2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
megkapta az emeiled!!!!
úgyhogy maradhattok azon.
Sziasztok!
Én úgy hallottam, hogy amikor elkezdi érezni az ízeket, asszem a 22. hét körül, akkor azon a héten kerülendő az erős, csípős íz, de amúgy tényleg megszokja, baja biztos nem lesz tőle. Mondjuk nekem a csípős gondolatától is begörcsöl a gyomrom, úgyhogy nem erőltetem, de amit kívánsz, az nem lehet rossz. Persze az ésszerűség határain belül... :)
:))) köszi már írt és és bakker tök jók :))
Le is adtam egy rendelést
Nagyon köszi...
elküldtem neki skypon. címeddel együtt. fog hamarosan jelentkezni!! már ír is.
Régen nem is terhelték a kismamákat csak akkor ha nagy darabok voltak, vagy komoly családi halmozódás volt.
Ha nincs ilyen manapság sem lenne kötelező. ezzel az erővel a teljes lakosságot szűrhetnék mindenre, mert mi van ha kiderül valami. ezért fontos a prevenció minden betegségnél. itt is csak inkább túl óvatosságról van szó. ha magas lenne a cukra valakinek úgyis kiderülne hamar, mert tünetei lennének.
Akkor ne derül ki hamar ha 30 feletti a BMIje valkinek. de azt már 12 hetesen megterhelik cukorral!!!
Szia:))) elküdltem neked is mert most is elment neki. Nyugodtan elolvashatod nincs benne semmi extra.
Még egy kérdé...ha ez ilyen gondokat okoz normális hogy csak a 24-28 hét között nézik a cukrot?.
többet nem zavarlak..mindent köszi
igen. csak azzal ha már nagyon súlyos akkor lehet fogyás, szomjúságérzet, stb de az akkor már több éve fent kell álljon.
Átküldjek szakdolikat erről?
ok rendben ha nem megy át küldd el nekem olvasás nélkül továbbítom neki.
ehetsz szőlőt nyugodtan.
Jézusom akkor miért ilyen későn nézik a cukrot??
Ehetek szőlőt??
Elküldtem még egyszer..nincs skypom..nem lehet itt bennt skypolni :(köszi
Szia Ani,
Elolvastam, és azt hiszem, ismertem is ezt az oldalt.Hát nem nyugodtam meg.
Meglett egyébként az eredmény, negatív lett, de a cikk szerint ez sem jelenti azt, hogy tényleg negatív?
Amit én kaptam antibiotikumot, az állítólag nem megy át a méhlepényen. De ha az nem jó, akkor mégis mivel gyógyítják?
Nem hiszem, hogy Neked a kullancstól jöttek ki a foltok, de azért mutasd meg a dokinak, az a biztos, és Te is megnyugszol.
Nekem a hasamon van néhány ártalmatlannak tűnő pici folt.
2 es tipusra gondolsz ami elhizzással párosul?
nem annak úgy van magas cukra hogy nem is okoz tüneteket.