2010 októberi babák (beszélgetés)
Németh Mia lesz, ha fiú lett volna, akkor meg Bendegúz:) A Mia nagyon tetszik, szép, egyszerű és rövid:) És Ti, milyen nevek tetszenek?
Gratulálok Panini a pici lányhoz, és persze mindenkinek! Tettem fel képet, így láthatjátok, hogy nagyjából mire számítsatok:)
Köszönöm, hogy izgultatok:-)
Összevarrják a méhszájat, hogy ne nyíljon ki idő elött.Már nagyon izgatott vagyok, remélem nálunk is lesz terpesztés!!!!!!
Szia Ditke, üdv köztünk!
Én is kislányt várok, és nekem is a 4D-n mondták meg, mikor 13+6 voltam asszem.
Hogy fogják hívni?? :)
Sziasztok!
Gera már izgultunk értetek :)))
Sziasztok,itt vagyok!Bocs, hogy így eltűntem, de ezer a dolgom.
Tegnap voltunk dokinál,megbeszéltük a varrást,10-11-én lesz a műtét és egy hetet kell bent maradnom.Altatásban fogja csinálni, remélem minden rendben lesz.Ma este 18:40- re kaptunk időpontot 4D-re.Nagyon kíváncsi vagyok mi fog látszani.Ma vagyok 13+0.
már bejelentkeztél mano?
én pénteken kérek időpontot.
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a 4D?
Én egész jól viselem a várandósságot, csak folyamatosan álmos vagyok és fáradékony.
Nekem a doki azt javasolta, hogy tényleg aki megteheti, többször is menjen el, így a 15 hétben mentünk és megyünk majd a 25 hét környékén. maga a vizsgálat 25 perc volt, de még 20 percet beszélgettünk. Úgy indított pici, hogy beterpesztett:):)
Kaptunk dvd-t, és képeket is, már rongyosra néztem.
És egyébként hogy viselitek a terhességet?
Na megyek mert apósom fincsi ebédet főz és megyek enni. Előtte bemegyek a boltba zsömlét és kenyeret venni.
Vigyázzatok magatokra. Puszi
Szia!
Akkor dupla gratula neked!!
Sziasztok!:) Én pont ma töltöttem be a 15 hetet, október 13-ára várjuk a babyt! Már azt is tudjuk, hogy kislány:) És 2 hét múlva lesz az esküvőnk:)
Egyébként én Fertődön lakok, van valaki itt a közelben?