2010 Májusi babák (beszélgetés)
Kérdezem ma a páromat, hogy délután elmegyünk e valamerre, erre mondja, hogy ja persze, sehova!:((
Mondom hát nem nagyon segítesz, hogy könnyebb legyen nekem, erre az volt a válasz, hogy kuss, mond magadban nem vagyok kíváncsi a beszólásaidra!:(((
Na azóta sírok szinte egyfolytában!:((
Szia!
Benne vagyok csak el innen!
Kezdem megérteni azokat az anyákat, akik szó nélkül fogják a cuccuka és lelépnek, sokszor én is ezt tenném!:((
Nincs jól ez így, nem szól másról az életem csak a gyereknevelésről, se barátok se egy kis szórakozás semmi!
Szeretnék én is sürögni-forogni így Karácsony előtt a boltokba, vásárolgatni, de engem egyszerűen bezár ide a párom, hihetetlen de így van!:((
A délelőtt semmire nem elég délután meg elmegy dolgozni, ha van pár nap, amikor itthon van, akkor meg nem megyünk sehova, mert ő fáradt és örül, hogy itthon lehet én meg nem akarok itthon lenni, gyűlölök itthon lenni!Olyan nehéz...megint panaszkodom a fenébe is!
Nem tudom mi van, de amióta a párom megbántott csak sírni tudok!:(((
ÁÁÁÁ, minden összejött, hagyjuk megint el vagyok keseredve, de nem szeretnék mindig panaszkodni, gondoljunk a jó dolgokra!:))
Én még mindig nem érzem a manómat, hiába fekszem akárhogy!:))
Én is hason fekszem, lábam oldalt felhúzva és kismamapárna a felhúzott lábam alatt!Így szupi nagyon!
Párom szokott is irígykedni, hogy mennyire átkarolom a párnát a lábammal!:)))
Akkor adok fel még egy bőröndöt:))) Beleférsz??
Én is kihagytam volna a meccset és az árát is el tudtam volna vásárolni. Komolyan mondom ennyi pénzt adni 1 meccsért...
Legalább megnézek 100000 embert.Ülhetek maszkban ugye biztos vicces lesz.
Anikó!
Jó utat nektek, én tuti, hogy kihagynám a meccset és sétálgatnék jó sokat!:)))
Imádok/nék utazni, sétálgatni és megnézni a helyi utcákat, templomokat stb... jaaj, de irigykedem!
Mehetek???:)))))
Csendben leszek!:))
Szia! Csodálkoztam is, hogy nem voltál...
Lefoglaltak a gyerkőcök?
Sziasztok!
Visszaolvastam 4 oldalt!Hmmmm..:))))
Tessék visszafogni a tempóból ha nem vagyok itt és tartogatni az idő és az energiát rám!:))))
Most itt vagyok, lehet sziporkázni!:)))
Sziasztok!
Ficergő, bocsi, de 10:15-re mindennel készen voltam, így nem is vártam délig! :)
MissUrsula, várjuk a beszámolót, képekkel együtt! :)
Anikó, biztos nagy élmény lesz az utazás! :)
Baba, naiv, Ti meg gyógyulgassatok! Pihizzetek jó sokat és igyatok jóóó sok mézes citromos teát! :)
Nekem van egy mézeskalács receptem, amit minden évben sütünk, de ez nem igazi mézeskalács, viszont mi nagyon szeretjük. _Ha valaki ismeri a Horváth Ilona szakácskönyvet, abban van, azt hiszem mézespogácsa néven. Én formákat szoktam szaggatni belőle, de már házikókat is sikerült csinálni, szerintem elég jól megmunkálható tészta. Bár nem ismerek igazi mézeskalács recepteket, szóval, lehet, hogy ez nem egészen ugyanaz. :P
várjuk a képeket
mit szeretnél??
4-esben megyünk. Azt ne kérdezd ki játszik. Már mondták 1 párszor, de én mint nagy foci rajongó...
Hát remélem jó lesz.
Naiv köszi.