2010 októberi babák (beszélgetés)
legyetek jók! búcsúzok , hamarosan hazaér Tomi.
jé az nincs itthon, de a vizeletes teszt csíkom néz ph-t...:-D
na majd ha aktuális ráugrok....
hú megfogtál fogalmam nincs. de utána néztem erre gondolsz?
lakmusz papírral is lehet vagy bármivel aminvel ph tudsz mérni
én még meg tudtam állni. bár egyik este majdnem elővettem! segít az is, hogy a bőrönd alján van...
pedig ez nem rossz ötlet :), bár ahogy magamat ismerem állandóan azt csekkolnám :)))
igen, sárga színű, de állítólag nem lehet kapni, csak a kórházba adják.
arra én sem emlékszem, nem tudom miért változtatták meg az oldalt
Mert nem jegyeztem meg ugye azt az oldalt.Első héten cimicifuga volt írva 1-6 napig 7.napon arnica
37.héten caulophyllum 1-6napig és a 7.arnica
De a 38-tól???
Akkor én is caulophyllumot szedek.Úgyis dupla adag van belőle,mert csak olyan volt a gyógyszertárba.
rowatinexet anyukám adott neki! :)) állítólag az valami növényi cucc
nekem van az a bizonyos papírom. jaj, bowris segíts, te biztos tudod mi a neve. fel kell dugni a hüvelyedbe egy darabkát és ha kék színű lesz a magzatvíz folyik. most kaptam
rowatinex? bő folyadék mozgás. próbáljon meg a sarkán járni sokat lépcsőzni.
a nagy ijedségbe el is felejtettem:
GRATULA GOFRIKÁNAK ÉS PANININEK! PUSSZANTÁÁÁÁS!
ugye! én is mondtam! látjátok? mehetünk orvosnak!
ja, igen. nem nagyok, azért is jöhetett haza. elég csak valami gyógyszer, ami kihajtja.
én csak a caulophyllum-ot szedem napi 1X5-öt nyelv alá + iszom a málnalevél teát...de pl tegnap elfelejtettem inni teát és ma nem fáj semmim...pont arra gyanakodtam, hogy amiatt vannak a jóslók, dolgoztatja a méhemet...
de ki tudja hogyan reagál rá a szervezetünk, lehet neked pont ettől nincs semmi...
nem tudom nem vettem csak megérdeklődtem. 61 ft a supar, 46 ft az extra db-ja és 15 dbos kiszerelésben van.
Közgyógyra írható...(anyának van, egy tiszteletkört a dokinál megér.)
akkor viszont pihenj, ha úgy gondolod, este jön
jól ragad? milyen árban vetted? egészségkártyával is lehet vásárolni?
Igen szerintem is,a kórházban csak le lassulnának a dolgok,úúúgy utálom a kórházi környezetet!Majd itthon szépen lassan...ha úgy van mr biztosan nem leszek bizonytalan!Bárcsak erre is létezne egy tesz,tudjátok mit a terhességi teszt:2 csík ha szülés,1 ha még nem:D:D
Guapa a betöltött 38.héttől milyen homeós bogyeszokat szedsz és mennyit?
Szerintem a tea és a bogyeszok miatt nem lehetnek görcseim?!!!!?
sztem is éjjel lesz ebből valami. nyugi, nem hiszem hogy vaklárma, de még korai lenne a doki. Egyrészt nem jó ilyenkor ha piszkálnak, másrészt hadd készüljön csak a tested és a bébi, ne sürgesd őket. Ha igazán beindul, már te sem leszel bizonytalan!
hmmmm, érdekes, hogy nincsenek komolyabb jelek, mondjuk még van idő bőven :))), majd egyik pillanatról a másikra :)))
:))), édes biztos menne is-maradna is :)))
Én bella lady-t vettem,tök ugyan olyan mint a tena!csak fele annyiba kerül nagyobb kiszerelésben...
Tegnap én is egész nap próbáltam a a fejével beszélni,de hiába...ma meg nem tudja eldönteni mit akar :D
További ajánlott fórumok: