2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó híreim vannak! :) Ma voltam egy új belgyógyásznál, aki teljesen megnyugtatott a "magas" vérnyomással kapcsolatban. Ugyanis leírta (!!!) a leletre, hogy nincs róla meggyőződve, hogy jogos a terhességi magas vérnyomás diagnózis, mivel jó lett a 24 órás mérés eredménye is és az otthon mért értékek is és hogy nem érti, miért is írtak fel erre gyógyszert...
Szép kis helyzet... :)
A 12. héten én még a gyerlőcöt sem vettem ki igazán, és szerintem a doki sem a nemét nézte. :-)
Olyan sokáig ultrahangozott akkor szó nélkül, hogy már kezdtem megijedni. Aztán a végén azért örültem, mert a down kórt kiszűrte, és azt mondta minden rendben van... De mindegyik orvos más és más. Itt a kórházban pl olyan is van, aki akkor sem mondja meg a baba nemét, ha az egyértelműen látszik. Egyzszer beperelte valaki, akinek fia helyett lánya lett vagy pont fordítva nem tudom...
Nekünk a 12. héten azt mondták 80%, hogy kislány. Teljesen beleéltük magünkat. A párom kisfiút akart, dehát ez van. Azt mondta, hogy az ovinál már nézegedte, hogy milyen aranyosak a kislányok..ELfogadtuk, hogy mi most lányos szülők leszünk....
Erre múlt kedden derült ki, hogy most már 100%, hogy kisfiú!!!! Én majd csak a 4D-nek hiszek!
Úgyhogy amíg nem biztos, jobb is ha nem mondanak semmit!
Nekem a doki azt mondta a 18. hetet jövő héten kedden kezdem, ezért is megyek hétfőn UH-ra. A belinkelt számláló is úgy írja nálad hogy 17 hét három nap :-)
Valaki esetleg tud segíteni hogyan is érdemes számolni?
Pont én mondtam korábban mindenkinek aki a Mit szeretnétek? kérdésre úgy válaszolt hogy mindegy csak egészséges legyen, hogy ilyen nincs, hát valamit csak jobban szeretne...
És sajnos most én vagyok a családban az egyetlen, aki nem tudott állást foglalni a nem ügyben és minden gondolatom csak akörül forog, hogy vajon mindene meg van e, egészséges e.... Tényleg mindegy kisfiú e vagy kislány, hiszen első babánkat várjuk, mindegyik nem újdonság lesz...
Ültem az ágyon és játszottam a férjem buta gyilkolós stratégiai játékával, amikor éreztem a hasamban a buborékpukkanás szerű valamiket. Nem sokáig, talán négy öt ilyen volt, nem egy helyen éreztem, és csak onnan gondolom, hogy nem emésztettem vagy ilyesmi, mert nem ettem előtte semmit... Remélem az volt, egyből nem vágtam volna rá, csak most nagyon figyelek rá.
A dátum nem változott.
Nem tudom, nálam ez 17 betöltött hét, de már csak a 18. hétben vagyunk, nem?
És milyen volt? Mások buborék pukkanásról beszélnek! Te is ilyet éreztél?
Végül is a neme a legutolsó.....(szerintem). Már elcsépelt, de tényleg csak egészséges legyen!!!
Én is mindennap nagyon koncenrálok, hogy érezzem, de van aki az első babát csak a 20-22. héten érzi igazán, mert nem tudja, hogy őt érezte már korábban is....
Szorítok neked hogy mielőbb érezd, és érezzem, akkor tuti megnyugszunk...
Kisbaba bizony, ennyi kisbaba akinek majdnem egyszerre lesz a szülinapja!!!!!!!!!!!!!!!
Jó hogy te már tudod kisfiad lesz, nekem szerintem ott fog tudatosulni az egész...
Bár nem akarom elkiabálni, mintha talán ma először éreztem volna. Nem tudom az volt e aminek gondolom, ha holnap is érzem majd, akkor biztos leszek benne! És ez csodálatos!
parázok, mert még nem moccan a kis herceg!!! Akárhogy figyelek, semmi!!!!Jó, még csak a 18. hétben vagyok!!!
De akkor is!!!
Én sajnos csak a munkahelyen tudok netezni, és csak szerda-csütörtökön vagyok gépközelben! De attól még igyekszem képbe lenni,visszaolvasok, hogy kivel mi van....
Csajok! Májusban kisbabánk lesz!!! Felfogtátok?? Én még mindig nem!!!