2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Meg gyomorsav és légszomj, de nem olyan rendszeresen.
De most olyan hányingerem van, hogy nem is tudom mit ennék -még nem vacsoráztam-, fözni nincs kedvem, a férjemnek szóltam, hogy hozzon vmit a mekiböl , hátha...
Egyébként mostanában annyira kivagyok éhezve a magyar ízekre, hogy amint elkezdem a szülési szabadságot csirkepörkölttel kezdem.
Igaz, hogy októberben jó idö lesz otthon is?
Ha minden igaz, itt nálunk jövö héten 25-26 fok lesz :)) Tökéletes babaruha mosásra, ablakpucolásra.
Szia:)
Sajnálom, ez azért borzasztó:) Alig vártam, hogy elmúljon, erre megint megtalált:S
Szia, üdv köztünk!
Ha már hónapok óta olvasol minket , miért csak most jelentkezel? :)
Szia :)
Engem is kínoz újra a hányinger :(
Szia :)
Ezt az autósüléses dolgot megcáfolom. A terhesség elején úgy terveztem, hogy babakocsi gyanánt megteszi a az autósülés / maxi cosi is, mert kevesebb helyet foglal, könyebben lehet vele közlekedni és olcsóbb. Amikor az elhatározásomat megosztottam ismerösökkel, ök lebeszéltek róla. Babaüzletekben érdeklödtem, nem tartottak normálisanak. Majd ahogyan a könyveket, babamagazinokat, netet bújtam, mindenhol volt legalább egy cikk, hogy napi több, mint két óra a maxi cosiban egészségtelen, árt a gerincnek, föleg az elsö 6 hónapban. A babának rendes babakocsi kell ( mózes vagy mi ), amiben egyenesen fekszik.
Van egy barátnöm, aki egészen a múlt hétig autósülésben tologatta a 8 hónapos kislányát és egy közös házaspár ismerösünk akik orvosok, rendszeresen meg is szólták emiatt.
Németo-ban egyre kevesebb ilyet látni az utcákon, mert eléggé ellenezve van mindenhol.
Ha jól emlékszem magyar forrásból is olvastam, hogy több órát naponta nem kéne használni.
Elköszönök. Már nem csak feszült vagyok, még a kedvem is szar. Egyre jobb...:-/
Jó éjszakát mindenkinek!
Én passzolom a kérdést...
Mondjuk én most folttisztító fehérítő sót (nátriumperkarbonát)használok a kicsit foltosabb babacuccokhoz a mosószódával, és én úgy látom, szépek lettek a kisruhák. Igaz, sárga folttal nem találkoztam.
Sziasztok!
Megjöttem!
Csak gyorsan ettem, mert éhen haltam majdnem.
Gyorsan visszaolvasok.
Mostanában nem iszom, mert jól alszom anélkül is. :-D
Ezen most csak egy valami tud segíteni, jóóól belekötni valakibe. :-D De ezt inkább kihagyom. A pihi és emberek kirekesztése most nem megy, én koordinálom a rendezkedést, takarítást, ami végre beindult, Isten ments, hogy leálljanak vele, már megőrülök a rendetlenségtől. :-)
Szerencsés :)) én majd csak kikukázok itt valakit a körzetben! Addig meg marad a kérdezősködés, hátha valaki ajánl egy normálisat!
Múltkor ugyan kérdeztem a védőnőt, mondta is kihez tartozunk, de már a nevére nem emlékszem...
Én is próbáltam kérdezni az anyósom, mert a férjem lakik itt gyerekkora óta, hogy ki volt nekik, de nem tudtam meg.