2010 októberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől. Minden rendben ( vérnyomás, súly és vizelet ) hallgattunk szívhangot is nagyon jó volt:-))
ja félre olvastam az afp-re vonatkozó részt, nem a genetikai uh-kor lesz hanem az eredménnyel kell oda menni:-) jó félre olvastam hahaha
na majd holnap megmondja doki bácsi mikor is lesz a vérvétel.
Biztos nem az! Mindegyikünknek szúr és fáj, és az igazat megvallva néha nagyon megrémülök én is! Fekvés és pihi!
én a 14. hétben vagyok de pár napja szúrásszerűen fáj lent a hasam alatt.
pénteken néz meg doki remélem nem gyulladás vagy valami,múltkor is az volt.
béres magne b6 vagy a sima kis szemes?
Migrénre kell. Ott nincs választás. Gyógyszerérzékeny vagyok, így olyat kell bevennem, ami tuti 1 (vagy fél) szem használ, mert 2 már kiütne. Az én dokim azt mondta, néha 1 szem gyógyszer vészesetben ok, nem lesz picurnak baja.
Tudom, de a baba mindent a mamától vesz el, ha van mindkettőnknek elég, ha nincs, neki kell. Mivel eddig nem tudtam rendesen- kiegyensúlyozottan enni én úgy gondolkodom, hogy a tartalékaim kicsit eltűntek, tehát jót tesz egy kis vitamin nekem. Pláne tavasz van, és rengeteg front, tehát én még szedni fogom egy hónapig rendszeresen a terhesvitamint, aztán két-három naponta.
8 db magneB6? Jézus, nem sok az? Én napi egyet szedek. Miért kell annyi?
Fogalmam sincs, mikor kellene megjönnie, én ezt már nem követem :)
Egyébként terhesvitamint én is 2 naponta szedek már csak, és ahogy jön a gyümi meg zöldség szezon, úgy fogom elhagyni. Én import gyümit meg zöldséget igyekszem kerülni, már sokmindenből találtam mamikáknál frisset ma a piacon. Hétvégén meg vetjük a veteményesbe ami kell.
Sziasztok! Ditke vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok!:)
Én múlt héten voltam így, mielött betöltöttem volna a 15. hetet, 3 napig görcsölt, fájt a hasam. El is mentem dokihoz, mondta, hogy a szelegok nyúlnak. Napi 8 mgb6-ot szedtem az alatt a 3 nap alatt, de mondta a doki, hogy napi 6 folyamatosan maradhat.
Nekem ez a múlt héten volt ...nem most kellene mgjönnie?
Nekem most úgy tűnik pár napja középre költözött eddig jobb oldalt fájtam.
Nekem olyan érzés, mintha a méhem ki akarna szakadni a hasamból :)
Biztos rosszul mozdulsz. Nekem mondjuk ennyire nem szokott, de azért érzem, hogy van ott bent valaki, és nekem inkább mindig bal oldalon lent fájdogál a pocim.
VAN! Pihenni kell vele nekem tegnap a méhem meg a hugyhólyagom fájt.
pénteken megyek dokihoz.
néha ugy belenyilall,hogy még a beleimben is érzem.
HÚÚÚ te Quarelint be mersz venni? Nekem azt monddta a háziorvos max negyed Algopyrin
Én is ugyanígy vagyok! Ne aggódj, normális! Pihenj sokat!
napok óta fáj a hasam,és nyilall a hüvelyem.
nem tudom normális-e ez.
nálatok van ilyen?
Nekem megállt a pocinövésem :( Ugyan akkor 2 hete
Azt mondta a doki ne is várjak giga hast 20. hétig
Egyébként korábban szó volt a fejfájásról. (én migrénes vagyok)Nekem is a China olaj, a 100% borsmentás jön be, igaz majdnem fél óránként be kell kenni a homlokom meg a tarkóm, de bátran ajánlom mindenkinek. Ennél jobban már csak egy fél szem Quarelin ami használ.
Hello Lányok. Gondoltam bekukkantok ebéd elött, mert most kicsit lazább a meló. Tele vagyok energiával, teljesen fel vagyok dobódva, hogy kintszáz ágra süt a nap. Tök Jó Minden!!!:) Gyorsan visszolvaslak titeket, hogy kivel mi újság.
Szia Reneszánsz! Én a magne bt minden nap szedem 2 db-ot és a Femibiont mwg 2 naponta de 2 hétig nem szedtem és akkor is nagyot nőtt a babám. A dokim azt mondta higgyem el ettől se stebb se okosabb nem lesz a baba max jó nagy!
Úgyhogy ha ezt a dobozt beszedtem utána már csak vasat javasol a dokim. Ha sok gyümit meg zöldséget eszel minden vitamint megkap a babád!
Megyek, elültetek pár cserép virágot, megérkezett a virágföldem! Remélem apa később elvisz a Balcsi partra sétálni, biztos megérdemlem, mert szorgalmasan növesztettem a pocakom, és tegnap mikor hazajött Pestről élvezettel legeltette rajta a szemét. A büszke apuci. :-)
További ajánlott fórumok: