2010 októberi babák (beszélgetés)
Ühüm, nekem is ugyanezt mondta a doki!!
Pedig ha nem mondja, biztos kajáltam volna valamit, mert az interneten utánaolvasva azt írták nyugodtan lehet enni.
Ne izgulj már!!! Azt hittem nálam aggodalmasabb nő a világon nincs, de már látom hogy van.:))
Miért lennénk fertőzöttek? Még nem olvastam utána, de most megteszem mi is ez valójában.
Én most beszéltem a dokimmal.
AFP-re éhgyomorra kell menni Lányok :(
Katt! Nem akarok okoskodni de utána néztem és ez van.
5.Diagnózis
Terhes nőknél kötelező a toxoplasma szűrés! Egy egyszerű vérvizsgálattal kimutathatók a Toxoplasma specifikus ellenanyagok
IgG antitest: negativitása jelzi, hogy a páciens még nem találkozott a kórokozóval pozitivitása átvészeltséget jelez (ez a nők kb30-40%ban jellemző)
IgM antitest: pozitivitása friss fertőzést jelezhet
Amennyiben az eredmény azt mutatja hogy az anya negatív, akkor bizony vigyázni kell és még kötelezően csinálnak a terhesség alatt 3-4 toxoplasma vizsgálatot!
Valószínűleg. Tegnap este iszonyatosan fájt a hasam alja és az oldalam. Eléggé ijesztő volt.
apropó ti hisztek az agykontrollban?
Szia!
Jó hallgatózást:-))
Szia Frencsuri!
Majd számolj be, milyen volt hallgatni a kis Rencsurt! :)
Mindenképp! De tuti nem lesz semmi baj, Nálad sem!
De tényleg menek, mindjárt kopog Apa, s már nagyon hallani szeretném KisRencsurt!
Puszi, még egyszer!
Szia!
Kellemes hétvégét! És vigyázz magatokra! Hétfőn reggel meg gondolj rám :)
Puszi!
Helló Lányok!
Megint csak gyors leszek, mert aztán csomagolok, s a hétvégére megszállom Pestet a barátnőmmel :):):)
...
Eperről beszélgettetek? Hihihihi, ha minden jól megy, már úton van a boltból hazafele :):):):):)
...
Megjött a szívhang kütyürü :):):) Az elem is úton van az eperrel együtt! :):):)
Nah, el is köszönök Csajok. Mindenkinek csodaszép hétvégét kívánok!
Puszó
Köszi már nagyon várom!
Azt nem tudom, hogy hátsó vagy mellső fali placenta-e, mert ugye két helyen két különbözőt írtak a papíromra.