Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Májusi babák fórum

2010 Májusi babák (beszélgetés)

7303. mamika2
2010. jan. 7. 21:25

Szia tyúkanyó!

Hát remélem is, hogy meg leszünk elégedve, mert nem volt olcsó!

Nekem is Medela elektric-em volt, de annyira hangos, hogy az nem kell, sokszor ha éjszaka fejtem szopi után a Levi végigüvöltötte, mert zavarta és sokan esküsznek az Aventnek a kézi mellszívójára, de szerettem volna kikérni a ti véleményeteket is!:)

2010. jan. 7. 21:16

Carolina! Nagyon várjuk, hogy mit mondott a doki, tessék írni minél hamarabb, egy kisbaba is csoda, de az ikrek! Érzed mikor ki mozog? Vagy, hogy egyik vagy mind kettő? Ez aztán nem semmi érzés lehet!

Bresi! Gyönyörű a fotó!

Mamika! Na végre már, hogy jöttél tényleg aggódtunk, én is annyit gondoltam rád, nagyon szuper, hogy végre megnyugtatott a kis huncut. Mondom én, nem lehet elég korán kezdeni, csak ijesztgette anyát! Doki után várjuk az élménybeszámolót!

Semmi konkrétumot nem mondott a csaj a babakocsiról, csak annyit, hogy nem olyan jó minőségű, csak lehet azért mondta, mert ők már nem forgalmazzák és másikra akart rábeszélni. Nekem is nagyon tetszett a fotón a TITI, biztos nagyon tuti lesz, majd mesélj róla, ha már átvettétek.

Newgirl! Érezhetted a csuklását, amit leírtál az alapján annak is tűnik, én is éreztem a kislányomnál sokat és már most is. Szegényeket úgy lehet olyankor sajnálni.

Valóban már a pocakban annyira lehet őket imádni, a világon a legcsodálatosabb dolog az anyaság a kismamaságtól kezdve a szülésig és a nehézségeivel, a boldog pillanatokig minden! Semmivel nem cserélném el ezt a csodát!

Mellszívó: Nekem mind a 3 gyerekemnél elektromos volt, a két kisebbnél Medela, szerintem nagyon szuper, főleg az elején kell használni. Én legalább is csak az elején használtam. Majd ha már a szoptatásnál tartunk, írok pár dolgot, ha elfogadjátok, van tapasztalatom, kislányom májusban lesz 3 éves és most a terhességem elején hagytuk abba a szopizást.

Miss Ursula! Nem minden baba egyformán aktív, majd később sűrűbben és erősebben fogod érezni.

Manna! Szerintem teljesen igaza van Mamikának, ezt nem lehet megállapítani mikor, miért mozognak a babák, csak következtetni lehet rá. Nekem pl. a robotgépre, a hajszárítóra, határozottan haragszik, az már biztos. Akkor nagyon elkezd rugdosni.

7301. mamika2
2010. jan. 7. 20:47
Na megyek, kivételesen beülök egy kád aromaterápiás melegvízbe!:))Nem forróba!:))))
7300. mamika2
2010. jan. 7. 20:46

Hát nem tudom, de nekem diéta nélkül sose mentek le a kilók szülés után!

Én a szoptatás alatt is inkább híztam, mint hogy fogytam volna és mindig volt étvágyam is!:))

Jaaj most is éreztem a törpikémet!:))))))))))))

7299. mamika2
2010. jan. 7. 20:34

Szerintem nem mindig van összefüggésben a mozgásuk meg a kedvük, bár ha valami nem tetszik azt nagyon a tudtunkra adják már a pociban, de szerintem akkor is rugdosnak/mozognak ha jó kedvük van!:)

Jövök és megírom, hogy mi volt a dokinál tegnap ígérem!:)

7298. bresi
2010. jan. 7. 20:33
:) Szerintem most kezdik el felfedezni magukat, biztos tapogatózik, hogy hol van meg nyújtózkodik, hogy megtudja mekkora a helye, tornáztatja magát, és kezd megismerni minket és élvezi az úszkálás örömeit, most még bőven van helyük, később már nekik is biztos nyűg lesz odabent, mikor már szűkös lesz a hely.
7297. mamika2
2010. jan. 7. 20:32

Sziasztok!:)

Vagyok egy kicsit, aztán bevetem magam a fürdőbe, mert holnap doki!:)

7296. Rozali.w (válaszként erre: 7295. - Manna74)
2010. jan. 7. 20:23
:) LEhet, hogy kis méregzsák és semmi nem jó neki! ;) Ááááá, csak viccelek! Azért izeg-mozog olyan sokat, mert most erősödnek, fejlődnek az izmai és bőszen próbálgatja őket! Legalábbis, szerintem! :) Az én fiam akkor mozog leginkább, ha enni kap. :D Az gondolom, nem rossz neki! ;)
7295. Manna74
2010. jan. 7. 20:19

Szerintetek mikor izeg-mozog egy baba? Amikor jól érzi magát vagy amikor rosszul?

Vagy nincs ilyen? Független attól, hogy mit csinálok?

Mert például a mi babánk nagyon mocorog, ha megyek az utcán (hozzá kell tennem, hogy még nem nagyon sikerült felvennem a kismama tempót, elég gyorsan "sétálok"), viszont amikor ülök a gép előtt, akkor is rendszeresen tornázik.

Lehet, hogy egyik dolgot sem szereti?

Bocs, ha hülyeséget kérdezek! :)

7294. Rozali.w (válaszként erre: 7293. - Manna74)
2010. jan. 7. 20:08
:) Remek hozzáállás! ;) Bár, szerintem egy nyugis gyerekkel is van annyi gond az első évben, hogy lemegy az anyukáról minden felesleg! Én is Ádi 1 éves korában hagytam abba a szoptatást, mert addigra 44kg voltam és élni alig volt erőm.. :p
7293. Manna74 (válaszként erre: 7292. - Rozali.w)
2010. jan. 7. 20:03

Remélem tényleg így van, mert a mi kisfiunk is állandóan ugrabugrál.

Ha ilyen marad születése után is, akkor nem lesz gondom a fölösleges kilókkal! :D

7292. Rozali.w (válaszként erre: 7290. - Bresi)
2010. jan. 7. 19:58
:) Az én dokim is azt mondta, kiderül, de Ádám őrült zizi volt a pocimban és végtelenül nyugodt gyerek lett belőle idekint! Ebben bízom most is, mert Máté is őrjöng állandóan! ;)
7291. bresi (válaszként erre: 7286. - Mamika2)
2010. jan. 7. 19:56

Szia!

Tuti minden rendben lesz :)

A tesóm nemrég szült, én az ő mellszívóját fogom megörökölni :( az tuti hogy nem Avent de ő azt mondta legközelebb nem kézit, hanem automatát venne.

7290. bresi (válaszként erre: 7288. - 80e79356ac)
2010. jan. 7. 19:52

Szia!

Ha 1x-2x érzed naponta akkor baj nem lehet, legalább nyugis babád van, a dokim szerint már a hasban kiderül, hogy sokat alvós pihis baba, vagy nyughatatlan nyügis lesz belőle.

Szerintem csak jól érzi magát bent, van helye pihizget.

Ne aggodj, az nem tesz jót! :)

Mamika! Holnap várjuk az infókat!!!

2010. jan. 7. 18:05
Dokihoz meg csak 20. adikára van időpontom mikor a cukros vizsgálat lesz.
2010. jan. 7. 18:04
Sziasztok, sajnos nekem is hasonló gondom van mindt mamikának, én is csak naponta 1-2 szer érzem a mozgását, bár nekem első baba, de mégis 2 nap mulva kezdem a 22. hetet, aktívabbnak kéne lennie?
7287. mamika2
2010. jan. 7. 17:36
Megyünk ki az udvarra, este leszek!:)
7286. mamika2
2010. jan. 7. 17:06

Nézegetem a mellszívókat!:)

Aki már használt ilyet, attól kérdezem, hogy Medela Harmoni vagy Avent Isis kézi mellszívó?

Szerintetek melyik a jobb?

7285. mamika2
2010. jan. 7. 17:04
Én is nagyon várom a holnapot és bízom benne , hogy mindent rendben találnak!:)
7284. Anikó-77
2010. jan. 7. 16:38

Mamika örülök, hogy rendeződött a dolog. Bevallom már őszintén aggódtam. Épp ahogy a tételeket olvastam rádöbbentem, hogy éppen arra gondolok, hogy vajon most vagy-e dokinál és, hogy biztosan minden a legnagyobb rendben van. Megnyugodtam. Azért kíváncsi vagyok a holnapi újdonságokra:)

Bresi! Tényleg szépek a képek.kevés gyerkőc ilyen fotogén :)

Newgirl! Édes lehet. Én most még nem éreztem ilyet, de a fiamnál volt alkalmam megtapasztalni. Ő sokat csuklott. Vicces mikor szabályosan rezeg az ember pocakja.

Rozali! Örülök, hogy megnyugtatóakat mondtak neked. Ez nekem is az. Nekem még nem hallgattak szívhangot :( A 12 hetes uh-on hallottam 1 picit, de az már olyan régen volt. KÉt nap múlva már a 22. hetet kezdem.

Carolina: Érdekes lehet mikor ketten kétfelől püfölnek :) A nővéremnek is ikrei vannak. Emlékszem mikor jött csak a nagy pocakot lehetett látni alig a fejét. Ő a 157 cm-el elég nagy súlyt cipelt.

7283. mamika2
2010. jan. 7. 16:26

Amúgy mit mondott az eladó, hogy miben nem jó az a kocsi?

Kifejtette bővebben, mert érdekelne!

7282. mamika2 (válaszként erre: 7280. - Newgirl)
2010. jan. 7. 16:24

Most is érzek kisebb kaparászásokat, úgyhogy kezdek megnyugodni!:))

Köszönöm a megnyugtatásokat, már azt hittem, hogy haragszotok rám valamiért!

7281. mamika2
2010. jan. 7. 16:22

Tyúkanyó!

Én a Titi triton 3in1 -et vettem meg és azért írtam, hogy utána néztem a neten és akiknek van olyan babakocsijuk mindenki csak dicsérte!:)))

Remélem mi sem csalódunk!

Bár szerintem mindenki más szempontot alapján választ!:)

Carolina!

Gyönyörű érzés lehet, hogy ikreket vársz!:)

7280. Newgirl (válaszként erre: 7279. - Mamika2)
2010. jan. 7. 16:18

Biztosan minden a legnagyobb renddben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd ha megérkeztél várjuk ám a " helyzetjelentést"

7279. mamika2
2010. jan. 7. 16:10

Sziasztok!

Mindenki jól van?

Itt volt ma apukám, azért nem voltam eddig, de látom termeltetek rendesen!

Köszi a megnyugtatást, tegnap este egy tök szabályos magzatmozgást éreztem és azóta sincs semmi ez egy kicsit megnyugtatott, de azért aggódom!

Holnap reggel irány a védőnő, 11.30-ra meg megyünk a dokimhoz 18.heti uh.-ra!:)

Alig várom, hogy láthassam, hallhassam az én kis gyönyörűségemet!:)

7278. Newgirl
2010. jan. 7. 15:13

igen teljesen olyan mint amikor csuklik, ugyan azon a ponton érzem, 4-5 másodpercenként 8-10 egymás utáni pici lökést, ez csak az lehet, azért mozogni nem ilyen szabályos egymásutánban mozog

Mikor mozog az más, és a legjobban azt szeretem mikor nyújtózkodik, mert azt is szokott ám, akkor az egyik oldalamnál érzem meg a hasam felső részénél egyszerre, az vbiztos, hogy a világon ennél nincs jobb érzés, és hiába tette oda a páérom is a kezét, tegnap este, érezte ő a rugást, mondta is , hogy most érezte, és télyleg rugott, de ezt csak mi tudjuk idazán átélni, és érezni ezt az éérzést, ezt a csodát!

Egyszerüen imádom ezt a csajost, és ezt tudja ő is biztosan, azért is ilyen kis aktiv,

IMÁDOM!!!!!!!!!!!!

7277. bresi (válaszként erre: 7276. - Manna74)
2010. jan. 7. 14:41

:)

Én már 2-3hete érzem, néha olyan aktív, hogy nevetnem kell, a kollégáim nem is nagyon értenek mikor ebéd közben magamba vigyorgok (ők még nem tudják) kicsit hülyének néznek de nem érdekel.

Örülök, hogy már te is érzed, nincs is ennél jobb érzés!

7276. Manna74
2010. jan. 7. 14:21
Most már én is teljesen biztos vagyok benne, hogy a picurit érzem! Annyira jó! Minden nap, többször is mocorog, izeg-mozog.
7275. Manna74 (válaszként erre: 7272. - Bresi)
2010. jan. 7. 14:19
A 18. heti genetikai uh-n készült a kép. December 30-án.
7274. bresi (válaszként erre: 7273. - Newgirl)
2010. jan. 7. 14:18

De aranyos!!!!!!!!!! Csuklik, hallottam már ilyenről, de még nem éreztem, biztos vicces lehet :) :)

Köszi a jeleket csajok, mire is jók ezek???

Csak úgy kedvesség? köszönöm a szívélyes fogattatást :)!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook