2010 októberi babák (beszélgetés)
Az nagyon jó, gratulálok!!! :)
nem új, csak városba, másik lakásba megyünk néhány évre. mert itt ugye iroda üzemel :)
Panini szerintem nemsoká érezni fogod mert a barátnőm már a 13.héten érezte... azt mondják a sportolók hamarabb érzik mert jobban ismerik a testüket és ezért hamarabb észreveszik...
Nekem is hátsófali a placenta így elöbb érezhetem... meg jól látszik a baba is
Milyen leendő otthon? Mesélj, mi is építkezünk, és már lassan befejezzük :)
a leendő otthon csinosítása. séta, fagyi, pihenés, összebújás. :)
Pihenés, és első házassági évforduló ünneplés vasárnap :D
Ilyenkor mindig a negatív eredmény a jó, ez azt jelenti, hogy nincs a szervezetében a baci.
Rá volt írva a papíromra, hogy a szervezetem az ellenanyagot tartalmazza. Egyébként van kutyám.
Szerintem nem az a jó hanem ha pozitív hiszen akkor kaptad már el vagyis már van ellenanyag a szervezetedben és újra nem kaphatod el.
Neked van cicád?
Igazából csak akkor fontos
Hétvégére mi a programotok?
Ezt nem akartam odaírni ;-)
Köszi, az most jólesne! :)
sőt szerintem még jobban is.
küldfénypost Panininek :)
hát igen, a szerelem az szerelem :)
Én is vettem egyik nap, annyira kívántam, aztán még mindig van belőle... :-S
Hát igen, ezért néha furin is néztek rám, amikor elkezdtem, de ez csak tévhit, hogy has kell hozzá :) Vékonyaknak is nagyon jól áll :)
Az jó. Az a két óra majdcsak elrepül valahogy :)
2 és fél éve táncolok, és nagyon imádom. Várandósan sem kell abbahagyni, csak oda kell figyelni, mi nem esik jól, durvább mozdulatokat hanyagolom. Amúgy ez termékenységi tánc, úgyhogy nyugodtan lehet "űzni", és a szülést is megkönnyíti elvileg :)
Én addig szeretnék táncolni, amíg bírok, volt már köztünk kismami, és ő is a 8. hónapig táncolt, vagy talán még a 9.-ben is :)
sajna a munka mennyiség állandó, de most kicsit takarékra vettem. ma csak délig vagyunk
Ezt most kár volt mondanod. Eper..... Nyami és is akarok!! :)
alapba nincs is hasad :))) hát olyan vékonyka vagyol..
Szia Katt!
Jól vagy?
Remélem ma nincs annyi munkád! :)
én vettem epres, már vagy 10 szemen túl vagyok! :)
Az nagyon jó! :)
Biztos élvezi a Pici is.
Régóta csinálod már?
További ajánlott fórumok: