2010 októberi babák (beszélgetés)
kérdezd meg a védőnőt, vagy az orvost. biztos ez is ilyen velejáró kellemetlenség. nekem meg a hasam lett kicsit szőrös, azt mondta a védőnő h ez természetes, remélem azért utána eltűnik majd vhogy :)
Én is csak testápolóval kenem magam, még szerencsére nekem sincsenek csíkok, remélem megúszom. Képzeljétek nekem meg a mellem alatt annyira csúnya, vékony hajszálerek látszanak és még véraláfutásos is,csak nem tudom mitől.
igen, attól is függ, van-e rá vkinek hajlama.
meglehet,h.alkattól függ,attól függhet,h.kinek milyen gyorsan nől a hasa,mennyire enged a bőre.Meglehet,h.nem is lesz csíkom.
igen, mert tartok a csíkoktól. már van is egypár, de ezek a gyors növéstől jöttek ki még régen a csípőmön. most nem kockáztatok, úgyhogy kenem magam rendszeresen, állítólag csak megelőzni lehet, utána semmi nem segít.
Hát én a neten azt olvastam,h.testápoló is jó.
Még nekem se látszik.nem tudom,h.mikortól látszódik egyáltalán.
én olajozom.
nem tudom mikor szokott megjelenni, egyenlőre szerencsére még nincs.
Kenitek a bőrötöket vmilyen krémmel,h.ne legyen csíkos?
én sem voltam 4D-n.De a körülöttem lévő csajszik se mentek.
igen, akkor a legérdemesebb.
na igen, majd szeretnénk 4D-re menni, úgy tudom 24-28. hét között érdemes. de amint láttam, voltatok többen is, és elég jól látszik minden előbb is.
ja és a baba méretei alapján akkor már 13+6 voltam.
kifejezetten és erősen látszott a 3 csík.
persze terpesztett rendesen a Drágám :)
a dokik a sima uh-kon nem is nagyon foglalkoznak ezzel, de ugye a 4D-n addig vacakolnak, míg ki nem derül :)
a 12 hetes uh-n már majdnem betöltöttem a 13 hetet, és kérdeztem az orvost, h látszik-e a neme de csak flegmán azt mondta, h ilyenkor még nincs is kifejlődve, szóval nincs mit látni. szóval érdekes, h Neked meg már megtudták mondani :)
majd most Berhukritól megtudjuk :)
Nekem is :D
Úgy ennék már én is :)
érdemes már dinnyét venni? elég édes?
Én meg elfelejtettem.Olyan mérges vagyok magamra.
az én kislányom a 13. héten megmutatta mije van, de azóta egyik uh-n sem, kivéve a tegnapi 4D-t.
én is imádom, az egyik kedvencem!! :)
kérdeztem a dokit a 18 hetes uh-n, de azt mondta, keresztben van a baba lába és így nem látszik.
Szijja! :)
Dinnyeeee, nyammm :)))
nincs mit.
Neked se mondta a dokid,h.lány vagy fiú lesz?Vagy nem látta jól?
1 nap az eltérés köztünk,de én se tudom még.
már meg is ettem, köszi :P
Hello lányok! Bezzeg, amikor nem vagyok itt , akkor írtok egész nap 6 oldalt:S
Majd ebéd után visszaolvasok.
Vettem dinnyét a piacon estére, remélem fini lesz, ha rágondolok csurog a nyálam. Most meg éhes vagyok a cseresznyétől.
Jó étv.mindenkinek!Küldtem epret meg cseresznyét,odaért?
és most nézem h egy napra vagyunk kiírva :)
További ajánlott fórumok: