2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Tegnap kb. 4-5 órát.
Aludj nappal! Én sajnos csak akkor tudok, ha mindkét gyerek alszik délben egyszerre.
tényleg az előtejtől fájhat a hasa a Natinak?? mit tegyek ellene ha csak a jobb ciciből eszik?? fejjek egy keveset le szoptatás elött???
Tegnap 600 grammot evett lehet sok volt neki?? Ma viszon alig evett még...
Lányok ti mennyit alszotok éjjel?? Én max 5 órát két huzamban. KICSIT TÁMOGASSATOK MERT ÚGY ÉRZEM CSAK ÉN VAGYOK HULLA
Tök szorongok minden este hogy majd nem tudok akkor elaludni mikor a baba úgy dönt hogy végre alszik.
Nati tegnap nagyon durva volt..hajnali négyig sírás volt...négytől aludt nyolcig...ma viszont egész nap nyomja és kevesebbet is eszik...
Tökmagom se kap sok anyatejet, de úgy néz ki, hogy az éppen elég ehhez.
Sőt, nálunk fura, hogy akkor bukott amikor anyatejet kapott. Meg azután nyüglödik nagyon. Lehet, hogy valami olyat eszek, amitől fáj a pocija. Bár, igazából már semmit se merek enni, inkább csak iszom.
És éjszakára mit? Eldobhatót?
A BG eddig úgy tűnik, jó éjszakára.
Én is ki akarom majd próbálni.
Hangának én is alaposan tanulmányozhattam a kakiját, annyit nyomott. Neki is volt benne rengeteg fehér pötty, nem is tudtam, mi az. Nekem azért fura, hogy emésztetlen anyatej, mert olyan kevés anyatejet kap. Bár nem is mérem mostanság. Meg azon is meglepődtem, hogy sokat hízott, pedig kevesebbet eszik mostanság a tápból. Lehet, hogy több tejem van? Áh, ez tuti hülyeség.
Sziasztok
Tegnap kiprobáltuk a Gripewatert. Hát, totál jól volt tőle Pöttöm. És végre aludtunk. Fürdéskor megbeszéltem Vele, hogy fürdés után evés, aztán alvás. Majd 11kor evés és alvás 3ig, aztán 6kor kelünk. És láss csodát! Így is történt:) Na jó, nem 3kor keltünk, hanem 3/4 3kor. És nem nyüglödött.
Ja, és a kiságyában aludt végig, hason.
Viszont, ma reggel mikor adtam Neki gripewatert, visszabukta az egészet:(
Pedig annyira bíztam benne. Vettünk olyan cumit, amibe bele lehet tölteni gyógyszert. Este még ezzel kipróbálom. Ha akkor is visszabukja, akkor nem használjuk többet.
Az anyatejes kakiban nálunk is van fehér pötty. Állítólag az emésztetlen anyatej.
Nem, nem vettem hozzá, még feleslegesnek gondolom, hiszen olyan folyós a kakija.
Nekem most tényleg az a tippem, hogy nem adtam rá elég szorosan. De félek, hogy szorítja, ezt még ki kell tapasztalnom. A másikak patentosak, ott már tudom, mekkorára kell állítsam.
Neked mennyiket bír különben éjszakai betét nélkül?
Nah csináltunk egy másikfajtát az előbb ( Gabriel) ez viszont teljes mértékig negatívot mutat. az előző 2 teszt (Maria Romed) Pozitív volt .a T jelzésnél mind2őnél nagyon halványan előjött a csík.
Tehát 2 + és 1 - ! Most akkor mivan ? :S
Képzeld, kifolyt a pop-inből a pisi. Háromkor tettem rá éjjel, 8 után ébredt, erre érzem, hogy pisis a háta. Mondjuk az eldobhatókkal is simán előfordult ilyen, de a másik moshatómmal, a BG-vel kibírt már 7 órát is átázás nélkül éjjel. Lehet, hogy rosszul tettem rá, esetleg túl laza lett a derekánál... És ami még fura, hogy a ruhája pisis lett de a peluson nem éreztem, hogy hol nedves, hol jött ki a pisi.
Van egy éjszakai betétem, de ha még azt is beleteszem, hatalmas lesz a csomag. Na mindegy, előbb-utóbb ki fogom tapasztalni.
Ecettel öblítettem, tényleg nem lett semmi baja.