ra megyek dokihoz:nst,uh,vérvétel és még hajat kell mosnom és készülődnöm kell.
jó éjszakát nektek!
én is megyek fürdés és kajcsi meg pihenés.
sziasztok!
szép estét!
lassan mennem kell
fürdök, aztán apával nézünk 1 filmet
Ezt úgyse tudják bevezetni.
Ilyen hülyeséget, komolyan, gyerektelenségi adó... pff... ez is csak a magyaroknak juthat eszükbe...
A következő a levegőadó lesz? Meg se lepődnék...