2010 Májusi babák (beszélgetés)
:)) Azt hittem csak 7 kilót szedet fel a terhesség alatt. :)
Igen, én is néztem, hogy szép egészségesen nagy babák lettek. Az én lányomnak egyedül is csak ekkorára sikerült nőni odabent.
Mondjuk érdekes lenne, rávenni Zsut, hogy majd a fél éves kori adatokkal bővítse a táblázatot. Kíváncsi lennék, hogy a kis súllyal születettek, addigra behozzák-e a nagyobb súllyal születetteket.
Sziasztok!
Megjöttünk az orvostól. Azt mondta, hogy az ekcéma miatt, még nem adhatunk neki semmi újat, majd fél évesen visszatérünk rá.:( Pedig én már ól betankoltam bébiétellel a szekrényt és úgy vártuk, hogy kipróbáljuk a gyümölcsöket, a tápszer helyett. :((
Candy ne vess meg a tudatlanságomért, de nem tudom ki Carolina. Más a felhasználóneve, vagy ő nem jár errefelé mióta én csatlakoztam?
Anikó ti is voltatok orvosnál? Mit mondott?
Candy!
Nekem is légyszi!pussz
Sziasztok! Régen voltam már, mi jól vagyunk. Gratula az első fogacskához, a kis betegeknek jobbulást kívánok! Az újakat üdvözlöm!
Ültetni nem szabad a babákat, amíg egyedül nem ülnek, illetve a bébikompot sem ajánlják a szakemberek, majd lefogom írni az okát a héten nektek, csak most is rohanok.
Candy, légyszi nekem is küld el a kismama magazinos cikket, köszönöm!
Newgirl, gyere és jelentkezz, mert már nagyon izgulok.
Candy, Zsömi biztos élvezni fogja a sok új ízt. Bár már sokfajta ( ízű, szagú) tápit is kipróbált már szegénykém.
Blankának egyébként nem jött be a barack. Rázkódik tőle. Ma kevertem az almával, de így sem aratott nagyobb sikert, de azért eszegette. Utána szopi és kipipálva 1 evés.
szia!
őszibarackos és banános turmixokat ittam, nagyon fincsi! :)
Sziasztok!
Sajnos nálunk is csak annyi változás van, hogy nem lázas viszont cserébe fuldokolva köhög. :(
Mi is megyünk ma újra orvoshoz.
SZiasztok!
Az én lánykám még mindig beteg. Már azon gondolkodom, hogy újra orvoshoz viszem. Nagyon köhög és az orra is jól tele van. Remélem a többiek már jobban vannak.
A mi védőnőnk is csak 5 hónapos kortól ajánlja a hozzátáplálást, de szerintem én is előbb el fogom kezdeni, annál is inkább, mert nem csak anyatejet eszik Erik. Egyébként ő is iszik pohárból már egészen kicsi kora óta, igaz, hogy csak kisebb mennyiségeket...
És őt is megfogja a táp, ezért kamilla teával higítjuk, mert az segít, de ez a sütőtökös megoldás tetszik! :)
Betegecskék! Gyógyulgattok??
Sziasztok!
Én is jó régen írtam de mindíg olvaslak titeket.
Bence sütőtököt kap miden nap egy negyed üveggel és ami szuper,hogy ettől megoldódott a kaki gondunk,ettől minden nap lett egy vagy két tele pelus,mert sajnos a tápszer megfogta a kis hasát.
SZiasztok,
Zsuzsi még nem maradtál le a klipről, sajnos csúszott, mert a szabadságolások miatt a Sziszi a múlt héten egyedül volt és nem tudott csinálni vele sok mindent, de már a finisben van. :-)
Zsömi ma 15 hetes, jövő héten már egy-két kanállal megkóstoltatom vele az alma majd az őszilevet, és ha az tetszik neki akkor a pépet is... :-)
Sziasztok!
Dominó nem enged túl gyakran írni Nektek, de most alszik, így talán olvasgatni is tudok picit!
Meglepett, hogy már ennyi baba kap mindenféle finomságot közületek...a mi doktornénink nagyon azon a párton van, hogy csak hat hónaposan adjak majd a picinek mást anyatejen kívül. Hát nem tudom, hogy fogom bírni, tegnap nagyon úgy tűnt, hogy nem elég neki a tej...gyorsan felmelegítettünk egy lefagyasztottat, azt meg nem fogadta el :S De akkor lehet, hogy egy hónap múlva én is elkezdem kóstoltatni minden finomsággal :)
Erika tök ügyes Bogi, hogy már pohárból iszik :)
Newgirl, remélem minden rendben lesz az EKG-n meg UH-n!
MAjmocska, örülök, hogy több lett a tejecske...milyen turmixot ittál, amitől sikerült?
Zsu, gratula a picurnak, hogy ilyen ügyesen alszik :) Dominó még mindig vicceskedik éjszakánként...de lehet, hogy a kevesebb tej miatt van. Ma már csináltam magamnak tejszaporító teát, hátha használ...
NA felébredt a csöppem, mennem kell. Mindenkinek szép napot!!!
Bogim nagyon élvezi,hogy pohárból ihat. :-)
A kanállal való evést is,igaz,minden csupa kaja. :-DDDDD
Ő sem szereti a cumit sem,de nem is baj. :-)