2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Viszont azt vettem észre, hogy szereti a teát. Azért kérdeztem, hogy ha esetleg már nem lesz gond a székletével, akkor is adhatom-e Neki továbbra vagy inkább hagyjuk el.
Védőnő azt mondta, hogy két étkezés között nyugodtan adhatok Neki innivalót.
Mi vegyesek vagyunk. VAgyis nagyrészt tápszer, kisrészt anyatej.
De emellett a székrekedésére, illetve a székletének a lazítására kap kamillateát.
De ezek szerint egyedül vagyok ezzel.
Nem kell semmi, míg tápszert vagy anyatejet kap.
Max. kánikulában szoktak adni valamit, de elméletileg akkor is bőven elég a tej, csak gyakrabban kell szoptatni.
Lányok, Ti adtok valami folyadékot a Törpötöknek?
Víz vagy valamilyen tea?
baromi hosszú a nandum. lehet,, h rövidebb is elég lett volna.
délután kipróbálom és majd beszámolók róla
szia
ma én is kiprobálom a többet:)
vvicus, melyik kötést javaslod a kendőhöz?
Jó reggelt!
Lányok, valami ötletet várok. Ez volt a 4. éjszakánk, hogy virrasztunk. Már mindent kipróbáltunk, de nem akar aludni. Tegnap fél7kor fürdés, aztán kajcsi. Gondoltam, hogy köv.etetésig ébren lesz, aztán 10 órai etetés után elalszik. Hát, ez nem jött össze. 0:15kor aludt el. Aludt 3ig, aztán etetés, peluscsere, és még alszik.
Előző esete fél10kor volt fürdés, aztán etetés és szintén éjfélkor aludt el.
Nappal alszik, mint a kisangyal. Bár, tegnap napközben is sokat voltunk fenn, de gondolom az idő miatt.
Ja, tegnap végül úgy aludt el, hogy 10kor kapott 100 millit, majd fél12kor még megevett 50-t. És közben szopizott is.
Lehet, hogy éjszakára 150-t kéne Neki adnom, attól aludna?
Sziasztok!
Lányok az normális, hogy a lányom 1,5 hetesen 100-130-at eszik? Igaz, utána van hogy 4-5 órát alszik, de hiába próbálok kevesebbet adni, addig ordít míg meg nem kapja a tejcit. Bukni nemigazán bukik.
Sziasztok!
Megint van egy hozzászólásnyi időm!
Vissza szeretném szoktatni Ferikémet a cicihez. Ma össze is jött, mert végre hajlandó szopni, és ma sem lefejt tejet, sem tápot nem adtam neki, de félóránként kell szoptatni, mindig belealszik, ahogy leteszem újból sir és megint tátogatja a száját, én megint szoptatom. Vajon meddig kell ezt igy csinálni, hogy visszaszokjon és, hogy elég ügyes legyen, hogy egyszerre sokat szivjon.
Akinek van szopipárnája, annak bevállt? Nehezen találok magamnak kényelmes pózt.
köszi lányok.
Evi most itt alszik az ölemben. tejem alig van, napi 40-60 ml van csak, és nem szopik a ciciből:(
mindig fejek, teát is iszok, hátha.
ma voltam varratszedésen, vittük a picit is, nem tudtuk senkire rábízni.
de végigaludta.
Van valakinek tapasztalata, mikorra alakul ki a végleges szemszín? Erről fogalmam sincs, a családomban mindkét kék szemű tesómnak kék szemű a párja, de a férjemé zöldesbarna. Hangának még abszolút nem egyértelmű, hol úgy látom, kék lesz, hol úgy, barna, mindig a fénytől függ.
És még azt sem tudom, a haja vajon göndör lesz-e. Nem bánnám. :-) Férjemnek volt régen hosszú haja és olyan szép göndör volt neki.
Nekünk még mindig nincs napirendünk, pedig már szombaton lesz 2 hónapos. Mondjuk korrigált kor szerint még csak 2.5 hetes. :-) Minden nap annyira máshogy zajlik.
Hanga még mindig napi többször csuklik, elmúlhatna már.