2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
kérdezzétek majd őt, hogy mit szeretne :) én is magamnak választottam a gimimet :)
8 osztályosba ide szerettem volna a csepeli Jedlikbe járni, de nem vettek fel. Megsértődtem, így 8. után nem jelentkeztem oda. A Fazekasban a matek-angol szakot próbáltam előfelvételivel, az sem sikerült, rájuk is megsértődtem, így a normál felvételim már csak az Apáczai humán tagozatára adtam be - ott is végeztem :)
néhány utalást olvastam a naplódban...
nekünk nehezített terep van, mivel apuka minden nap éjjel 11-ig dolgozik. így én többszörösen társasághiányosan várom haza, ám mire hazaér épp felébred Janka (aki 7-8-tól alszik odáig), és amikor ő fekszik, mi is, délelőtt is épp akkor aktív a leányzó, ameddig Andris itthon van, szóval nincs sok időnk egymásra...
meg ugye az első másfél hónapban itthon volt - addig nem is volt semmi probléma...
nalunk csak akkor van baj ha vendegek jonnek es pont szombat van, mert olyankor o lazulna en meg szeretnem ha minden tokeletes lenne, de a sok tyukbeltol es kis kutyutol ami neki a hobbit jelenti nem tudok porttorolni, vagy hasonlo, vagy osszejarja a felmosott padlot... csak a szokasos.
A vicc az hogy naponta 3szor porszivozok, mert F. neha ha tul faradt csak attol alszik el, de attol egy pillanat alatt.
Nálunk ok minden. Mostanra összecsiszolódtunk 3an. :-) Este pl. mindig apa szokott etetni, a fürdetésnél pedig mindig segít. Nálunk más miatt vannak gondok, külső okok... :-/
Jaja, a napló csak az enyém.
olyan szempontból egyébként jó, hogy így a naplód csak a tiéd :) van, hogy írnék róla is, amikor súrlódások vannak köztünk, de tudom, hogy olvassa, és...
tényleg, most már megkérdezem: mindenkinél minden rendben párkapcsolatügyileg? nincsenek viták? nálunk sajnos vannak, sok apróságon. tartok tőle az a baj, hogy Janka mellett nem tudok annyit figyelni rá, sőt elvárnám, hogy kicsit segítsen, ha itthon van, legalább Janka körül, és legfőképp alkalmazkodjon ő is, ahogy én... durva trónfosztást csinált a leányzó...
Mondjuk lánynévvel bajban lennénk, mert csak a Hanga volt az egyetlen nevünk, bezzeg fiú névből volt egy csomó.
Egy lánynév van most szóban, de leginkább onnan jött az ötlet, hogy jól hangzik a Hangával. Még a koraszülött utógondzós doki is pont ezt az egyet mondta, hogy ha hugi fog születni, hívják majd így.
Nálunk is csak félig berendezett a ház (a porcicáról jut eszembe), de könyvespolcrendszerünk már van, sőt, előbb lett mint bármi más, s csak lestem, mikor összeraktuk az urammal, amink van - a könyveinket. Csak költözni ne kelljen velük sose, mert utálok könyvekkel költözni (persze apámnak 16000-es könyvtára van, amit egyszer örökölni fogok - én vagyok neki az egyetlen lánya.
Ugye milyen jó, ha belefolyik az életünkbe? Az uram a legjobb barátom. Bár nem ártana női kiadásban is legjobb barát.
Azt is letöltikéztem már. Meg a Váratlan utazás 1. évadát. :-D
Én is nagyon szeretem Répát! :-D
hűűűű, egyszer majd átküldhetnéd, vagy eljuttathatnád valahogyan :)))
mi Anne a Zöldorombólt néztünk (másik nagy kedvenc, és a viasaton adják) :)