2010 Májusi babák (beszélgetés)
Megyek mára én is lányok! Mindenkinek jó pihenést!
:) Azzal engem is! A tojást főtt formában semmiben nem tudom megenni, mióta egy régi fogyókúrában folyton főtt tojást kellett enni.. :s és a Norbi diéta miatt nem eszek már joghurtot. És jó ideig paradicsomot sem ettem, hasonló ok miatt.. :p
Biztos a jó idő teszi! Nekem ma sokkal több energiám volt/van, mint eddig bármelyik nap a terhességből! :)
Igen csulkos bableves volt, habar nalam is mind1, mert minden levest szeretek, csak a tojasos levest nem. Azzal ki lehet uzni a vilagbol :)))
Ja, ma nagyon aktiv a forum ;)
Jajj, én nem csülkös bablevesre gondoltam... úgy emlékszem azt ettetek! :) Hanem habart bablevesre, azt nagyon szeretjük! :) (ebbe is mehet azért füstölt csülök, úgy az igazi.. :p)
Huhh, alig győztem visszaolvasni :-)
Nálam visszatért az émelygés. De kaptam egy hét szünetet....ki érti ezt?
Teli hólyag hasi uh-nál jobb, hüvelyinél az üres! Ennyi a magyarázat:-)
mamika, Rozali ti nem meloztok?
Hello :)))
A bableves mar egyszer vegigsoport a forumon :). En biztonsag kedveert lefagyasztottam par adagot akkor :). En is az elso 12 hetben foleg levesekert voltam oda, es sok sok sok gyumiert...meg rizspudingert
Mármint levest nem eszünk!
Hát mi nem eszünk minden nap, de még minden héten sem sajna, pedig rá kéne szoknom csak akkor két félét kéne főznöm sokszor és az nem megy nekem két gyerek mellett!
Várom a tippeket!:)
:) A nappali még nálunk is..
Te milyen ügyi vagy, nekem szalad a nappalim!:)
Mi minden nap eszünk levest! Múlt héten nem is tudtam semmit enni, csak a levesek levét! szerintem nekünk bableves lesz, az már régen volt és mellé valami könnyű, mondjuk rizskoch! azt ugyan apa nem szereti, de néha muszáj magamnak is kedveznem! ;)
Itt vagyok! :) Csak közben fürdés van és rendbe dobtam a konyhát is! :)
Valamilyen levest kéne öszedobni valamelyik nap az hátha kímélné a pocimat, mert naon ki vagyok már!
Hu, mennyit irtatok :)
Naiv ne aggodj, en is ereztem hasonloan itt a topikban, de gondolom mindenki ugy el van foglalava a terhesseggel, csaladdal, hogy jo, ha van ido bekoszonni... Amugy tenyleg nem szep a dokidtol, hogy elkuldott...szeritnem az lett volna a jo valsz, hogy tele a holyag, akkor csinalt volna uh-t. Itt sem csinalnak uh-t, ha nincs tele...
En Maternat szedek, azt irt a dokim. Igy nem kell kulon a folsav, mert ebben is van annyi amennyi kell.
Nekem husileves van, grill csibe, francia sali holnapra nyam-nyam. Nekem mar szerencsere van etvagyam, tudok fozni is megint,nem ugy mint par hete.
Aniko lassan majd elmulik a kaja undor meglatod...
Akkor én is megyek ha mindenki lelép!
Jó éjt!
Ezzel én is így vagyok, egyedül a Prevenált adattam be a fiúknak!
én is megyek lassan jó éjt
van egy ismerősünk akinek a lányának minden kötelezőt beadtak és 9éves korában elkezdtek visszafelé hatni a dolgok most 17éves és nem magassab mint egy 9éves van benne vagy 30kiló nem több és az arca eldeformálódott ugyhogy én ezekután csakis a legkötelezőbb oltást fogom beadatni a gyerekemnek
Minimaxon beköszöntöttek a rossz mesék. Mennem kell!
További szép estét! Jó éjszakát!
Ha legközelebb is úgy érzed, hogy nem körültekintő vagy neked nem felel meg, akkor hagyd ott!
Rövid a terhesség ahoz, hogy tétovázzon az ember, ott kell hagyni van ezer doki!
Sajnálom, bizti csalódott vagy, én majdnem mindig figyelek rá, hogy ha bírom, akkor visszatartsam a pisilést, de magam miatt nem a doki mondja, hátha jobban lehet látni!:)))
Legközelebb talán kedvesebb lesz!
csak nem tudom ki van kiért meg nem is voltak a váróban olyan sokan
További ajánlott fórumok: