2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia!
ne aggódj egyáltalán nem fáj,hüvelyen keresztül történik.A méhszájba felhelyeznek egy tölcsért és egy speckós lámpával bele világítanak.a doki bele kukucskál és látni fogja,h tiszta-e vagy sem.Ha nyitva van a méhszájad nem fáj!De ha nincs nyitva és úgy is megcsinálja(akkor állítólag fáj) sem fogsz belehalni a fájdalomba,legalábbis nekem a kézzel tágítás sem volt egy nagy durranás...
Amúgy hogy vagy?mi újság?
Sziasztok anyucik és kismamik!
Hogyan lehet titkosítani a naplómat? Egy idióta megtalált magának és még privát üzeneteket is küldözget.
Sziasztok lányok!
Megint jöttem tanácsért:) Most jöttem éppen én is NST-ről, és a doki azt mondta hogy legközelebb már az NST mellett néz magzatvizet is. Na az micsoda, hogy csinálják? Gumimaci neked biztos volt már sajnos, elmondanád hogy zajlik? Fáj? Ez ugye nem a hasfalon keresztüli? Ja és lehet be is fektet, ha jövő hétig nem indul be a szülés :(
nem tudom. az is lehet...
na majd az idő eldönti.
jó sütést és főzést.
remélem mihamarabb megszületik Levi.
Én is megyek kiszaggatom a nokedlit.
Hú,lehet!
Vagy lehet ahogy lejjebb mocorgott átrendezte a beleket...nem?
Köszike jól vagyunk.
Laura egyre többet van fent és nagyon igényli hogy beszélgessünk és foglalkozzunk vele.
Csak ma éjjel fél egytől fél négyig igényelte, úgyhogy ez nem volt valami jó időzítés hahaha
csajok megy a hasam....
ez akár előjel is lehet...?! izgulok, hogy az legyen...
Kösziii!:D
Fúúú nagyon izgulok:D:D
Jó,hogy már sinte mindenki megszült,lesz kiktől kérdeznem:)
Hogy vagytok???
óóó nagyon jó az alvókája:-)
éjjel is ennyit alszik?
Nálunk legényfogó leves és csirke paprikás nokedlivel lesz az ebéd.
Most megyek a nokedlit szaggatni.
Nálatok mi lesz a kaja??
Panini szived Lilike mit csinál?
Laura fél tizenkettőkor kajált, majd úgy döntött hogy ő bizony nem alszik. Szóval beraktam a hordozóba, feltettem a konyhapultra. Főztem és közben beszélgettünk:-) Egyszer csak elaludt másfél óra múlva.
De legalább nem volt sírás, tudtam főzni és még el is aludt.
Gumimacikám!
Nagyon örülök, hogy holnap végre megszületik a kisbabád:-)))
Nagyon - nagyon fogok neked szorítani és drukkolok hogy simán meg tud szülni őt.