2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok :) Üdv az újaknak!!
Jó rég nem írtam, sok volt a munka, utánna meg még menni sem birtam, ezért tüntem el..
2 hete keményedik a poci mindennap, tegnap elött kökemény lett és fájt is, igy bementem a kórházba. Szerencsére babuci jól van -hogy mekkorát nött mióta utojára láttam!! - a méhszájat sem érintették a fájások szerencsére, de kiirtak betegállományba dec 20ig. Mondta a doki, ha nem leszek jobban akkor kiir tovább is, és kapok gysz-t is. Szigorúan pihi van. Ez van ha valaki sokat ugrál... Mikor mondtam a dokinak hol dolgozok, mar vette is elö a papirt és forgatta a szemét, hogy persze hogy keményedik a hasam..
Szóval tegnaptól itthon vagyok -fura, ma reggel rendben volt a pocakom igy belevetettem magam a házimunkába -csajoknak reggeli, mosogatás ágynemühúzás és a hasam egyböl bekeményedett, le kell nyugodnom, persze ez rögtön nem megy, amilyen stressz volt itt az utóbbi idöben.
Szóval így jártam :)
Hahó Mindenki!!!!
Mindenki dolgozik?ebédel?
Mi van a genetikai eredménnyel? Mit irnak?
Hát persdze, hogy gondoltunk rád, aggódtunk érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mond milyen volt!!!!!!!
Sziasztok!
megjöttem végre.Köszi mindenkinek,aki gondolt rám!
remélem,Ti is jól vagytok!
szia, üdv közöttünk!
Én tegnap kaptam meg a H1N1 elleni oltást, kértem volna a másikat is, de nem kaptam. Azt mondta az orvos, hogy ne terheljük feleslegesen a szervezetemet, a sima influ nem olyan agresszív lefolyású és nem is terjed el annyira.
Tényleg ez az oltás mizéria! Ma hívott a védőnőm és kérdezte, hogyan döntöttem, mert be kell írni, hogy kérem-e vagy sem. Ez gáz! Ha lesz vmi bajom akkor ott a bizonyíték, hogy lám saját felelősségére nem oltatott.Tegnap este hallottam az ATV-n ha vki tünetet észlel azonnal orvos és megkapja az ellenszert akkor nem lesz baj. MOst akkor mi az igazság.
Reggel meg azt írta vki, hogy az oltást is fel lehet venni a tünetek kialakulása után...
Zsu!!!
Írd már át légy szíves a táblázatba a kislányt kisfiúra!!! Köszönöm.
Szia!:) Gratula a pocaklakóhoz:)
Én nem oltattam be magam. Nem bírok dűlőre jutni, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Szal most inkább nem nagyon mozdulok ki itthonról, csak ha nagyon muszáj.
hát az durva...annyiért majdnem vesztek egy másikat:(
nekünk szerencsénk volt, mert ismerőstől vettünk egy alig használt fagyót 15 ezerért...
kettőjüknek sok volt,nagy volt.. nekünk meg kellett, mert a kombihűtős fagyó pici a 4 főre:)
Ezek a dolgok mindig a legrosszabbkor történnek... Nem mintha bármikor is jól jönne, ha tönkremegy valami... :)
Nekünk talán a legutóbbi ilyen eset az esküvő előtt történt 2 héttel...
Hátha meg lehet menteni! :)
Sziasztok!
Vagyok egy picokt, mert mindjárt it a barátnőm és akkor mennem kell!:))
Én faggattam a dokit a kórházban(nem az én dokimat) a 12.heti uh.-n, hogy kislány-e és azt mondta, hogy ezt ilyenkor nem lehet látni egyáltalán, erre mondom neki, hogy Dominikkal voltam anno 13. héten uh.-n és a dokim megmondta, hogy kisfiú!:))
Azt mondta erre, hogy ez 50-50% esélyes és csak beletrafált, kizárt, hogy rendes uh.val a 16 hétig 100%-ra meg tudják mondani a baba nemét!:)
Hát ki tudja, az akkori dokim nagyon profi volt uh.-ozásban erről volt "híres" a kismamák körében!
Na de dolgozott is az ügyön, mert minimum 15-20percig csak uh.-ozott alkalmanként!:)