2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia!:)
Reggel 7re!
szia!
húú hát kemény lesz neki az első időszak az biztos.
sziasztok hazaértem.
természetesen jól megrakodva...Én sosem javulok meg?
képzeljétek tegnap tudtam meg hogy a barátnőm aki márc. 30án szült megint 2 hónapos kismami 14 hónap lesz a 2 gyerek között. nem lesz egyszerű dolga azt hiszem.
hát nagyon fogok drukkolni holnap, hogy minden rendben menjen és ne legyen császár se.
hányra mész?
Neeem!Részben emiatt is vártunk ilyen sokáig...rám nem hatott az oxi, szülésindítási dózisban!!!:D
Homeopátia+burokrepesztés,ha nem jön össze akkor valszeg császár...
Ne tudd meg mennyire bepörögtem most!Így teljesen más,h tudom mikor fogok szülni...így maradt időm kattogni rajta,h vajon mi lesz..mintha nem olvastam volna eleget....most úgy érzem elfelejtettem mindent:D
Rám sajna tényleg rám fog férni...még a bába koktél sem hajtott meg:D Necces eset vagyok...
Jááááj de izgatott vagyok!!!Úgy várom már ,h a kezemben tarthassam a kis nagyfejűt:D
Mesélsz még valami hasznosat a szülés körüli dolgokról???
nem tudom.
én nem kértem, ők meg nem mondták, hogy adnak.
de szerencsére nem lett baleset :))))
nem borzasztó, nyugi :)))
én nem most szülésnél kaptam, még évekkel ezelőtt. ha jól emlékszem műanyag gumi cső, egyáltalán nem fáj.
szerintem a szülésznő csinálja igen, de ezt nem tudom.
nem olyan gyorsan jön majd, lesz időd nyugi :)
Én a részletek embere vagyok...ki csinálja?a szülésznő?És fel kell feküdni és úgy csinálják??És mekkora a cső??És utána nagyon kell majd rohannom??:D:D:D
Fúúú,nekem ez borzasztónak tűnik!
hát hogy is mondjam :)
csak annyit érzel belőle, hogy meleg vizet nyomnak fel a fenekeden, aztán pár perc és jön ki minden :))
A tűtől rettegek!!Ezért nem kérek epidurált sem...Beönést pedig még sosem kaptam...Az hogy történik????
:D:D:D:DMajd arra koncentrálok,h kifééér!!!valahogy:)
akkor kb akkora lesz mint Lili :)))
nekem Sara mondta, hogy "nyugi, kifér", szülés közben végig ez járt az eszemben és tényleg kijött.
szóval nyugi, kifér :DDDD
óóóó szerintem az infúzió meg a beöntés legyen a legnagyobb bajod! :) egyik se nagy szám :)
Höhöhö..a súlyát nem merte megmondani..azt mondta nem tudhatom...de nem kell matematikusnak lenni.3 hete volt 3890 gramm...ha hetente 200 grammot hízik...szóval sok.....áááá,bele sem tudok gondolni,hogy férhet majd ki...
De a legnagyobb parám a beöntés és az infúzió:DInfúziót kapok a streptococcus bacik miatt...
legyen igazuk :))))
és mennyire vagy most nyitva?
mennyi a becsült súlya a Kicsinek?
Majd én!Viszem a laptopom:DMajd közvetítek amíg tudok :D
Bár azt mondták ma,h fakír vagyok...még a kézzel méhszájtágítást sem éreztem,szóval azt mondták ha ezt kibírtam meg sem fog kottyanni a szülés:D:D
szia Gumimaci!
szóval holnap lesz a nagy nap :)
nekem is burokrepesztés volt.
valaki megírja majd nekünk a híreket??
Sziasztok csajooook!!!
Sosem gondoltam volna,hogy a legfantasztikusabb hír amit életemben kapni fogok,az az,hogy holnap reggel beöntést kapok:D:D:DAzaaaaaz,holnap már tutira beindítják a szülést,és úgy néz ki a császártól is megmenekülök(már ha minden ok)!Ma a dokim tágított a méhszájon kézzel(állítólag k...vára fáj,de semmit nem éreztem már...)meg áttologatták Bálintot,hogy jó helyen keresse a kijáratot,szóval holnap burokrepesztés és várhatóan semmi oxitocin...
Juhúúúúú!!!Úgy örülök!!!!Nem is olyan gáz ez a programozott szülés,tudom mennyi időm van még,még van időm takarítani vásárolni főzni....
Nálatok mi újsáááág???
nem tudom hogy jósolgatós vagy kifelé készülődős...
Az utóbbinak jobban örülnék...Nst majd pénteken lesz uh-gal együtt. Most voltam pénteken akkor nem volt semmi de nem is volt ilyen érzésem...
De Levi feltűnően nyugodt most.
Jósolgatsz már? Vagy úgy érzed, hogy inkább tényleg kifele készülődik? Jajj de izgalmas!!!!!!!!!!!!!!
Mikor mész nst-re?
Szia Bowris.
Sajnos nem aludtam:-( Megcsináltam néhány házi munkát, addig amíg lehet.
Most ha felébred, majd elmegyünk a boltba, mert ugye főzni és enni is kell valamit.