2010 Májusi babák (beszélgetés)
Dee van meghatározott intervalluma csak tág az intervallum, de azért nem véletlenül csinálják ilyenkor, de egy max. két hét csúszás nem nagy gond, bár ha arra gondol az ember, hogy akár rossz eredmény is kijöhet, akkor nem bizti, hogy jó ha később derül ki!
Egyébként meg havonta 2-3 szor én is eszek hamburgert igaz nem marha vagy disznóhusosat hanem csirkéset :) annyi tényleg belefér.
Nem rád gondoltam csak ugy álltalában azokra akik nem esznek főzeléket zöldséget meg hasonlókat azoknak kell a plusz vitamin, szerintem neked sem lenne muszály, kérdezd meg a dokid, ha legközelebb mész.
nem pizzán és hamburgeren élek az ha havonta eszünk egy pizzát esetleg kéthetente eszünk hamburgert még nem hiszem,h nagy gond meg gyümölcsöt is eszek naponta
Naiv én is jártam igy mikor még szedtem terhes vitamint ezért inkább napközbe vettem be mikor már 2 étkezésen túl voltam, de most már nem szedem állítólag a 3. hónap után már fölösleges, ha naponta többször eszel gyümit, és nem pizzán meg hamburgeren élsz :) Nekem a védőnő aztmondta hogy még 1 erős kávét sem szabad inni, hol olvastad ezt Rozali? azt mondta hogy tejes kávét lehet inni, de azt is ugy hogy negyed rész kávé a többi meg tej, a tej amugy is fontos a csontok mega fogak miatt, én napi 3 decit iszok, de nem magában hanem műzlivel, amiben meg rostok vannak, az meg az emésztést segiti.
Töpi, jobbulást!!! Szerintem sem gond, ha a cukorterhelést eltolod, max később derül ki, ha valami baj van. Ennek nincs meghatározott intervalluma, ha gond van, az mindig látszik! :p
Én 3:1-ben kávéval indulok reggel (mióta betöltöttem a 20. hetet és nem fordul fel tőle a gyomrom! :) ), de ma pl 3 ilyet ittam már meg. Azt olvastam valahol, hogy 3 erős kávé egy nap alatt bizonyítottan nem árt a babának. Volt valami felmérés erről. Azért ezek a löttyök meg sem közelítik az erős kávé koffeintartalmát! :p
Sziasztok!
Naiv, szerintem már ne vedd be újra, a fél óra elég sok, azalatt sok minden felszívódhatott a gyógyikból, inkább kevesebb, mint a túl sok!
érdekes most megettem a pizza másik felét és semmi nem tudom bevegyem mégegyszer a vitamint meg a fogamra a gyógyszert???
Szerintem nyugodtan ihatod!
Szia,már nem.
Szerintetek Capuccinót lehet inni?
Én minden reggel azzal kezdek.
hu eléggé változatos volt a tegnapi vacsim pizzát,narancsot,kivit utánna még napraforgót is
Pont ezt akartam mondani, csak az esti verziót. Nekem az esti egy pohár tej vált be! :-))))
Én minden reggel egy pohát tejjel indítom a napot. Nekem ez bevált. Próbáljátok ki ti is!
Szia Naiv!
Lehet, hogy sok volt a savad, akkor az bizony mindent kidob.... ma reggel nekem is sikerült a két deci narancslevemet viszont látnom! :-)
Este mit ettél?
Sziasztok!!Hát ez a nap is jólindult!!Elkunyeráltam a férjemtöl a pizzája felét megettem megittam rá a gyógyszereim fél óra mulva meg kijött belőllem minden!!Ilyen még eddig nem volt!!Hányinger igen de még nem hánytam!!
Azon gondolkozok,h beveszem mégegyszer a mamavitet és meglássuk!!
ma megfogadtam, hogy lustulós nap lesz... szerintem elmosogatok, és alszom egy kicsit...aztán délután gépezek újra... :-)))
Hát ez az, már dél van és még én sem csináltam semmit. Illetve éppen hogy beraktam a mosást. :S
nokedli hmmmmm :-)) de jó háziasszony vagy...
Jesszus a nokedli még sehol és dél van, rohadt életbe lányok, nem szóltok?
Mi van veletek Töpi? Már nem dolgozol?
Én holnap reggel 8-ra megyek a cukorterhelésre... Én ma kezdtem a 24. hetet... hihetetlen, márcsak 16 hét és itt a baba, ha belegondolok az első 16 hét milyen gyorsan elment...
Szia Töpi!!
Jobbulást!!!!
Mamika, nekünk sarokkádunk van, de szerintem fürdetni a kisszobában fogunk. Illetve még reménykedek benne hogy addig összejön álmaink háza, és ott viszont a fürdőben is elfér akár a mosógépen, akár állványon!
Anyuék költöznek, azt intéztem! Bocsi mamika!!!!!
Na jó, akkor sziasztok!:(
Még nem biztos, hogy Erik lesz, de ezt a nevet használjuk legtöbbször. :D
Én a 24. hetemben vagyis 23 hetes terhesen, jövő héten megyek a terheléses-cukros vérvételre. Kicsit korán, de a nődokim később síelni megy, és szeretné látni az eredményeket előtte. Szerintem ha eltolod 1-2 héttel, nem történik semmi!
Írjatok már, Levi mindjárt fent lesz és akkor mennem kell!:((
További ajánlott fórumok: