2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok megjöttem az uh-ról! Minden rendben azt mondata a doki és ő nem is akadt fent az AFP értéken. Domi nem nagyon mocorgott pedig elötte ette,m csokit csak nyalakodott:() biztos érezte a csoki ízét. Láttuk újra a zacsit meg a csurgatóját(doki bácsi így mondta):) a doki jót nevetett mert megint megfogta és eltakarta ne nézegessük mi az Ő kis ékességét:)
Ja és azt is mondta hosszú a lába lehet vizilabdás:)Amúgy akkora amekkorának lennie kell egy 18 hetes babának!
Szóval megnyugodtam!
Na annak ár igazán örülnék!
És akkorát fogok aludni!vagy nem
Sziasztok!
Látom nem vagyok ma egyedül azzal hogy nem volt kedvem dolgozni jönni!
sziasztok! jó reggelt mindenkinek!
Katt, ma csak pozitívan szabad gondolkodni, mert állítólag olyan erős energiájú nap van, ami nagyon ritka és a negatív és pozitív gondolatokat 10 milliószor felerősíti! Sok vallásnak ez szent nap és ráadásul még telihold is lesz (emiatt lehetsz frusztrált egy kicsit).
Ma kell pozitívan tervezni, álmodozni és gondolkodni :)))! A negatív dolgokkal meg félre!!!
Én is tegnap kaptam hírt erről, úgyhogy igyekszem minél több pozitív dolgot elképzelni :)))
Fel a fejjel!!!
Egyébként jó reggelt:))))
Köszi!
Ja,és nagy gratula gerinek a 3! babához!!!:))
Sziasztok lányok!
nemrég győri kismamiktól kértem tanácsot,doki ügyben.Sikeresen megvolt a vizsgálat,nem csalódtam:-))Mindent rendben találtak, Sőt megtudtam hogy kislányt rejt a pocak:-))
Mégegyszer köszi!
További szép babavárást nektek októberiek!!
szia!
Itt tegnap kivételesen nem esett.
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Hmmm, este mindenki bealudt? :) Nem volt valami aktív a fórum... :)
Ami engem illet, végül pont amikor elindultam a munkahelyemről, elkezdett esni... :) Ez az én formám...