2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
szia,
mindenhonnan azt hallom, hogy felesleges venni. szerintem mi bérelni fogunk.
sziasztok,
Ani, én az általad említettek közül az elsőbe szerettem bele. már kétszer ki is próbáltuk, nagyon egyszerűen lehet kezelni, a legmasszívabb kocsi azok közül amiket eddig láttam, pici, szóval belvárosban, boltokban is kitűnően lehet közlekedni még a mózes részével is, és nem utolsó sorban nagyon szép! én sokkal inkább ajánlom, mint a hauckot vagy az espirot. a haucknál nem tudod levenni a sportrészt a vázról, az espiro pedig jóval szélesebb. igaz nem tudom nektek mi a preferenciátok.
Ági777:
Szep a kocsi, csak nekem egy kicsit neheznek tunik a 13 kg-javal.
Nehez dolog ez a kocsi valasztas, foleg ha nem akarok meg 3-at venni 2 even belul.
Merleget mi sem tervezunk venni, marad a sima, digitalis szobamerleg. Legzesfigyelonk van megnyugtataskeppen.
Falfestes konnyitesere akar csinalhattok olyat is, hogy netrol irasvetito foliara kinyomtatjatok a kepet es lampa vagy vetito ele rakjatok. :)
na igen....
szia szép napot!
Sajnos minden egy vagyon. Meg ha megnézed, amit lehet kapni, ugyanaz az anyag, mint amit megveszel magadnak, csak jóval olcsóbb és a minőség sem utolsó szempont. Mert láttunk már drága bútort ami majdnem szétesett:(
Most mennem kell.
Szép napot nektek!
Elhiszem! Múlt héten vettünk bútort a gyerek szobába, most meg egy könyvespolcot a másikba, de láttam milyen árak vannak....
Ezen a helyen jó áron dolgoznak, de mire kinéztük a szekrényt, sok helyen jártunk előtte. Plafon a csillagos ég!
Igen, úgy a tuti, akkor biztos nem lesz kicsit sem nagyobb a füle a figurának, vagy ilyesmi...:-) De micimackós diafilmet még nem láttam, így ott jön majd a szabadkezes munka.
Láttam én is matricákat, de annyira vágyom rá, hogy saját kézzel dekoráljam a szobát. Időm van rá...Más kérdés, hogy lassan fogok haladni, mert nagyon sokat kell pihenjek, hogy ne menjen fel a vérnyomásom, meg ne dagadjon a lábam. De előbb-utóbb kész lesz.
Pelenkázót nekünk a párom csinál. (A bútoraink 90%-át Ő csinálta és még a konyhabútort is neki kell lassan megcsinálnia.) Szerintem is hasznos dolog a pelenkázó, sokan az ágyon pelenkáznak, hát én biztos nem tudnám ott bepelenkázni.
Légzésfigyelő nekünk azért kell, mert nem egy szobában lesz velünk a pici, elvileg. Szóval, inkább legyen, mint ne. A mérleg mondjuk tényleg részlet kérdés, de azért az sem árt szerintem, ha van.
a pelenkázó szerintem nagyon hasznos ha van. Légzéfigyelő inkább megnyugtatás, de én is tuti veszek vagy kölcsön kapok... mérleg, hát ha van egy digitális mérleged rá tudod rakni az meg hogy nem g-ban számol és nem tudod minden szopi után megnézni eleget evett e szerintem részletkérdes. amúgy sem jó túlaggódni hogy most csak 125 mli szopott nem 150et mi lesz...
de persze mindenki lehet más véleményen