2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
az evéssel meg úgy vagyunk, hogy párom azt mondja, egyek ha kell 2-szeres mennyiséget, csak épp nem megy, mert nem tudok sokat enni néha. Viszont édességet nem igazán enged:)
Merthogy az nem tesz jót.
De néha ehetek egy kis sütit.
Mensi szerint számoljátok a heteket vagy a babóca mérete alapján???
Nekem mensi szerint szülés várható időponja nov 8
de szerintem nov 16 elvileg ma vagyok 24+3
Vettünk még kiságyat, meg függönyt, szőnyeget, kiságyba ágyneműt baldachinnal. Mást nagyon nem is kell venni, jó, a hordozót leszámítva, ami rohadtul fejtörést okoz. Nem tudom, hol tudnám kipróbálni, főleg pocakkal sztem semmi értelme nincs már. De szeretném, hogy mire megszületik, meglegyen, a legtöbb csatos hordozó már újszülött kortól használható ülésszűkítővel.
Majd rakok fel képet, kb. novemberben...:-) Bocsi, hazahoztuk, összeszereltük, én balga nem fényképeztem le, aztán szétszedtük, bezacskóztuk és ment fel a szekrény tetejére, férjem meg nem hajlandó újra szétszedni, amíg nem indokolt. :-D
Szőnyegről tettem fel képet. Kiságyat meg nem tudom, mikor tesszük össze.
oké köszi
Az elképzelésünk az az hogy legyen egy sportrésze ill hordozó és mózeskosár és szeretnénk ha 3 kerekűt sikerülne venni(elvileg azzal könnyebb a közlekedés)
Hát 100-nál többet nem szertenénk rá költeni így is az már nagyon sok
Hát, én is plusszal indultam neki a terhességnek, tavaly nyárhoz képest. Én eddig olyan 7 kilót híztam kb. az elejétől, most vagyunk 23+5 hetesek. Ez sem a legideálisabb, de fogytam én már le 30 kilót, akkor majd menni fog a kevesebb is. :-)
LE vagytok tiltva? Bocs, tuti, hogy már írtad, de nem emlékszem
Mert 12 hetesen csinálták meg a rákszűrésemet és utána barnáztam, véreztem ill a placenta eléggé lent helyezkedik el így rámhozzták a frászt és apával megbeszéltük,hogy nem kockáztatunk!!!!!
Lehet,hogy emiatt nőtt meg az étvágyam kell a boldogság hormon(csoki )
Raksz majd fel képet róla a naplodban???Milyet vetettek???Ha jól emlkszem akkor ti már egy jó pár dolgot megvetettek????
Bp tudtok valami jó baba áruházakat mert agu-ban szeretnénk Pesten is körülnézni
Na, az én férjem meg állandóan bíztat, hogy egyek. Eddig meg is értettem, mert sovány voltam, a pocim alig észrevehető volt. Most vagy 1-2 hete, sőt szinte naponta annyit növök, hogy nem ismerek magamra a tükörben. Mostmár csak a kimondottan kismama ruhák jönnek fel, hatalmas hasam lett. Körülötte most sem híztam túl sokat, de nem is akarok. Kicsit bálnának érzem magam.
Még az elején azt álmodtam, hogy a baba meghalt mert elfelejtettem megetetni, és anyum sem tudta újraéleszteni. A vége az volt, hogy hazajött a férjem és közölnöm kellett vele, hogy meghalt a fiúnk. Akkor még nem is tudtam, hogy fiunk lesz:)
Hát igen, sajnos még növekedett is a mennyiség a múltkorihoz képest. Olyan vacak érzés, hogy nem lehet semmit tenni. :-( Na de nem is filózok ezen, muszáj optimistának maradnom, mert ha ezen agyalok, még a vérnyomásomat is feljebb nyomom.
IGen, már vettünk, ill. kaptunk anyuéktól. De nem itt vettük, hanem Munkácson.
Most éppen megint a babahordozó téma mozgatja az agyam, annyi van belőlük bakker, hogy azt sem tudom, melyik legyen. Most a Manducákat nézem.
egy 2 éves hatosikreik és hatéves ikreik vannak a házaspárnak.
Állati