2010 októberi babák (beszélgetés)
Bocsi hogy eltüntem, de közbe vacsiztam. Megkívántam a hagymasalátát szalonnával, és olyan jó volt, hogy csak szuszogok.Te nem vagy kívánós. Azóta hogy elkezdődött a hányinger, elkezdtem undorodni kajáktól, és kívánni ezt-azt.
védőnőm szerint nem. Meg a dokim is arra hétre mondta hétköznapra a vizsgálatot, amikor csak szombaton fogom tölteni a 12.-et.Úgy látszik mindenhol mást mondanak. :))
Nekem a betöltött 12 hét után csinálták a fiammal. Nem 12-14 hét között kell?
Én a 29-36. hétig kórházban voltam, 39 hetesen szültem. A doki csak írt egy papírt, hogy rész vettem a vizsgálatokon és ennyi.
mármint akkor kell menni. Kicsit összezagyváltam:))
Lehet hogy nálam ez azért ne elég, mert nem ugyanabban a megyében szülök, ahol lakok.
Az a lényeg, hogy a 12 hetesnek a 12. hét betöltése előtt kell lenni a down kór szűrés miatt.
Na mind1, ezt megkérdezem legközelebb.
Én ugye gyest kapok. Semmi más nem kellett csak az az igazolás, amit a doki írt, hogy megjelentem 4 vizsgálaton. Szóval ezért nem értem.
Nekem meg ki tudja, mert mensi szerint most lépek a 8 hétbe, de uh szerint meg kisebb a baba.
De a doki azt mondta, vele április első hetében találkozzunk. Gondoltam a kórházba meg megpróbálok március végére időpontot szerezni.
Nekem azt mondta a dokim, hogy az nem elég. Pl ő hiába néz meg magánrendelésen uh-val, a kórházba kell bemenni a szűrésekre.
Ez érdekes
Szerintem 4 pecsét kell a kiskönyvbe, hogy megjelentél a vizsgálaton. És ezt a magánrendelésen is megkapod.
Már kb 1,5 hete fel kellett hívnom, pont a várakozási idő miatt. Szerintem hétfőn hívd fel te is. Azt mondta a dokim, hogy 20-25 között bármelyik nap jó.
Közbe rájöttem, hogy a 4 pecsétet (a védőnő szerint) a MSZSZ-en kell begyűjtenem annál a dokinál, aki kijár hozzánk a faluba. Ő bepecsétel, de meg nem fog vizsgálni, mivel Szekszárdon szülök és nem Kalocsán.
Simán kaptál időpontot uh-ra? Nekem azt mondta a doki, h. 4 hét a várakozási idő.
Ma egész jól, mert elkerült a hányinger.
Mi ez a passzivitás? Hétvége van, mindenki pihizik. :))
Jó reggelt mindenkinek! Ma töltöttem be a 8. hetet:) Máshol is ilyen bolond szél fúj? Én 5-kor felébredtem rá, és úgy éreztem nem kapok levegőt. Vaószínű érzékeny vagyok a szeles időre, a nagymamám emlékszem régen elviselhetetlen volt szeles időben. Szegény férjem!!:) Na de ezt kapja azért, hogy moshatom a sártól duplájára dagadt focicuccait.:))) :p
Szép jó reggelt Kismamik, és szép hétvégét mindenkinek!
Szépen bővül a táblázatunk, várom a további "jelentkezőket". :)
hát akkor legyen is, ha gondol a jövőjére, ugyanis reményeim szerint 10 év múlva már sokkal több lesz a háborítatlan szülés
Erre már én is gondoltam.:D
De meg fogok mindent beszélni az orvosommal, ő eléggé nyitott. Legyen is az, mert alig idősebb nálam.:D
tutira lehet, hát max nem mondod meg, h dúla xD
Sajnos Szekszárdon egyenlőre nem adnak rá lehetőséget, hogy dúla is jelen legyen a szülésnél.
Bár azt nem tudom, hogy lehet e , hogy ő van ott mint hozzátartozó.
kérdezz csak, örülök, h érdekel. Ha ilyesmi felé nyitsz, annak meg lesz a nyeresége. Mi eperlevéllel nem nyitottunk ilyesmikre az első terhességnél, emg is lett az eredméye, most okosabbak vagyunk ;)
További ajánlott fórumok: