2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi a sok-sok tanácsot a kacsával kapcsolatban,neten olvastam,h.sokáig kell sütni,így nem álltam neki,majd holnap.
Kirántott máj és cukkini volt hasábkruplival és burgonyakrokettel,és fokhagymakrémleves.
Én őszintén félek a kacsától,mert férj uram a csirkéből is a csirkemellet eszi csak meg,azon is gondolkodtam,h.vigye vissza anyósnak,még ő adta,mert vkitől kapott többet.Én sem ettem még olyant.Bár egyszer nem ártana kipróbálni.
sziasztok!
Valakinek az éjszakai gondoskodás könyv nincs meg gépen véletlenül?
én még sosem csináltam kacsát
párom iszonyú válogatós, étteremben sem esz meg, kivéve a kínaiban :)
Sziasztok!
Mi imádjuk a kacsát sütve. Nem tudom milyen alkatrészét találtad meg, de ha sütni való, akkor ahhoz nem kell semmi, csak só, meg esetleg mikor félig megsült(szigorúan sütőben, nem gázon) akkor rá egy kis fokhagyma egészben. Néha meglocsolod a saját zsírjával.Isteni!!!
Nem!Egy a lényeg:minden agyban dől el!El kell döntened,h ez most kibírhatóan(az túlzás,h nem fáj,ezért a kibírhatóságra koncentrálok) fog fájni!Ennyi!
nah,csajok szép napot nektek,megyek a tesómékhoz!
Jó reggelt mindenkinek!
Eszterkee nincs semmi baj:) Sara,ezt a fájdalomérzet kikapcsolást még annó tanította egy agykontrollal foglalkozó ismerősöm,és nagyon bevállt amikor fájt a fejem,vagy pl amikor gyökérkezelték a fogam érzéstelenítés nélkül...nem azt mondom,h ettől egyáltalán nem reztem semmit de elviselhető volt a fájdalom!
Képzeld hogy jártam,elővettem 2 "májat",bár furcsáltam az egyiket,de színre megegyezett.
És mára kiolvadt és az egyik nem máj hanem kacsa lehet,egyszer kaptunk csak betettem a fagyasztóba.
Életembe se csináltam kacsából semmit,most kereshetek hozzá vmilyen receptet.Meg,h.egyáltalán megeszi-e vki.A leves pedig fokhagymakrémleves lesz,bár nem nagyon szeretem csinálni,mert sok fokhagymát kell hozzá pucolni.
aranyos, inkább segítene kitalálni..
csirkemell lesz sajtmártásban rizibizivel :)
még nem tudom :(
párom most ébredt, hagyok neki pár percet és megbeszéljük:)
sziasztok!
Jól telt az éjszaka.Fél 1-kor kerültünk ágyba.így legalább kevesebbszer kellett kijárnom 2betűsre.