2010 októberi babák (beszélgetés)
Nekem pénteken este ment el a nyákdugóm és vasárnap szültem.
Beri vérzés is van?
Szurkolok nagyon!
Ja nekem még egy adag nyákdugóm elment, meg hasmentem, lehet együtt szülünk, bár szerintem én csak holnap. Majd meglátjuk:))
Az igazi fájások rendszeresek. Először 10 percesek majd egyre rövidülnek. Hosszuk nálam kb fél - egy percesek voltak.
Nekem mikor igazán elkezdődtek, nem volt nyugi utána.
Ilyen kemény fájás és nyugalmi időszak akkor volt amikor elkezdtem 2-ről 4 újjnyira kitágulni.
Gumimaci Te most rendesen élőben vajúdsz?:DD
Akkor közvetíts!
Szia! ELengedett Laura,aluszikál?
Emlékszem Lyana te is ilyeneket írtál,mint most Gumimaci,szerintem most aztán ő már közel áll a szüléshez,ő a soros.
Hidd el te is hamarosan találkozol a babáddal.
Hogy érzed most magad?
Na elmesélem nekem hogy volt.
Délelőtt 11-kor lementem a szülőszobába ctg-re. Enyhe mensis érzésem volt. A ctg 50-60-as fájásokat mutatott. Jött a dokim, aki épp ügyeletes volt és mondta hogy megvizsgál. Amikor megvizsgált mondta, hogy 4 újjnyira nyitva vagyok, úgyhogy szülünk.
Kaptam kórházi hálóinget, meg kúpot, mert nincs beöntés. 12-kor már kezdett fájásom lenni, igaz még nem volt olyan erős. 14-kor repesztett burkot és bekötötték az oxitocint.
Utána kezdődtek az igazi fájások. Olyan érzésem volt, mintha kiszaggatnának belőlem mindent. Eleinte 5 majd 2 percenként jöttek. Amikor sétáltam, meg kellett állni és olyan erős fájás jött, hogy apába csüngtem és összehúzott a görcs.
Szurkolok hogy éjjel meglegyen a babóca!
Kitartás!
Köszönöm:)
Lyana,te is olyan fájdalmat éreztél mintha ki akarna szakadni belőled a baba?
Gumimaci!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked babád születéséhez!
Kívánom, hogy boldog emlékként gondolj majd vissza kisbabád születésére. Legyen a szülésed rövid és egészségesek legyetek mind a ketten!!!
Várjuk majd a híreket nagyon!!!!
még a végén ma este kibújik Bálint
hajrá!!!