2010 októberi babák (beszélgetés)
Ma végre végigaludtam az éjszakát.! :)
Ritkán van ilyesmire példa.
Szióka! :)
Hogysmint? :)
A lepénnyel kapcsolatban!
Én korán éreztem most is annak ellenére, hogy most mellső falon tapad, a fiamnál hátsó fali/fundusban lévő lepény volt, de sokkal kevésbé lehet kifelé érezni a mozgást.
:DDD
És most hol van? Középen? :)
Szia!
Az elején nekem volt olyan, hogy több napig, szinte egy hétig sem éreztem, mert annyira gyengécskék voltak még a mocorgások, hogy talán észre se vettem, ha nem figyeltem. Szóval nyugi, majd pár hét múlva már állandósulni fog, de az se baj ám, ha egy nap nem érzed, attól még nincs baj, csak épp olyan kedve van a babának :)
Jó reggelt !
Most vagyok 17.2 hetes kismama és érdeklődnék a magzatmozgással kapcsolatban
Kb egy hete érzem a babámat mozogni de még nem olyan intenzíven de tegnap nem éreztem.Nektek mindennap szoktak jelentkezni????
Sziasztok :)
Azta, szöszi, te aztán tényleg korán keltél... :-SSS
Jó reggelt mindenkinek!
Felkeltünk korán,mert 9-től oktatok és még sok dolgom van.Gondoltam átolvasom,h.este mi történt,de nem sok minden.Látom megfogadtátok a tanácsomat,h.pihiztek.
Noh mindegy, akkor amúgy Renisen távozok! :P:P:P
Beköszöntem, s most elköszönök! :P:P:P
Puszi mindenkinek!
Mi majd két hét múlva megyünk 4D-re. Már be is jelentkeztünk! :D:D:D
----
Ezért ez érdekes, hogy ugyanabba a kórházban mást mást fizettetek. Nekem azt mondták, hogy 10 ezer az alap. Ez a vizsgálat meg a lelet dvd-stől, s ha ezen felül karunk képet, akkor darabonként 500,- Ft-ot számoljunk pluszban!
Úgyhogy mi 10.500,- Ft-ot fizetünk be ... így kapunk egy képet, s majd itthon még a dvd-ből válogatunk, hogy melyiket szeretnénk a fotóalbumba beletenni.
Azt az egyet is csak azért kérjük, hogy legyen egy eredeti is az uh-ról! :D:D:D