2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
nem kapta meg.
a címe pedig jó.elküldöd mégegyszer a levelet? vagy vedd fel skypen
Sziasztok!
Úgy tudom a cukor miatt születnek óriásbébik. De szerintem nem olyan nagy baj, mert a dokinénim egyik páciense terhességi cukorban szenved, és annak ajánlotta, hogy csak kevés kenyér, sütiféle alig, gyümölcs mehet mértékkel és fagyi is, mert nem sok cukrot tartalmaz. Cukros üdítő tilos! Én ezt akkor is betartom, ha nem vagyok cukros. A baba nem a cukortól nő, hanem a proteindús ételektől.
velem beszéltél. mikor írtál? mert mindig gép előtt van.... nemrég beszéltem vele.
Diabetológián dolgozok ciki lenne ha a cukorbetegségről nem tudnék dolgokat...:-)
Amúgy meg nem minden cukorbetegség hajlam a öröklődik, nem kell ahoz családi halmozódásnak lenni hogy előjöjjön.
De jó nektek!
Nekünk meg külön dokihoz kell menni 12 ezerért!
Amúgy tök jó hogy ennyire képben vagy.
Írtam a párnásnak egy mailt de még nem válaszolt remélem fog..és remélem veled beszéltem erről és nem tévesztem össze a neveket.
értem köszi..hát én egy hete voltam de az eredményt a dokinak küldik ki és vele csak két hét múlva találkozom...remélem minden rendben.
a 100 éves nagypapim volt cukros de csak az utsó 5 évben más nem volt a családban...so nem aggódom
Én is lépek zárás van..pfff de utálom
Sziasztok
Elmegyek, reggelizek. Ha még lesz netem, akkor jövök vissza.
Sziasztok!
Erre már én is gondoltam - általában én is egyedül vagyok itt az irodában, és van mikor telefonon sem sokat beszélek.
Tegnap otthol is csendben végeztem a dolgom, aztán végül kapcsoltam egy kis zenét legalább azt hallja :)
Mondjuk azért néha-néha szólok hozzá napközben is :)
Szia!
Képzeld bejelentkeztem dokihoz, hétfőn reggel megyek majd 8-ra, csak ne felejtsek el cd-t vinni!:) Jaj, meg szemészhez is kell akkor mennem!
Sziasztok!
Én is itt vagyok. Ma nyomi kedvem van, biztos az idő!:(